- Konu Sahibi xoxzgxuxl 312
-
canım seninki özel okul yada koleje falanmı gidiyor merak ettim .bu kadar aktivite.karnemizi bizde aldık hepsi süper
denem sınavını en son karne almadan oldu bu 4 seviye tespit sınavıydı bundan önce 45 soruda 16 yanlış çıkarmıştı kızım ve çok üzülmüştüm ama şimdi biraz sıkı ders takibi ile
50 soruda 7 yanlış çıkarmış çok am çok sevindim
bizim karne alındı ama kızımın okulunda hala okula devam cuma karne aldılar cumartesi den beri okula gidiyor kış okulu adında carşambaya kadar gidecek yani yarın son tam 5 gün
2 gün sınav oldular ders tekrarı vardı ve buz pateni sinema bowling kukla gösterileri bu 5 gün içinde bunları gördüler sabah 9,30 dan 3,30 a kadar çoçuklar için eğlenceli oldu am sizlerin çoçukları gibi 15 gün tatil yapamadı benim kızım bizim tatil perşembeye başlayacak inşallah ama biz yine boş kalmayıp pazartesiden itibaren özel ingilizce ve matamatik dersi aldırmayı düşünyoruz kızıma ki ingilizcesi biraz daha ilerlesin diye biraz ağır gibi gelebilir size bu kadar da sıkmayın diyebilirsiniz ama ( cevremde her kes aynısını sölüyor da ) şimdiden çok sıkı tutmamız gerektiğini düşünüyorum benim kızım da bu tempeyo alıştı kendisi evde olunca çok sıkılıyor bilmiyorum artık hepimiz için hayırlısı bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?