- 1 Aralık 2015
- 221
- 130
- 103
- 36
- Konu Sahibi hepmutsuz435
-
Ne olursa olsun dürüst ol önce kendine olan saygından dolayi.. Açıkça söyle sen daha önce böyle bir şey yaşadın diye pis olacak değilsin ya yada önüne gelene yatan değilsin ya ayrıca öyle olsan ne olur önemli olan ruhunun zihninin ne olduğunu önemli değil mi ? Diyelim ki söylemedin yarın öbür gün başkasından öğrendi yada diyelim ki beraber oldunuz anladı ne diyeceksin kızlık zarm esnekmi diyeceksin ? Ya sen onun yerinde olsan ve kandirilsaydin?
Eger seni bunun için kabullenmeyecekse kapıyı derhal goster ve üzülme sen dürüst oldun ve Vicdanın rahat olacak bence geç bile kalmışsin soylememekle..
Durma bi an once söyle sonra çok üzülürsun esin olacak sa bu adam asla kandırmamali saklamamalisin
Bu iyiydiiiBari horluyor mu onu öğren....Ben mesela horlayan bir erkeğe Burak Özçivit bile olsa katlanmam da....
O size hayatı boyunca kimle ne yaşadığının hesabını tek tek verdiyse siz de vermek isterseniz verirsiniz o hesabı.. Yoksa ne münasebet benim geçmişte yaşadığım detayları bilmesinine hiç gerek yok karşıdaki insanın yani.. Bence bu konuların açılması bile çok fazla ilkel.. Yok zar önemli değil de falan..yok bir damla kan da önemli değil de falan.. yani hiç konuşulacak konu değil bunlar bence keşke oralara kadar bile girilmeseydi derim ben.. Ama yine de siz bilirsiniz.. Zaten bi insanın halinden tavrından medeniyet seviyesi anlaşılmıştır bu saate kadar diye düşünüyorum.. Eğer sonradan bi sorun çıkacak olursa ben seni medeni bi insan sanmıştım kendini öyle anlatmıştın dersin.. Bu benim bedenim kimseye bişey izah etmek zorunda olduğumu düşünemedim kusura bakma dersinBurayi kayit olmadan cok takip edenlerdenim oyuzden çoğunuz birazdan ya dürüst ol diyecek yada tu kaka edecek biliyorum az bi azinlik beni anlayip aklı başında cevaplar verecektir mutlaka..
Herseyi ayrintili anlatacagimki ona göre cevaplar gelsin soru işareti kalmadan..
Arkadaslar ben 29 yasindayim evlenmedim hiç sevdigim birisi oldu o kisiyle birlikte oldum ve bu toplam 4 kez oldu.birgun tartisma sirasinda bana tokat attigi tartakladigi icinde bu kisiden ayrildim eyvallah etmedim bisey yasadim diye ona boyun eğmedim .
Zaman gecti bunu atlattim tabi buraya yazdigim kadar kisa basit sekilde olmadi psikolojik destek aldım.
Sonra zaman geçti birisini tanidim oda 33 yasinda kısa sureli bir evliligi olmuş boşanmış cocugu yok kendisi cok iyi biri hayattan bekletilerimiz aynı ve ciddi adimlar atmak istedigini ailesinin bize gelip tanisip adini koymak istedigi söyledi buraya kadar mutluyum..ama eskiden yasadigim olayi dusununce bi aklima takilmadi degil acaba bakirelik konusunda ne dusunuyor diye lafi bir sekilde buna getirip sordum bana dedigi "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" dedi
Tam o sirada soyleyecektim sen cok temiz durust bi insansin melek gibi seni orduya gondersem basina bi is gelmeden donersin okdar güvenilir birisin diyince konu dagildi dilimde kaldi sozcukler sustum.Oncesinde tabiki sevgilim oldugunu biliyordu ama ne boyutta oldugunu hic konusmadik sormadı
Bunlari en yakin dostum sirdasimla paylastim bana anlatmamam gerektigini söyledi sonucta oda bakir degil bu senin bedenin kimseye aciklama yapma madem oda boyle söylemiş hic deme dedi simdi sizce aileler tanismadan boyle dusundugu icin soylemelimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi lutfen tam anlayip yazın
Bu dogru. Sorun etmez gibi gozukse de temennesi bekaret yonunde bence. Ucu acik konusmalarinin.Bunu soylerken temennisi bakire olmasi yonunde ama? Orduda bile bisey yapmaz dusuncesi zaten. Ama yapmis
Kararın sana göre doğruysa doğru ancak dedikleri gibi bu senin özelin. Adam da evlenmis yani ne malum evlendigi kisiyle daha evvel yatmadigi? Söyle ya da söyleme ben buna mudahale etmem neticede ne seni tanırım ne adami. Hadi söyledin diyelim ama yapamadınız ayrıldınız ne malum herkese söylerim diye tehdit etmicegi. Peki söylemedin diyelim, ne malum evlendikten sonra seni ertesi gün boşamayacagi. Sen verceksin bu kararı biz değil hakkında hayırlısı olsun, sevgiler...
İkiside riskli, riski biz almıyoruz ki dolayısıyla böyle bi konuda su daha riskli demek mantikli olmaz.
Not: forumda büyük yazmak kurallara aykırı olsa gerek?
Çok acayip bir düşünce. Dur bi yatakta deneyeyim beğenmezsem olmaaz :Bu adamla sevişmeden mi evleneceksin ki? Yazı-tura atmak gibi geliyor bana.
valla bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?