- Konu Sahibi SummerMiss
-
Merhaba herkese benim yüzümde azcık çil var ama ben bunları biraz daha arttırmak istiyorum burun ve yanaklarımın üst tarafında biraz daha fazla olsun istiyorum çillerimi arttırmak için ne yapmalıyım ama çok olmasını istemiyorum biraz azcık daha artsın yeter napmalıyım ??
Merhaba herkese benim yüzümde azcık çil var ama ben bunları biraz daha arttırmak istiyorum burun ve yanaklarımın üst tarafında biraz daha fazla olsun istiyorum çillerimi arttırmak için ne yapmalıyım ama çok olmasını istemiyorum biraz azcık daha artsın yeter napmalıyım ??
normal nivea kremi güneşe çıkarken sürersek leke olmazmı birde birşey duydum kolonyada çil yapıyormuş
canım sen bence yuzunde çil çıkarmaya çalışma bu şekilde. ilerisini duşun. ilerde onlar yzunde kocaman leke olarak kalacaktır.
pişman olcağımı sanmıyorum bende zaten çil var ama çoğaltmak istiyorum ama abartılı şekilde değil tabiki bütün yüzümü kaplasa bende sevmem
normal nivea kremi güneşe çıkarken sürersek leke olmazmı birde birşey duydum kolonyada çil yapıyormuş
ayyy ben geçsin die para yatırıorum kremlere sen olsundiosunnn :CüvCüv:
bendemi bi gariplik war ne tatlicadiarzu
neseee güselim insaşşalh çıkar istedeğin yerlerde . .. umarım pişmanda olmazsın
diğrleri tehlikeli geldi zaten güneşte çıkar yeterince .. olmazsa başka birşey bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?