- 11 Aralık 2019
- 3.734
- 12.764
- 208
- Konu Sahibi Kitapgurusu
Sanırım meslekte tecrübesizsiniz. 72 de 6 yaş 83 de 6 yaş . Aralarında 11 ay var nasıl aynı diyebiliriz ?Sınıf öğretmeniyim ay muhabbeti kadar saçma bir şey yok yaşla ifade etsenize şunu. Aylık bebekler için kullanılır prosedür de aylık diye geçmesinin sebebi kesin olarak belirtmek için. Anaokuluna başladıysa ve çocukta istiyorsa ilkokula başlasın. Hiç anaokulu görmediyse bu soru çok gereksiz. Hiçbir çocuk hazır bulunusluğu 4/4lük şekilde gelmiyor anaokulunda belirli şeyleri öğrenip ilkokulda devam ettiriyor ortama uyum sağlıyor. Bunun haricinde bazı 1.sunifa erken gelen çocukların sınıf tekrariyla sınıfın 1.leri olduğunu gördüm. 1.siniftaki en iyi öğrenciler sınıf tekrarına kalanlar. Tamamen hazirbulunusluk yaş sadeve bir sayı.
Ben sınıf öğretmeniyim 8 sene birinci sınıf okuttum meslekte 15. Yılın .naçizane tavsiyem göndermeyin cok kucuk bırakın biraz daha oyun , etkinliklerle devam etsin . 1 ve 2 de zorlanmıyorlar ama 3. Sınıfta dersler ağırlaştikca cok zorlanıyorlar . Çocuğunuz icin hayırlısı olsun .