• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

illüzyon yaparken karisini kesti

Orenbaayyaaannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
2.563
1.118
168
Kızlar ilk ciktiginda izlemistim ama bugün arkadasimla tekrar izleyelim dedik su nette dolanan illüzyon yaparken karısının kafasını kesen adam videosu gerçek mi değil mi hic merak ettiniz mi ben accayip merak ediyorum isin içinden çıkamadık bununla ilgili hic haber de yok

Muhabbetin belini kiralim dedim ama konularım forum takipte gorunmuyorrr:KK61:
xenforo-smilies-kk71.gif

Gerçek değilse eğer çok kral bi numara yapmışlar ama uç dakikalık bi görüntü var sadece ne haber ne videonun devamı var insan merak ediyor ama bence de gerçek değil cirpinacagina tekme atıp kapağı acabilirdi kadin
sigorta reklamı falan diye bişiler okumuştum gerçek olmadıgına dair :KK14:

Gerçek değilse eğer çok kral bi numara yapmışlar ama uç dakikalık bi görüntü var sadece ne haber ne videonun devamı var insan merak ediyor ama bence de gerçek değil cirpinacagina tekme atıp kapağı acabilirdi kadin

bana da oyun gibi geldi, zaten testereyle kesme illüyoznda klasik bi gösteri artık yani herkes yapıyor biraz ekşın katmak istemişler videonun devamı vardır muhakak ama sadece o kadarını paylaşmışlardır

bir illuzyonistin yanında asistanlık yapmıstım
onların özel aletlerı var.. her şey o kadar gercekcı ki inanmıyor insan.
yemesınler kımseyı :KK53:

bana da oyun gibi geldi, zaten testereyle kesme illüyoznda klasik bi gösteri artık yani herkes yapıyor biraz ekşın katmak istemişler videonun devamı vardır muhakak ama sadece o kadarını paylaşmışlardır
Ay devamı olaydi iyiydi yaa meraktan oluyorum :D
bir illuzyonistin yanında asistanlık yapmıstım
onların özel aletlerı var.. her şey o kadar gercekcı ki inanmıyor insan.
yemesınler kımseyı :KK53:
Hic cesaret edemezdim.ben asistanliga ya kazaya kurban gitmemek için :D

Back