- Konu Sahibi xoxzgxuxl 312
-
canım keşke bizim programımız da öyle olsa.bizim öğretmenimiz de pek bi rahatkızımı çok sıktığımızı ben de düşünüyorum ama dersleri çok yoğun ben bişi yapmıyorum yani tv günde yarım saat izliyor dinlenme ve yemek saatleri var bunu ben ayarlamadım okulu ayarlıyor bizde evde uyguluyoruz
bir haftada2 gün test oluyorlar okudukları hikaye kitabı ile ilgili 1 kere de matamatikten oluyor ettimi size haftada 3 test
sınıfca her çoçukta olan test kitapları var onu da yarış şeklinde kim en birinci ikinci üçünçü bitiri şeklinde yapıp bitiriyorlar gerçi benim kız 10 cu olarak bitirdi zaten sınıfında 20 çoçuk var şu an bu kadar yoğun bir tempoda bilmiyorum ileriki sınıflarda ne olur hatta cumartesi bile ek dersimiz var 2 saatlik genel bütün derslerden konu işiliyorlar okuldan çıktıktan sonra ödüllendirme adına bowlinge gidiyoruz kızım ne isterse onu yapıyoruz
benim oğlumda 2. sınıfa gidiyor derslerle ilgili bir problem yok ama kitap okutamıyorum kitap okumayı nasıl sevdireceğim bilemiyorum aranızda bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı şimdiden teşekkürler
birde birşey sorucam sizlere benim oğlumda 2. sınıfa gidiyor öğretmenleri çarpım tablosunu ezberleyin demiş oğlumda pek çalışmadı 5lere kadar biraz biliyor ama çok iyi değil sizinkiler bu konuda nasıl çalışıyor ezberde çok iyi bir yöntem değil ve zor sizinkiler nasıl bir yöntemle çalışıyor?
snakeeyes arkadaşım oğlunun alıştırma yaptığı bir site olduğunu yazmışsın.adını verebilirmisin.
benim oğlumda kitap okumayı pek sevmez.bizde eşimle kitap okuma saati yaptık ama faydası olmadı.onun yerine ben oğlumla okuma yarışması yaparak kitap okutmayı başardım.bazen okumak istemez bende hadi yarışalım ben senden 1 dakikada daha çok okurum diyorum.başlıyoruz hem kitap okumuş oluyor hemde hızlanıyor.birde biz teyzenle güzel kitap okuma yarışması yapardık dedim.güzel kitap okumada imla kurallarına dikkat ederek okuma.ben okumayı yarışma yaparak başardım.birde bu yöntemi deneyin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?