Lekeler, Çiller illi grnme nasl ulalr??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

SummerMiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
700
2
96
İstanbul
Merhaba herkese benim yüzümde azcık çil var ama ben bunları biraz daha arttırmak istiyorum burun ve yanaklarımın üst tarafında biraz daha fazla olsun istiyorum çillerimi arttırmak için ne yapmalıyım ama çok olmasını istemiyorum biraz azcık daha artsın yeter napmalıyım ??

böyle bi soruya cevabı olan var mı bende merak ettim. Çiller artsın ama azcık olsun. Herkes kurtulmak isterken. Acaba bu durumu kabullenmenin bir yolu mu bu ? :uhm:
Bende de var daha çok güneş lekesi gibi her geçen sene dahada artıyor sonunda zenci gibi olucam ondan korkuyorum :a015:

çil kalemleri var canım. onlardan bulabılrsen istediğin kadar yapabılrsın.özel çil kalemi satılıyor. yanı boyle ıstegın yadırgansaydı kalkıpta çil kalemi uretmezlerdi.

herkes çilden kurtulmak ister ama ben çok seviyorum sevimli buluyorum yüzümde var ama ben her zaman olsun istiyorum yazın artıyorlar ama kışın az olduğu için kesin bir çözüm arıyorum öyle yüzü saranları taibki sevmem ama burnumum üzerine yanaklarımın üst tarafında daha fazla olsa keske

Bence olmaması daha sağlıklı gibi canım.Çünkü güneş ışınlarının yoğun etkilerinden dolayı oluşan bir eşy ve varsa bile koyulaşan noktalar bunlar.Bence varsa da aynen kalsın.Yoksa güneşte falan koyulaştırmaya çalışma sağlığın için canım.

bence de çiller çok sevimli yapıyor

güneşte gezmek herhalde çözümü

ben çok güneşte durunca birkaç tane çıkar

bir dene istersen hazır mevsim de uygunken :)

Biz geçsin die uğraşıoz Bak sonra pişman olursun bacım ama şey diolar normal nivea krem sür çık o zaman oluomuş sanırım ah keşke benim de kışık yok gibi olsalar bazıalrının öle oluomuş:çok üzgünüm:

canım sen bence yuzunde çil çıkarmaya çalışma bu şekilde. ilerisini duşun. ilerde onlar yzunde kocaman leke olarak kalacaktır.

kusura bakmayın ama kendisi sordu biz de cevapladık böle çok istekli olursa uğraşırsa zaten o çiller güneş lekesine dönüşecektir unutulmasın:enbuyukkk: Bazı erkekler çok çilin olduğunda senden hoşlanmayabilir bunu da unutma Gerçi benim hiç öle bi sorunum olmadı hiçbiri yüzünde şu var demedi aksine ben sevmiorm onları dediğimde ki bunlar leke! çok sevimli ve farklı kılıo seni dendi bana Sen bilirsin summercım ister devam et ister bıraka.s.

Son düzenleme:

ayyy ben geçsin die para yatırıorum kremlere sen olsundiosunnn :CüvCüv:
bendemi bi gariplik war ne tatlicadiarzu
neseee güselim insaşşalh çıkar istedeğin yerlerde . .. umarım pişmanda olmazsın

pişman olcağımı sanmıyorum bende zaten çil var ama çoğaltmak istiyorum ama abartılı şekilde değil tabiki bütün yüzümü kaplasa bende sevmem

bendede çil var burnum ve yanaklarımda
ben gitsin istiyorum
ama bazen ise onlar benim ayrıcalığım giderse naparım onlar beni farklı kılıyor diyorum
sevmediğimi söyleyince ailemde öyle diyor
valla bilmiyorum bende bi gariplik var ama ne tatlicadiarzu
sonra pişman olmada hadi sana kolay gelsin

madem yüzünde var kalemle istediğin bölgelerede sen yap.yapmam diyorsan güneşte bol bol çil çıkıyor mallesef ben her denize girip çıktığımda güneşte biraz kalsam çillerim çıkıyor ama çillerim olsun istiyorum derken cildinde başka başka lekeler oluşmasın kremlerle filan

ayyy ben geçsin die para yatırıorum kremlere sen olsundiosunnn :CüvCüv:
bendemi bi gariplik war ne tatlicadiarzu
neseee güselim insaşşalh çıkar istedeğin yerlerde . .. umarım pişmanda olmazsın

mesela marka alabilir miyim canım hangi kremlera.s.

diğrleri tehlikeli geldi zaten güneşte çıkar yeterince .. olmazsa başka birşey bulurum

kararlısın yani vay be Sen bilirsin canımcıma.s. ama sonra geçirmek için maske tariflerine koşma da:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…