Evvetorgazmdan sonra mı oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evvetorgazmdan sonra mı oluyor?
2 yıllık evliyim ilk defa böyle birşey başıma geldiyani ilişki anında ve sonrasında kalbinizin hızlı atması gibi bir durum çok olağan değil mi? insan oynaşırken bile kalbi hızlı atmaya başlıyor. ama panikseniz (ki buradan bakınca biraz öyle gözüküyorsunuz) göğsünüzde ağrının eşlik etmesi doğal.
“ilişki sonrası başım ağrıyordu, meğer şu hastalık yüzündenmiş” diye bir şey olabileceğini sanmıyorum. yine de bir kalp damara gidin gerek duyuyorsanız bir baksınlar
Bunu yazana kadar yorum yapmadan gecseydiniz keşke bilip bilmeden21 yaş + 2 cocuk. cehalet akıyor gene her yerden
Çok teşekkür ederim beni savunduğun için canım herkes insan olamıyor ne yazık kiKonu da zaten hanfendının cocuguydu... Soru baska dert baska konuyı nasıl cocuga bagladınız.
Ikı cocuk yazısını da nerdeen okudunuz 2yıllkk evlı ve cocugum var demıs. Sıze ben neden bu yasta evlendım cocugum oldu dıye mı sormuş..
En bılırkişi sızsınız
Teşekkürler canım gideceğim en kısa zamandaDoktor muayene etsin böyle kimse bilemez bir şey var mi yok mu
Gideceğim en kısa zamanda çok teşekkür ederimEmin olmak icin doktora git muhakkak.
O zaman normal
aşı koruyucu zaten. covid geçiren çoğu kişide çeşitli hastalıklar kaldı, sebebi bulunamayan çarpıntı da bunlardan biri.Aşı vurunmadim ki hiç birini
Bilmiyordumaşı koruyucu zaten. covid geçiren çoğu kişide çeşitli hastalıklar kaldı, sebebi bulunamayan çarpıntı da bunlardan biri.
Başınıza geldi mi hiçO zaman normal
Baş ağrısı değilde çarpıntı bende de oluyorPerşembe günü ilişki sonrası basım agridi
Pek önemsemedim ilk olduğu için sonra dün tekrar bı ilişki yaşadım yine ilişki sonrası baş ağrısı hemen ardından kalpim hızlı atmaya başladı elimi kalbime koydum çok hızlı atıyor du 20 dk felan sürdü kokrtum da açıkçası eşim e söyledim bişey olmaz inşallah dedi ama böyle bişey başına gelen varmı yardim eder misiniz
Doktor a gittin mi her ilişki sonrası mi oluyorBaş ağrısı değilde çarpıntı bende de oluyor