• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Ilkokul 1. Sinif Anneleri nerdesiniz

benim kızımda 1. sınıfa gidiyor arkadaşlar.allahım ne zorlandık ilk dönem.ama şimdi sınıfın en iyilerinden.okumayı yazmayı söktükya daha ne isterim.

arkadaşlar benim oğlum da okumayı birinci sınıfta söktü ama şimdi hiç okumak istemiyor nefret ediyor artık sırf okumamak içiniçnden okuyor ....okumayı nasıl ona sevdirebilirim....yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar benim oğlum da okumayı birinci sınıfta söktü ama şimdi hiç okumak istemiyor nefret ediyor artık sırf okumamak içiniçnden okuyor ....okumayı nasıl ona sevdirebilirim....yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşim.benim oglum 1inci sınıfa gidiyor.ilk zamanlar çok zorlandı.ders yapmak istemiyordu.ama şimdi çok iyi gidiyor.çocukları surekli heyecanladırmak lazım. odüllendirmek.çok zor bir donem geçiriyorlar.oyunu bırakıp,derse geçtiler.dersleri benim yanında okuyor,ondan sonra nekadar guzel okudun,babanene da oku ,onun okuması yok diyorum,alkış tutuyoruz ve oylece 2 -3 sefer okumuş oluyor.sende dene .belki fayda olur

arkadaşlar oğlumun öğretmeni testelr vermiş. seçenekli testler. evde yaptık . ama ben gene dayanamadım kızdım oğluşuma yapamadıkları yerde. korktu bi tanem. şimdi internetten irdim. bide sevdiği yiyeceklerden aldım akşam yapmayı teklif edcem kendisinie karşılığındada yiyecekleri ödül olarak koyacam. sizin çocuklarda test çözüyorlarmı.

merhabalar arkadaslar benimde birinci sınıfta okuyan oglum var .Dediginiz gibi çok zorlandım.15 tatilde bol bol kitaplar aldım ve test cözdürdüm testlerin cok faydası oluyor özelliklede oyun şeklinde veya kücük bir ödül karsılıgında daha zevkli hale getirebilirsiniz durumları Benimde sorunum oglumun sürekli güdülenmeye ihtiyac duyması öglen geliyor aksama kadar ödevlerini yazamıyor sorun solak olması ögretmenide yazısının ilk örneklik olup simdide en kötü yazı oldugunu söylemsinden mi kaynaklanıyor anlamadım şaşırmıs durumdayım bu yük nereye kadar gidecek cok hırslı ve içe kapanık bir çocuk kendim bu konuda cok arastırıp kitaplar okumama ragmen bu duygulara anlam veremiyorum hayırlıs diyelim ama su bir gercekki bu yıl ki tavırlar gelecek yılların zemini bunu kaygısını taşımaktayım allahım herkese sabır versin..

kızlar bizim ödev okuma fln konusunda sorunumuz yok,oğlumun sınıfında geç konuşmuş bi çocuk var 9 yaşında sürekli onunla didişiyor ne yapsam nasıl anlatsam tamam anne diyor yine yapıyor, o çocukta ağlıyomuş okula gitmiycem benimle uğraşıyolar diye, en çokta benimki uğraşıyor,nasıl engel olacağımı bilemiyorum çıldırmak üzereyim..........

benim oğlum anasınıfında, seneye neler yaşayacağım acaba, onun için şimdiden yazdıklarınızı okuyayım dedim...müfredat el yazısıyla yazmayı öğretmekle başlıyormuş doğrumu bu? normali zor becerirken el yazısı nasıl öğrenecek yavrucaklar ?

merhaba arkadaşlar benim kızımda 1.sınıfta okuması güzel yazı idare eder ama matamatige başladık ve elde var ları anlatamıyorum 3er3er saymayı okumayı ögretmek gibi zor buda başlangıç napcam bilemiyorum dinlemiyor bile anlatırken

Merhaba arkadaşlar benim oğlum da bu sene 1 sınıf birinci dönem çok ıyı geçti ama ikinci dönemde biraz zorlanıyıoruz okumak istemıyıor ve yazısı ilk başta çok ıyıdı ama şimdi çok çirkin ilk dönemde bıraz fazla usunr gıttık yazıda sol ellıne yazdı için ama şimdi ne yazma nede okumak istıyıor içine kapalı bır çocuk sizce ne yapmam gerekıyıor nasıl sevdırıyım okumyı ve yazmayı?

