İlköğretim Yorum ve Soruları İlköğretim 2. sınıf anneleri burdayız hepimiz

kızlar meraba topik geçen sene açılmlş ama bu senede devam etcek herhalde..
benim büyük oglumda 2. sınıfa geçti...
okullarda bayramdan sonra23 eylülde açılcak..
geçen sene bi ara karı koca sinir krizleri geçeirmiştik...
lllllllll nnnnn mmmmm demekten dilimde yaralar çıktıydı...
allahım bu sene iyi geçer inşallah..
size bi anımı anlatamda cık gülün...
bi hafta sonu ders çalışıyoz...
l a la
l e le oku oglum ..papatya ..ay delircem ..
okulda ögretmen lale yani papatya gibi çiçek demiş....
neyse başka bi arkadaşta alet de sorun yaşamış..
çocuk alet yazısını görünce matkap diyomuş..
eh bakam bu sene ne maceralarımız olcek:uhm:

evet canım bizde çok çektim ayy ilk 3 ay deliricem sandıydım ne zor günlerdi..delikafadulden
ya okullar perşembe açılıyomuş..ya keşke 2 günüde tatil yapıp pazartesi alsalardı..

Merhaba, yeni üye oldum ilk defa bu topicde yazıyorum, benimde oğlum 2. sınıfa geçti.Umarım bu ders yılınıda kazasız belasız atlatırız:) Sanırım çoğu aile bayram tatilini uzatıp çocukları pazartesi okula başlatacaktır. yeni ders yılı hayırlı olsun 2.sınıf anneleri.

Merhaba,

Özel bir şirkette orta düzey yöneticilik yapmaktayım. Beşiktaş ıstanbulda ikamet ediyorum. ıstanbul Üniversitesi mezunuyum. ılkokul seviyesindeki öğrencilere ödevlerinde ve genel olarak derslerinde yardımcı olmak adına ders vermekteyim. ılgilenenlerin geri dönünüşünü rica ederim.

Teşekkürler,

MK

:roflol:geçen sene ikinci sınıftı kızım birde ela lale ve atadan bıkmıştık ikide performan ve proje ödevinden özellikle sene sonunda bence bolbol atatürk resmi doğduğu ev annesinin babasının resmi meyve sebze resmi biriktirin çok lazım olcak mesela 10 kasımda bütün gazateler vericek kaçırmayın çok lazım olcak benden sölemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…