• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ille dürüst olup gercegi soylemem mi lazım.

Yahu ben anlamiyorum. Gerçekten neden bu kadar baski yaptiniz? Diyelim söyledi, dayak yedi, suçu kabullenecek misiniz? Aaa biz sebep olduk vah vah dicek misinizz? Yooo. Bence bu kadar karışmayın derim. Neticede yatak odası tarzı bir mesele. Konuyu açan arkadaşım, sende böyle bir mevzuda, nasıl ki daha önce ilişkiye gir diye kimse demediyse, kimseden de yorum beklememelisin. Erkekler sanki çok mu masum? Hani kimse evlilikten sonra ne olacağını bilmez. Garanti de vermeyin arkadaşlar. Bakire olup 2 ay sonra boşanıp başka erkekle ömür boyu süren evlilik de oluyor. Ya adamın hassas bir zamanıysa ve hıncını ondan alirsa? Hic mi haber okumuyorsunu ya da dinlemiyorsunuz? Hayır yani sanki sevdiğini söyle dermiş gibi yorumlar yapılıyor. Bu kadar mı basit? Söyle gitsin diye cesaret vermeyin.
Canım kararimi verdim soylemeyecegim soylemek bana arti olarak donecekmis gibi hissetmedim zamana birakip onun o olgun sozleri gercekmi degilmi yoksa ortaya yem mi attı anlamak en iyisi galiba :(

Ben anlamıyorum benimle niye kimse kan geldi gelmedi muhabbeti yapmıyor?

Siz karşınızdakine bu şekilde konuşma hakkı verirseniz elbette konuşur. Ne münasebetle biri geçip benim karşıma bu şekilde konuşabilir ki? Karşımdakine o hakkı asla tanımam.

Artı zaten iğrenç bir muhabbet kan gelir gelmez konuşmaktan mideniz bulanmıyor mu?

Sorunun cevabına gelirsek adam cümlesinde herkes hata yapar demiş, neden yani sevişmek neden hata olsun, hataysa kendi mapusluk cehennemlik??? Herif öyle konuşmuş ki cinsellki hata ama kendisi çooooooook yücegönüllü, "affeder". Sevişip hata olarak görmeyip pişman olmayan insanlar da var, mesela ben. Bunun için neden herifin biri önünde ezilip büzüleyim ki yani karşımdaki sanki manastırdan gelme bakir keşiş????

Önce kendi hayatınızda yaptığınız şeyleri yaptım bir hata mimimim şeklinde görüp , bu bahaneyle adam kusura bakma deme ezik kafasından vazgeçin. Ezik olmayın. 29 yaşında at kadar kadınsınız cinsel hayatınızın olması normal, bunun için kimseden özür dilemeyin. O adam yaptigi aptalca evlilik icin sizden ozur diledi mi? Dik olun, ezik büzük olmayın. Evlenin evlenmeyin bu adamla beni ilgilendirmez ama ezilmeyin kimsenin karşısında. Sağlıcakla kalın.

Katiliyorum. Artı cinselliği hata olarak gören insan evlilik sonrası bunu muhakkak kullanır.

hepmutsuz435 hepmutsuz435 Sizi incitir.

Canım kararimi verdim soylemeyecegim soylemek bana arti olarak donecekmis gibi hissetmedim zamana birakip onun o olgun sozleri gercekmi degilmi yoksa ortaya yem mi attı anlamak en iyisi galiba :KK43:

O size boşandığını söyledi saklamadı değil mi . Sonuçta sizde bir tercih yapmış olmalısınız boşanmış biriyle evlenmeli miyim , evlenmemeli miyim diye .

Böyle birşeyi ne söylerim durduk yere nede saklamak için uğraşırım zaten 29 yaşında koca kadınsın ama bakireymişsin gibi davranıyorsan o başka
Ben eskiden yasadigim seyi unutmak icin herseyi yaptim yok saydim bakireyken nasilsam yasamima sonra aynen o sekilde devam ettim

Valla arkadaşım gönül isterki benim bedenim kimseyi ilgilendirmez diyebilelim... Ancak türkiye de yaşadığımızı erkeklerimizin belli bir kültürle yetiştiğini unutmamak gerek. Haklılar demiyorum kesinlikle...

Şahsen söylemezsen şöyle bir risk görüyorum. Evlendikten sonra haberim yoktu söylemedin gizledin dürüst davranmadın şeklinde suçlanabilirsin. Tabi ki seni ilgilendirmediği için söylemedim benim bedenim mecbur değilim de diyebilirsin adama. ancak evlenmişsin artık. Bence baştak fikrini öğrenmen gerekir.

Çünkü adam bekaret benim için önemli değil dememiş benim anlayabildiğim kadarıyla. HATA YANLIŞLIK gibi kelimeler kullanmış. Ben biraz sıkıntı yaratacağı izlenimine kapıldım.

Ben olsam şöyle bir konuşma yapardım evlenmeden. Ben bakire değilim. Ve bunu önemseyen bir adamla evlenmek istemiyorum. Sen ne düşünüyosun? Gibi...

