- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- Konu Sahibi hepmutsuz435
-
Bana adamin ilk dedigi degil ikinci dedigi gercek fikri gibi geldi. Oyuzden yazdimSenin hatun ordusunun peşine taktim der ..Adam da rahip değildi heralde
Bence de orda güvenini dile getiriyor adam aslında..Bana adamin ilk dedigi degil ikinci dedigi gercek fikri gibi geldi. Oyuzden yazdim
Bunu soylerken temennisi bakire olmasi yonunde ama? Orduda bile bisey yapmaz dusuncesi zaten. Ama yapmisBence de orda güvenini dile getiriyor adam aslında..
Kocalarını/sevgililerini aldatan kadınlar zaten evlendiklerinde de bakire değillerdi/bakirelerdi gibi bi istatistik çikarilabilir mi?Yoksa karakter mi önemlidir burda?
Adam kadının karakterine guvendiğini söyluyor ordunun arasına soksam da cekinmem guvenirim derken bence.
evet bu senin bedenin ancak bi de gerçek var insanlar için bu önemli.bence söylemelisin olursa olur olmazsa sen de yoluna bakarsın.evlendikten sonra bu yüzden baba evine gönderilen kadınlar var.o yüzden işin içine aileler girmeden sevgiline anlat derim.bişeyler saklayarak yuva kurulmaz.
benim o kişiden sonra talip falan yok..köşe bucak kaçar oldum erkeklerden..amaaan canım çok mu lazım şu erkekler..şu vakitten sonra bi de laf işit olmadık hakaretlerde buluncaklar...biz bu kafamızı taştan taşa vursak da boş..zaman geri alınmıyorDeme öyle ya sen soyledinmi peki
Burayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Herseyi ayrintili anlatacagimki ona göre cevaplar gelsin soru işareti kalmadan..
Arkadaslar ben 29 yasindayim evlenmedim hiç sevdigim birisi oldu o kisiyle birlikte oldum ve bu toplam 4 kez oldu.birgun tartisma sirasinda bana tokat attigi tartakladigi icinde bu kisiden ayrildim eyvallah etmedim bisey yasadim diye ona boyun eğmedim .
Zaman gecti bunu atlattim tabi buraya yazdigim kadar kisa basit sekilde olmadi psikolojik destek aldım.
Sonra zaman geçti birisini tanidim oda 33 yasinda kısa sureli bir evliligi olmuş boşanmış cocugu yok kendisi cok iyi biri hayattan bekletilerimiz aynı ve ciddi adimlar atmak istedigini ailesinin bize gelip tanisip adini koymak istedigi söyledi buraya kadar mutluyum..ama eskiden yasadigim olayi dusununce bi aklima takilmadi degil acaba bakirelik konusunda ne dusunuyor diye lafi bir sekilde buna getirip sordum bana dedigi "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" dedi
Tam o sirada soyleyecektim sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin diyince konu dagildi dilimde kaldi sozcukler sustum.Oncesinde tabiki sevgilim oldugunu biliyordu ama ne boyutta oldugunu hic konusmadik sormadı
Bunlari en yakin dostum sirdasimla paylastim bana anlatmamam gerektigini söyledi sonucta oda bakir degil bu senin bedenin kimseye aciklama yapma madem oda boyle söylemiş hic deme dedi simdi sizce aileler tanismadan boyle dusundugu icin soylemelimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi lutfen tam anlayip yazın
Ben anlamıyorum benimle niye kimse kan geldi gelmedi muhabbeti yapmıyor?
Siz karşınızdakine bu şekilde konuşma hakkı verirseniz elbette konuşur. Ne münasebetle biri geçip benim karşıma bu şekilde konuşabilir ki? Karşımdakine o hakkı asla tanımam.
Artı zaten iğrenç bir muhabbet kan gelir gelmez konuşmaktan mideniz bulanmıyor mu?
Sorunun cevabına gelirsek adam cümlesinde herkes hata yapar demiş, neden yani sevişmek neden hata olsun, hataysa kendi mapusluk cehennemlik??? Herif öyle konuşmuş ki cinsellki hata ama kendisi çooooooook yücegönüllü, "affeder". Sevişip hata olarak görmeyip pişman olmayan insanlar da var, mesela ben. Bunun için neden herifin biri önünde ezilip büzüleyim ki yani karşımdaki sanki manastırdan gelme bakir keşiş????
