• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İltihaplı romatizma yardım

Evet eklem disinda da kendini gosterebiliyor. Annemin gozunde uveite neden olmustu. Oyle anlasilmisti. Malesef kesin tedavisi yok, pilates, yoga, yuzme tavsiye ediliyor ilerlemesini engellemek icin.

Evet eklem disinda da kendini gosterebiliyor. Annemin gozunde uveite neden olmustu. Oyle anlasilmisti. Malesef kesin tedavisi yok, pilates, yoga, yuzme tavsiye ediliyor ilerlemesini engellemek icin.
Göz kuruluguda yapmış gözlerinde. İğne iyi diyorlar

Göz kuruluguda yapmış gözlerinde. İğne iyi diyorlar
Annemin tedavisini hatirlamiyorum, cok uzun zaman oldu. Gozunden bi daha sorunu olmadi. Genelde sabahlari kilitleniyor. Doktorunuz en dogru tedaviyi soyleyecektir. Ama mutlaka pilates, yoga ve yuzme gibi sporlardan birini hayatina soksun. Gecmis olsun.

Annemin tedavisini hatirlamiyorum, cok uzun zaman oldu. Gozunden bi daha sorunu olmadi. Genelde sabahlari kilitleniyor. Doktorunuz en dogru tedaviyi soyleyecektir. Ama mutlaka pilates, yoga ve yuzme gibi sporlardan birini hayatina soksun. Gecmis olsun.
Spor yapan bi insan normalde

Ilacları biteli birkac gün olmuş
Romatoid artritli hasta ise ilaçlari bitemez, benim hastalığım remisyonda olmasına rağmen sabah akşam 2 farklı ilaç kullanıyorum. Hastalığın aktif olduğu dönemde daha önce adını verdigim m'li kemoterapi ilacını ve başka ilaçları sürekli kullanıyordum. Bu hastalık 2 hafta ilaç kullan sonra geçsin gibi değil, ömür boyu biseyler kullanmak zorundasın.

Arkadaşınıza geçmiş olsun, muhtemelen atak geçiriyor ve belki aynı anda birkaç bağımsız şikayeti var. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah.

İltihaplı romatizma baş agrısı kusma ve hemen ardından ellerde kılıtlenme daha sonra uyusma yapar mı?
As hastasiyim ..uyuşma kusma ve kilitlenme tansiyona bağlı oluyor bende sinirsel .romantizmi ile ilgisi var mı bilmiyorum

Romatoid artritli hasta ise ilaçlari bitemez, benim hastalığım remisyonda olmasına rağmen sabah akşam 2 farklı ilaç kullanıyorum. Hastalığın aktif olduğu dönemde daha önce adını verdigim m'li kemoterapi ilacını ve başka ilaçları sürekli kullanıyordum. Bu hastalık 2 hafta ilaç kullan sonra geçsin gibi değil, ömür boyu biseyler kullanmak zorundasın.

Arkadaşınıza geçmiş olsun, muhtemelen atak geçiriyor ve belki aynı anda birkaç bağımsız şikayeti var. Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah.
Doktor zaten bizi tatmın etmedi. İlaçlar fayda etmedi doktordan da memnun kalmadık. Bu yüzden yenı doktora götürcem.

Benomde aklıma gelen bagımsız Baska hastalıklar

Doktor zaten bizi tatmın etmedi. İlaçlar fayda etmedi doktordan da memnun kalmadık. Bu yüzden yenı doktora götürcem.
İstanbuldaysaniz ben fırsat buldukça Medeniyet üniversitesi, Merdivenköy polikliniğinde Romatolog Esen Kasap'a gidiyorum( diger zamanlarda mecburen biraz pahalı özel hastanelere gidiyorum çünkü romatolog her hastanede bulunmuyor ☹️). Birde özel muayenesi olan Füsun Moral Oğuz var. Marmara üniversitesi Göztepe kampüsü eğitim fakültesinin yakında diye aklımda kalmış. ikisinden de çok memnun kaldım. Ayrıca araştırma hastanelerine de gidebilirsiniz, öncesinde dahiliye doktorunun sevk etmesi gerekli. Takipli hasta değilseniz randevu alamıyorsunuz.

İstanbuldaysaniz ben fırsat buldukça Medeniyet üniversitesi, Merdivenköy polikliniğinde Romatolog Esen Kasap'a gidiyorum( diger zamanlarda mecburen biraz pahalı özel hastanelere gidiyorum çünkü romatolog her hastanede bulunmuyor ☹). Birde özel muayenesi olan Füsun Moral Oğuz var. Marmara üniversitesi Göztepe kampüsü eğitim fakültesinin yakında diye aklımda kalmış. ikisinden de çok memnun kaldım. Ayrıca araştırma hastanelerine de gidebilirsiniz, öncesinde dahiliye doktorunun sevk etmesi gerekli. Takipli hasta değilseniz randevu alamıyorsunuz.
Allah razı olsun. İstanbuulda yaşamıyorum

Behçet de romatizmal bir hastalıktır. iltihaplı romatizmanin sık görülen nedenlerinden birisidir ve artrit yani eklem ağrısı sislik kızarıklık hareket kisitliligi yapabilir. yanlış teşhis degil
Bu kadarını bilmiyodum bende. Ayrı hastalıklar diye biliyodum bizim sevindiğimiz nokta bi süre sonra geçmesi ve kemiklere zarar vermemesi oldu

İltihapli romatizmanin cesitleri var. Esim ankilozan spondilit hastasi. Onda kusma ates vs olmuyor. Gen testinde hla b27 genine bakiliyordu yanlis hatirlamiyorsam. Genetik gelen bir hastalık
. Bu sene ki mr da ilerleme goruldu. Onceden kalca eklemlerinde daralma vardi simdi ona istinaden sirt kemiklerinde de daralma başlamış. Ağrıları oluyor..

Annem çok çekti hala çekiyor ama bu saydığınız belirtiler hiç olmadı ve annemden bana geçti çünkü genetik mübarek ve benimde yıllardır bel fıtıgın var diye yanlış teşhis koydular bu sene fizik tedavi drum anladı iltihaplı romatizma oldugumu şuan tedaviye yeni başladım iki ilaç kullanıyorum covidte de kullanılan ilaçlar tam geçirmese de ağrılar hafifliyor ama çok zor bir hastalık hangi ilde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Trabzon da bulunan bir prof a gitmişti annem ondan bayaga fayda buldu bende gidicem uygun zamanda

İltihaplı romatizma baş agrısı kusma ve hemen ardından ellerde kılıtlenme daha sonra uyusma yapar mı?
evet yapıyor, yüksek ateş, kusma halsizlik ellerde bacaklarda kitlenme mart ayında yengem yaşadı 2 aya yakın ellerini kullanamadı, şuanda da hala tam olarak düzelmiş değil.

Back