- Konu Sahibi xoxzgxuxl 312
-
aynen ben sadece benim oğluş sanıyordum ...aynen canım ya bizimde birsürü tatil kitabı var malesef hiçbiri yapılmadı 1 ay kaldı diye şimdi zorla yaptırıyorum
merhaba belenay bahsettiğim gibi oğlum birinci sınıfta bana çok zorluk çektirdi,fakat çocuk daha birinci sınıfta üç öğretmen değiştirdi.neyseki son öğretmenimizin ilgisi sayesinde toparlamayı başardım dersleri çok iyiydi.benim sorunum onunla evde çalışamamak,evde nekadar sorun yaratıyorsa,okulda öğretmenle okadar iyi.evde ders yaptıramıyorum.busene inşallah biraz farklı olur.herkese sevgiler.
ya kızlar okul nezaman açılacak ..
netten araştırdım 24 eylül diyor yani hemen bayram sonrası perşembe günü
sizin bilginiz varmı bu konuda...
ben ayın 28 açılır diyorum ama ...
evet canım banada tuhaf geldi..bende ayın 24ünde perşembe günü açılacak diye biliyorum ama bana da hafta içi açılması tuhaf geldi.yakında duyarız canım...
Merhaba nihayet okul maratonumuz başlıyor. benim aldığım bilgilere göre ayın 28 olması lazım çünkü hafta içi okul açılmaz herhalde açılsada okula yeni başlayan çocıklar alışsın diyedir herkese selamlar
benim amacım da bu zaten..hem öğretmen hem de anne olarak sizlere elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum...merhaba benim oğlum ikinci sınıfa geçti geçen sene çok kötü geçti umarım busene biraz olsun rahatlarız öğretmen olduğunuz için ayrıca sevindim sizin fikirleriniz çok işimize yarıyacak fikirlerinizle bizlere yadımcı olursanız çok iyi olur şimdiden teşekkür ediyorum sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?