Önce kendi hayatınızda yaptığınız şeyleri yaptım bir hata mimimim şeklinde görüp , bu bahaneyle adam kusura bakma deme ezik kafasından vazgeçin. Ezik olmayın. 29 yaşında at kadar kadınsınız cinsel hayatınızın olması normal, bunun için kimseden özür dilemeyin. O adam yaptigi aptalca evlilik icin sizden ozur diledi mi? Dik olun, ezik büzük olmayın. Evlenin evlenmeyin bu adamla beni ilgilendirmez ama ezilmeyin kimsenin karşısında. Sağlıcakla kalın.
Benim bahsettiğim konu farklı.
Ben kadınların kendilerini eziklemesinden sıkıldım. Ezik olmaın kadınlar, dik durun diyorum. Kadınlar artık ne olur dik dursunlar, kendilerini erkeklere eşit görsünler. İnsan ezik durunca ezeni çok luyor. Kadınlar dik durmadıkları sürece ezme hakkını erkeklere verecekler. Kadinlar artik cikip kadin erkek denktir desin kardesim ve bunu gercekten dusunsunler.
Ben bu türden yakınlaşmaları adam yakışıklısa, gönlüm de varsa destekliyorum şiddetle. Gayet iyi oluyor herkese tavsiye ederim.
Adama bak melek.(!)
Kendi evlenmiş, gece gündüz sevişmiş.
Bir hatadır diyor, kadına gelince.
Ay aman ...
Ben ezik olsaydim bunu yasadigim adamla ona mecburmusum gibi katlanirdim onunla devam ederdim ama onu ben biraktim
Burayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Herseyi ayrintili anlatacagimki ona göre cevaplar gelsin soru işareti kalmadan..
Arkadaslar ben 29 yasindayim evlenmedim hiç sevdigim birisi oldu o kisiyle birlikte oldum ve bu toplam 4 kez oldu.birgun tartisma sirasinda bana tokat attigi tartakladigi icinde bu kisiden ayrildim eyvallah etmedim bisey yasadim diye ona boyun eğmedim .
Zaman gecti bunu atlattim tabi buraya yazdigim kadar kisa basit sekilde olmadi psikolojik destek aldım.
Sonra zaman geçti birisini tanidim oda 33 yasinda kısa sureli bir evliligi olmuş boşanmış cocugu yok kendisi cok iyi biri hayattan bekletilerimiz aynı ve ciddi adimlar atmak istedigini ailesinin bize gelip tanisip adini koymak istedigi söyledi buraya kadar mutluyum..ama eskiden yasadigim olayi dusununce bi aklima takilmadi degil acaba bakirelik konusunda ne dusunuyor diye lafi bir sekilde buna getirip sordum bana dedigi "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" dedi
Tam o sirada soyleyecektim sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin diyince konu dagildi dilimde kaldi sozcukler sustum.Oncesinde tabiki sevgilim oldugunu biliyordu ama ne boyutta oldugunu hic konusmadik sormadı
Bunlari en yakin dostum sirdasimla paylastim bana anlatmamam gerektigini söyledi sonucta oda bakir degil bu senin bedenin kimseye aciklama yapma madem oda boyle söylemiş hic deme dedi simdi sizce aileler tanismadan boyle dusundugu icin soylemelimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi lutfen tam anlayip yazın
Anlamamışsınız beni.Neyse iyi akşamlar.Bunu soylerken temennisi bakire olmasi yonunde ama? Orduda bile bisey yapmaz dusuncesi zaten. Ama yapmis
Ben zaten burda o once kendine baksın vb.yorumu yapanları anlamıyorum erkeklere göre onlara herşey mubah bence hepsi onemser sen kandirabilecegni dusunuyosan hiç soyleme arkadaşım dürüst olmak zorunda değilsin bu konuda sonuçta zorunluluktan kabul görmeyecgndn yapıyorsun doktora gidicez fln derse anlayinca bir iki hafta oyala sonra da nezamn yaptgn anlasilmazmis öle diyorlarArkadaslar ya soyle deyin ya soyleme kalsin evlene kadar diyin ezikligimden tutunda sevismedenmi evlncksine kadar konuyu farkli bi boyuta getrmeyin lutfen
Canım kararimi verdim soylemeyecegim soylemek bana arti olarak donecekmis gibi hissetmedim zamana birakip onun o olgun sozleri gercekmi degilmi yoksa ortaya yem mi attı anlamak en iyisi galiba
İkiside riskli, riski biz almıyoruz ki dolayısıyla böyle bi konuda su daha riskli demek mantikli olmaz.Peki, söylemedi evledi ve sizin bahsettiğiniz şeyleri evlendikten sonra yaşadı. Sizce hangisi daha olası ve daha riskli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?