- 12 Ocak 2016
- 61
- 25
- 3
- 37
- Konu Sahibi hepmutsuz435
-
Canım kararimi verdim soylemeyecegim soylemek bana arti olarak donecekmis gibi hissetmedim zamana birakip onun o olgun sozleri gercekmi degilmi yoksa ortaya yem mi attı anlamak en iyisi galibaYahu ben anlamiyorum. Gerçekten neden bu kadar baski yaptiniz? Diyelim söyledi, dayak yedi, suçu kabullenecek misiniz? Aaa biz sebep olduk vah vah dicek misinizz? Yooo. Bence bu kadar karışmayın derim. Neticede yatak odası tarzı bir mesele. Konuyu açan arkadaşım, sende böyle bir mevzuda, nasıl ki daha önce ilişkiye gir diye kimse demediyse, kimseden de yorum beklememelisin. Erkekler sanki çok mu masum? Hani kimse evlilikten sonra ne olacağını bilmez. Garanti de vermeyin arkadaşlar. Bakire olup 2 ay sonra boşanıp başka erkekle ömür boyu süren evlilik de oluyor. Ya adamın hassas bir zamanıysa ve hıncını ondan alirsa? Hic mi haber okumuyorsunu ya da dinlemiyorsunuz? Hayır yani sanki sevdiğini söyle dermiş gibi yorumlar yapılıyor. Bu kadar mı basit? Söyle gitsin diye cesaret vermeyin.
Ben anlamıyorum benimle niye kimse kan geldi gelmedi muhabbeti yapmıyor?
Siz karşınızdakine bu şekilde konuşma hakkı verirseniz elbette konuşur. Ne münasebetle biri geçip benim karşıma bu şekilde konuşabilir ki? Karşımdakine o hakkı asla tanımam.
Artı zaten iğrenç bir muhabbet kan gelir gelmez konuşmaktan mideniz bulanmıyor mu?
Sorunun cevabına gelirsek adam cümlesinde herkes hata yapar demiş, neden yani sevişmek neden hata olsun, hataysa kendi mapusluk cehennemlik??? Herif öyle konuşmuş ki cinsellki hata ama kendisi çooooooook yücegönüllü, "affeder". Sevişip hata olarak görmeyip pişman olmayan insanlar da var, mesela ben. Bunun için neden herifin biri önünde ezilip büzüleyim ki yani karşımdaki sanki manastırdan gelme bakir keşiş????
Önce kendi hayatınızda yaptığınız şeyleri yaptım bir hata mimimim şeklinde görüp , bu bahaneyle adam kusura bakma deme ezik kafasından vazgeçin. Ezik olmayın. 29 yaşında at kadar kadınsınız cinsel hayatınızın olması normal, bunun için kimseden özür dilemeyin. O adam yaptigi aptalca evlilik icin sizden ozur diledi mi? Dik olun, ezik büzük olmayın. Evlenin evlenmeyin bu adamla beni ilgilendirmez ama ezilmeyin kimsenin karşısında. Sağlıcakla kalın.
Canım kararimi verdim soylemeyecegim soylemek bana arti olarak donecekmis gibi hissetmedim zamana birakip onun o olgun sozleri gercekmi degilmi yoksa ortaya yem mi attı anlamak en iyisi galiba
Ben eskiden yasadigim seyi unutmak icin herseyi yaptim yok saydim bakireyken nasilsam yasamima sonra aynen o sekilde devam ettimBöyle birşeyi ne söylerim durduk yere nede saklamak için uğraşırım zaten 29 yaşında koca kadınsın ama bakireymişsin gibi davranıyorsan o başka
Yahu ben anlamiyorum. Gerçekten neden bu kadar baski yaptiniz? Diyelim söyledi, dayak yedi, suçu kabullenecek misiniz? Aaa biz sebep olduk vah vah dicek misinizz? Yooo. Bence bu kadar karışmayın derim. Neticede yatak odası tarzı bir mesele. Konuyu açan arkadaşım, sende böyle bir mevzuda, nasıl ki daha önce ilişkiye gir diye kimse demediyse, kimseden de yorum beklememelisin. Erkekler sanki çok mu masum? Hani kimse evlilikten sonra ne olacağını bilmez. Garanti de vermeyin arkadaşlar. Bakire olup 2 ay sonra boşanıp başka erkekle ömür boyu süren evlilik de oluyor. Ya adamın hassas bir zamanıysa ve hıncını ondan alirsa? Hic mi haber okumuyorsunu ya da dinlemiyorsunuz? Hayır yani sanki sevdiğini söyle dermiş gibi yorumlar yapılıyor. Bu kadar mı basit? Söyle gitsin diye cesaret vermeyin.
şöyle tabii ki bakkire olmayan olmayan biri bakir biriyle evlenebilir. zaten ben orda sizin de yazdıgınız gibi zihniyetten bahsettim. bunu önemsemeyen bir kadın önemseyen bir erkekle evlenip sonra da okişiyi eleştirmesin. Kendisi önemsemiyorsa bu düşüncede biriyle evlensin. Yani davranıştan ya da yaşanmışlıktan değil düşünce yapısından bahsediyorumben de sizin " herkes kendi zihniyetindeki kişilerle evlensin" lafınızı anlamadım ?!?! bu ne demek? ben bakire olmayabilirim ancak gayet de bakir bir erkekle evlenebilirim. veya bunu açıklamak istemeyebilirim.
"herkes yaşadığı hayatın arkasında olsun" ne demek? olmak istemiyorum belki? geçmiş hataydı belki ve ben sildim, bitirdim, konuşmak istemiyorum ama capkın olmayan da bir erkeğe aşık oldum ve onunla evlenmek istiyor olabilirim de...
bence herkesin hayatı kendine. kimseye kural gibi iptidai şeyler söylenemez. konu sahibine gelince, keyfine göre davran. aman o öyle dürüstmüşmüş filan da ben demeliyim de veya yok asla söylememem lazım gibi düşünme. keyfin ne istiyorsa onu yap.
Bunu sormustum kan gelmezse senin tepkin ne olur diye olabilir herkesten kan gelecek diye birsey yok demisti
Aynen canim. Konu sahibinin hatasi da tam olarak bu. Konuyu kendisi acmis. Ve eline kozu vermis adamin. Kendini veya daha dogru söylemek gerekirse bakire olmayan kadinlari bu sekilde mevzu edip kücük düsürmüs. Bu adama karsi bu saatten sonra ne kadar dik dursa bos. Simdi iki yol var izlenecek. Ya ayrilir ve bundan sonra baska adamlara karsi dik durur, yada bunu bu sekilde kabullenir adamdan bu konuda laf yese bile susup oturur sucluymus gibi.. Ha olurda adamla evlendi ve adam gercekten bu konuyu problem etmezse, o zamanda sansin yagver gitmis deriz ne dicez.
Sonuc --> Söyleme.
Adam gerdekte bakacak kan yok. Ozaman zar yok bla bla demicek. Nerde bu ordu dicek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?