Merhaba arkadaşlar benim oğlum da bu sene 1 sınıf birinci dönem çok ıyı geçti ama ikinci dönemde biraz zorlanıyıoruz okumak istemıyıor ve yazısı ilk başta çok ıyıdı ama şimdi çok çirkin ilk dönemde bıraz fazla usunr gıttık yazıda sol ellıne yazdı için ama şimdi ne yazma nede okumak istıyıor içine kapalı bır çocuk sizce ne yapmam gerekıyıor nasıl sevdırıyım okumyı ve yazmayı?

Aynı durun bizde de söz konusu sanırım 15 tatilde çocuklar okuldan soğudu.birinci dönem çok düzenli bir çocukken şimdi tam tersi öğretmeni de oğlumunçok değiştiğini söylüyor .ne yapacağımı şaşırdım:çok üzgünüm: güzelce konuşuyoruz olmuyor yasaklar koyuyoruz yine olmuyor :1no2: inşallah geçici bir süreçtir bu arkadaşım çocuklarımız için:teselli:

arkadaşlar geçen yıl 23 nisanda çocuklarınız nasıl bir gösteri yaptılar,hangi şarkıda oynadılar ve ne giydiler acaba? öğretmenimiz bizden yeni fikirler istedi.

slm benim oğlumda 1 sınıfa gidiyor biraz zorlansakta iyigidiyor buyıl işimiz biraz zor onlarıda anlamalıyız siz sen yada ben unun yaşındayken nasıldım düşündünüzmü ?

selam benim oğlumda 1. sınıfta aslında daha çok korkuyordum ama yine de iyiydi. Tek çocuk rahatına düşkün çok zorlanmadık. ama ders yapmayı tabiki sevmiyor benim söylememle yapıyor.

benim kızımda birinci sınıfa gidiyor çok başarılı maşallah geçen gün okulda toplantı vardı gittik öğretmen çok memnun kızmdan sadece dersi eylüle anlatıyorum sanki hiç kimse beni dinlemiyor dedi en başarılı öğrencim o dedi ben çok mutlu oldum:):)bir haftadır okuma yarışı yapılıyor 1 dak.içinde en fazla kelime okuyana ödül veriliyor sınıf genelde 40 kelime ve altı okumuş benimki okulda 84 okumuş heyecandan ama evde 100 ve üzeri okuyor sürekli birinci olduğu için haftanın yıldız çocuğu oldu çok mutluyuz hihoyyyt

selam arkadaşlar.benimde kızım 1.sınıf .öldürüyo beni ders yaparken ama anlıyor şükür.tek sorun çok konuşması.ögrtmen yerini değiştirsede nafile evdede öyle bol çene az ders

uzun zamandır matematikten toplama çıkarma yapıyorduk şimdi bölmeye geçtik,çarpım tablosundan da 2 ler ve 5 leri ezberledik.kızım severek ve zorlanmadan yapıyor maşallah,umarım hep böyle gider.minik kuzum yarın 18 mart çanakkale savaşıyla ilgili şiir okuyacak törende,çok heyecanlı:)

uzun zamandır matematikten toplama çıkarma yapıyorduk şimdi bölmeye geçtik,çarpım tablosundan da 2 ler ve 5 leri ezberledik.kızım severek ve zorlanmadan yapıyor maşallah,umarım hep böyle gider.minik kuzum yarın 18 mart çanakkale savaşıyla ilgili şiir okuyacak törende,çok heyecanlı:)

biz daha toplama çıkarmadayız çarpma ve bölmeye daha geçmedik acaba çokmu yavaş gidiyor bizim öğretmen CADIARZU

biz daha toplama çıkarmadayız çarpma ve bölmeye daha geçmedik acaba çokmu yavaş gidiyor bizim öğretmen CADIARZU

sınıfın durumuna göre gidiyor olabilir canım.bizde yavaş gidiyorduk baya,gerideki öğrencileri bekledik ilk dönem,harfler dönem sonu bitti.ikinci dönem hızlandı öğretmenimiz,iyi gidiyorlar şimdi,bol bol problem çözüyorlar,mevsimler,saatler,aylar vs öğrendiler hepsini,hızlandık

Back