Önlemini almış olursun. Fikirleri hakkında evlenmeden net bir bilgin olur. ona göre yol çizersin. Evlendikten sonra çok daha sıkıntılı olabilir.

Yahu ben anlamiyorum. Gerçekten neden bu kadar baski yaptiniz? Diyelim söyledi, dayak yedi, suçu kabullenecek misiniz? Aaa biz sebep olduk vah vah dicek misinizz? Yooo. Bence bu kadar karışmayın derim. Neticede yatak odası tarzı bir mesele. Konuyu açan arkadaşım, sende böyle bir mevzuda, nasıl ki daha önce ilişkiye gir diye kimse demediyse, kimseden de yorum beklememelisin. Erkekler sanki çok mu masum? Hani kimse evlilikten sonra ne olacağını bilmez. Garanti de vermeyin arkadaşlar. Bakire olup 2 ay sonra boşanıp başka erkekle ömür boyu süren evlilik de oluyor. Ya adamın hassas bir zamanıysa ve hıncını ondan alirsa? Hic mi haber okumuyorsunu ya da dinlemiyorsunuz? Hayır yani sanki sevdiğini söyle dermiş gibi yorumlar yapılıyor. Bu kadar mı basit? Söyle gitsin diye cesaret vermeyin.

Peki, söylemedi evledi ve sizin bahsettiğiniz şeyleri evlendikten sonra yaşadı. Sizce hangisi daha olası ve daha riskli?

Normalde dürüst olmak en doğrusu. Çok da takıntılıyımdır bu konuda ama ileride başına kakabilir. Bence söyleme. Esnek olduğunu düşünsün. Ya da ne düşünürse düşünsün. Ağzına laf verme

evet bu senin bedenin ancak bi de gerçek var insanlar için bu önemli.bence söylemelisin olursa olur olmazsa sen de yoluna bakarsın.evlendikten sonra bu yüzden baba evine gönderilen kadınlar var.o yüzden işin içine aileler girmeden sevgiline anlat derim.bişeyler saklayarak yuva kurulmaz.

Zinayı haram kılan Allah ,hiçbir kula hesap borcunuz yok.Siz pişman olup, zindan uzak durma kararı alıp, ona göre yaşadıktan sonra geçmişinizde ne olduğu önemli değil. Size sorduğunda soylemediginiz takdirde dürüst olmazsınız , sormadığı sürece söylemeyin .Hem hiç kimseyle birlikte olmamış birinde bile kanama olacağı garanti değil.

ben de sizin " herkes kendi zihniyetindeki kişilerle evlensin" lafınızı anlamadım ?!?! bu ne demek? ben bakire olmayabilirim ancak gayet de bakir bir erkekle evlenebilirim. veya bunu açıklamak istemeyebilirim.
"herkes yaşadığı hayatın arkasında olsun" ne demek? olmak istemiyorum belki? geçmiş hataydı belki ve ben sildim, bitirdim, konuşmak istemiyorum ama capkın olmayan da bir erkeğe aşık oldum ve onunla evlenmek istiyor olabilirim de...

bence herkesin hayatı kendine. kimseye kural gibi iptidai şeyler söylenemez. konu sahibine gelince, keyfine göre davran. aman o öyle dürüstmüşmüş filan da ben demeliyim de veya yok asla söylememem lazım gibi düşünme. keyfin ne istiyorsa onu yap.
şöyle tabii ki bakkire olmayan olmayan biri bakir biriyle evlenebilir. zaten ben orda sizin de yazdıgınız gibi zihniyetten bahsettim. bunu önemsemeyen bir kadın önemseyen bir erkekle evlenip sonra da okişiyi eleştirmesin. Kendisi önemsemiyorsa bu düşüncede biriyle evlensin. Yani davranıştan ya da yaşanmışlıktan değil düşünce yapısından bahsediyorum
2. durumda da verdiğiniz örnek icin konusuyorum gecmişi hata olarak görüyorsanız zaten şu an yaşadığınız hayatta bazı şeylere yanlış diyorsunuzdur artık yaşam şekliniz budur.Bunun arkasında durun.adam evleneceğiniz kişi eğer bilmek istiyorsa bilmeye hakkı var.Dürüst olmak gerektiğini düşünüyorum.Eleştirdiğim durum şu: kişi evlilik öncesi cinselliği yaşamış ve bunun icin de pişman değil ama şimdi evleneceği kişiden bunları saklıyor.karşı taraf bakire sanıyor.Bu şekide evleniyor vs.doğru olmayan bu.Evlilikte dürüstlük yoksa tutunacak ne kalır ki.

