Lekeler, Çiller illi grnme nasl ulalr??

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
:roflol: :roflol: ya kızlar ben kendimi bildim bileli çilliydim,saçımın ana rengi de turuncu üstelik ve de cildim çok beyaz,lisede herkes ama herkes çilin bana çok yakıştığını sölerdi,ben de kendimi çilli halimle çok beğenirdim,inanılmaz yakışırdı bana çil,tabi böle büyük büyük güneş lekesi deil nokta nokta çiller,sora çillerimin yavaş yavaş kaybolmaya başladığını farkettim lisedeyken,balkona bişi açar güneşe yatardım çilleniym die,ama 3-4 gün sora geçerdi oluşan çiller,sora uğraşmadım bıraktım 1-2 sene sora çillerimden eser kalmadı çok beyaz olmama rağmen,şimdi 24 yaşındayım ve herkes dio ki ne kadar şanslısın hiç bişi yapmamana rağmen bütün çillerin kayboldu,yeni ben çilliyken de tadını çıkardım mutluydum,şimdi de ii ki geçmiş yüzüm lekesiz dupduru oldu diyorum bunun da keyfini çıkarıyorum,yeni ben her yola gelirim :))) o yüzden bu arkadaşı yadırgamadım ama benimki geçti ilerde seninki geçmeyebilir ve çok pişman olabilirsin ii düşün derim

::roflol:çok enterasannn becede ilaç milaç alma

sen kalemle çiz istediğin zaman gidiyo en azından yani olmasına çare varda kaybolmasına yok demüü

ilginç bazıları benim gibi kurtulmaya çalışr bazılarıda olanı çogaltmak ister insan oğluyus işte naparsın tatlicadiarzu inşlh çoğalırlar ne diim:lepi:

ben de bayılırım çilli insanlara :asigim: acayip sevimli yapıyo.. ama değmez canım sırf çil için güneşin zararlarına mağruz kalmaya. hem güneşte çillerin artıyosa böyle hemen, cildini koruman lazım mutlaka iyi bi güneş kremiyle ilerde sorun yaşamamak için. sağlık bu şakaya gelmez.

Şaka yapıyorsun herhalde..:roflol::roflol::roflol:

Al eline siyah bir 0.1 ropido kalem..çil yap yüzüne istediğin yerleretatlicadiarzu:roflol::roflol::roflol:

:uhm:
çil kalemleri var canım. onlardan bulabılrsen istediğin kadar yapabılrsın.özel çil kalemi satılıyor. yanı boyle ıstegın yadırgansaydı kalkıpta çil kalemi uretmezlerdi.

sinema..tiyatro oyuncuları için üretilmiş olamaz mı?delikafadulden valla böyle bir isteği ilk defa duyuyorum :bbo: sanırım karşı cinsten biri ben cilli kızlara bayılıyorum yada sana çook yakışıyo demiş arkadaşa başka bişey bulamadım sebep olarak hihoyyytkaydirigubbakcemile4

pişman olcağımı sanmıyorum bende zaten çil var ama çoğaltmak istiyorum ama abartılı şekilde değil tabiki bütün yüzümü kaplasa bende sevmem

anlaşıldı sen gerçekten de istiyosun çili...peki sana bi tavsiye ozaman :delphin: yüzünü yıka ama kurulama o ıslaklıkla güneşin altında dur ..su damlaları mercek görevi gördüğü için güneşte çil yapıyo ...azıcık daha diyosan sadece olmasını istediğin yerleri ıslat hadi kolay gelsin umarım mutlu olursun yani ben bi tane çili kafama takarken garip geldi de neyse zevk senin tabi:jeyyar:hihoyyyt

mirmirmirmirValla bu soruya ne diyeceğimi bilemiyorum ..................ben yanlış anladım galiba.......sırnaşık şey

bende istiyordum bi ara ortaokuldayken ama :) bildiğimiz toz gelin kınasını sulandırıp kaynattmıştım hafiften sonra iğne ucuyla simetrik bi şekilde yüzümün her iki tarafına noktaları kondurdum .. walla fena da olmamıştı ama 1 haftasonra çıktılar : )

Lancome'un 2 yıl önce böyle bir kalemini almıştı arkadaşım, bir kez daha bulamadığını üretimden kalktığını söylemişti. Belkide Türkiye'de satılmamıştır ,bilmiyorum ilginç gelmişti. .

ne enterasan bi istek bu böyle :) herkez yüzündeki çilden lekeden kurtulmak ister sen çil istiyosun.yüzünün daha temiz, duru görünmesi daha hoş olmazmı sence, napıcaksın çili yawhihoyyyt

A a cil kalemimi varmis :53: ilk defa duydum. Nerede satiliyor peki? Hangi markalarda var? Sasirmayin ya ben de cok severim cili sol yanagimda azicik var keske digerinde de olsa azicik :21: Insanlar hep kendinde olmayani ister zaten :44:

Konu güncellensin :51:
Kizlar güneste cok dur diyorsunuzda ben cocuklugumdan beri her yaz tatile gider, tatilde 3 ay boyunca neredeyse her gün denize girerdim cayir cayir yanardim ama cillendigimi hic hatirlamam. Eger konu sahibi hala konuyu takip ediyorsa tavsiyem cil istedigi yerlere g.kremi sürmeyip orayi suyla nemlendirsin, istemedigi yerlere günes kremi sürsün. Ben deneyecegim... :82:

Back
X