DAMAT ADAYIMIZ "Ben sevdigim insani zari icin sevmiyorum insanlik lazim bana insaniz hepimiz hata yapariz onemli olan beynin namuslu olsun kalbin temiz olsun dedi ilk gece 1 damla kan icin insanlar ne kadar cahillik yapiyor yuz yil gecti hala zar diye kendini paralayanlar var bir hatadir olmus olabilir yada kazara olmus olabilir bunun icin yargilanmaz insan" DEMİŞ. BU PARAGRAFTA "HEPİMİZ HATA YAPARIZ"A TAKILDIM. CANIM SIKILDI. NEDEN HATA DEDİKİ?

VALLAHİ MADEM GENEL OLARAK OLGUN DÜŞÜNÜYOR, BENCE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLSİN. Bİ ARKADAŞ DEMİŞ YA "ÖNEMLİ GÖRÜYORSA O SORSUN" DİYE. KATILIYORUM.

VE BENCE ŞU ORDUNUN İÇİNDEN ÇIKMAK LAFLARINI BELKİ DE "HER ÖNÜNE GELENE MAVİ BONCUK DAĞITIP, "YARAMAZLIK" :) YAPMAMIŞSINDIR" DEMEK İSTEMİŞ OLABİLİR.

HOŞ YİNE DE KAÇ TANE YARAMAZLIK :)YAPTIĞIN YİNE ONU İLGİLENDİRMEZ.

SENİN İÇİNDE "BAKİRELİK ONUN İÇİN ÖNEMLİ" DİYE BİR HİS VARSA, İSTERSEN O ZAMAN SÖYLE. UMARIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR.

VAY ARKADAŞ YAAAA.

BAYANLAR, ÇOCUKLARIMIZI BU MEVZULARLA YETİŞTİRMEYELİM OLUR MU? KİMSENİN KIZININ "AÇIKLAMA YAPMALI MIYIM" SIKINTISINA DÜŞMEYECEĞİ NESİLLER YETİŞTİRELİM.

ben mi okudugumu anlamadım, adam zaten bu konudaki fikirlerini söylemiş, belli ki kafaya takmayan biri. o yüzden dile getirmeye gerek yok, söylememiş olmak yalan söylemek anlamına gelmiyor. bir gün ortaya çıkar ve rahatsız olduğunu söylerse, o zaman bu düşüncelerini hatırlatırsın.

Bunu sormustum kan gelmezse senin tepkin ne olur diye olabilir herkesten kan gelecek diye birsey yok demisti

Iyide arkadasim sen her türlü adama ima etmissin kiz olmadigini zaten eger saf degilse zaten anlamistir oda.
Hem bi sorun olmadgni söylemis neyine takiyosun ki hem bekar da degil evlenmis bosanmis bi adam okadar sorun edicek bisey görmüyorum ben.
Zaten her türlü anlamistir sorularindan.

yaşınız olgunluğa erişmiş oda kendisi zaten az çok tahmin edebiliyordur.zaten bakire birisini istemesi saçma olur boşanmış yaşayacaklarının çoğunu yaşamıştır.seni yargılamaya gelince hiç öyle de bir hakkı yok bu konu üzerine sen bakiremisin diye sormadıysa anladığındandır bence.

Aynen canim. Konu sahibinin hatasi da tam olarak bu. Konuyu kendisi acmis. Ve eline kozu vermis adamin. Kendini veya daha dogru söylemek gerekirse bakire olmayan kadinlari bu sekilde mevzu edip kücük düsürmüs. Bu adama karsi bu saatten sonra ne kadar dik dursa bos. Simdi iki yol var izlenecek. Ya ayrilir ve bundan sonra baska adamlara karsi dik durur, yada bunu bu sekilde kabullenir adamdan bu konuda laf yese bile susup oturur sucluymus gibi.. Ha olurda adamla evlendi ve adam gercekten bu konuyu problem etmezse, o zamanda sansin yagver gitmis deriz ne dicez.

Sonuc --> Söyleme.

Hep uyum sağlamak ve begendirmek,kabul gormek zorunda hissetmek kadına mı kaldı arkadaşim?
Adam da evlenmiş bosanmış.Hiçte kasmıyor bence erkekler bu durumu.Ezilip büzülmüyor böyle.

Bence de söylemesin..

Ama diyelim erkeğin yaşam tarzı başka olur,evlenmeden önce kendisi de yaşamaz ve inancından dolayı başka seylerede cok cok ozen gosteriyordur..O zaman soylemek zorunda kalabilirsiniz.
Hani bu bir bütündür yaşam görüşüdür.

'''Geleneksel modelde şu vardı dur istedigim kısımları alayım ben,ayıklayayım..

Modern yaşam adi altında şunlar vardi dur onlardanda işime geleni alayım..

Erkeğim ben ulayn istediğim gibi kuralları koyarım,ergim ben.''''
Ya da en güzeli onların kurduğu oyundan çıkıp (ki bunu yapabilen bayanlara var çok şükür) ne yaşadıysak kabullenip kendi değerimizi oluşturalim,koruyalım..
Önce kendimizi sevmedıkçe kimseyi sevemicez.
Kendini seven,geçmişiyle barışık bir kadında çok sevilir bence:KK52:

Back