İlköğretim Yorum ve Soruları İlköğretim 2. sınıf anneleri burdayız hepimiz

amin.bize de sabır güç versin :Saruboceq: bu gün çarşıdaya çıktım da, çocuk giyim mağazalarının vitrinleri önlük forma döşenmiş bile.görünce birden moralim bozuldu.1 ay sonra yine hareketli bir dönem başlıcak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Benim oğlumda bu öğretim döneminde 2. sınıfa başlayacak. 1. sınıfda çok rahat ettik yanlız 2. sınıfda biraz zorlanacağız galiba çünki bu yaz tatilinde hiç kitapların yüzü açılmadı ve sonuç bikaç harfin yazılışını oğlum unutmuş bu ara biraz yazısını düzeltmeye çalişacağız aynı sorunu yaşayan varmı aceba

valla benim kıza okul diyince derin bir ohhhh çekiyor allahım ya deli olmamak elde değil yani hiç bir heves yok kızda okul açılacak diye elinde olsa kızımın sanırım yıl boyu tatil olsun diyecek

valla benim kız da derlerinden kaçıyor tatil için bir çok test kitapları verildi ama hala bizim testler bitmedi

aynen canım ya bizimde birsürü tatil kitabı var malesef hiçbiri yapılmadı 1 ay kaldı diye şimdi zorla yaptırıyorum

aynen canım ya bizimde birsürü tatil kitabı var malesef hiçbiri yapılmadı 1 ay kaldı diye şimdi zorla yaptırıyorum
aynen ben sadece benim oğluş sanıyordum ...
tembellikte snır tanımıyor tatil kitapları dolap raflarında süs ...
kavga edeceğiz niye yapmıyorsun bak geri kalırsın arkadaşlarından diyorum ben 1.sınıfa tekrar gideceğim diyor offf tembel çoçuk neyse herkezn galiba sıkıntısı bu

herkese merhaba benim oğlum busene ikinci sınıfa gidecek geçen sene çok çektirdi. busene ne yaparım bilmiyorum bum son tatil ayında biraz tekrar yaptırmaya çalışıyorum,fakat zor oluyor.bazen bana bağırıyor,nasıl tepki vereceğimi bilemiyorum.ama yinede az da olsa yaptırıyorum.bana önerisi olan varmı aranızda?cevaplarınızı bekliyorum.

benim kızımda bu sene 2.sınıfa gidicek..allaha şükür 1.sınıfta dersleri çok güzeldi beni hiç zorlamadı.kaydirigubbakcemile5ama bu sene hem öğretmeni değişecek hemde kardeşi olucak inşallah derslerini etkilemez bunlar:bbo:allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

merhaba belenay bahsettiğim gibi oğlum birinci sınıfta bana çok zorluk çektirdi,fakat çocuk daha birinci sınıfta üç öğretmen değiştirdi.neyseki son öğretmenimizin ilgisi sayesinde toparlamayı başardım dersleri çok iyiydi.benim sorunum onunla evde çalışamamak,evde nekadar sorun yaratıyorsa,okulda öğretmenle okadar iyi.evde ders yaptıramıyorum.busene inşallah biraz farklı olur.herkese sevgiler.

maşallah bir senede 3 öğretmen mi inanmıyorum.kafamçokkarıştıbizimde öğretmenimiz hamile kaldı ve mide bulantıları,aşermeleri falan çocuklarla ikinci dönemde hiç ilgilenmedi.şimdi de doğum yapıcak ilk dönem ücretli öğretmen gelicek sonra kendi gelicek.bizim çocuklarında sizinkilerden farkı olmıcak sanırım bu sene.
ama evde ders yapmasına gelince benim kızımda evde hiç ders çalışmıyor ama okulda öğretmenini çok iyi dinlediği için çok başarılıkaydirigubbakcemile2bence önemli olan okulda öğretmenini dinlemesi.inşallah sizinde en son gelen öğretmeniniz gitmezde oğlunun dersleri daha güzel olur.

ya kızlar okul nezaman açılacak ..
netten araştırdım 24 eylül diyor yani hemen bayram sonrası perşembe günü
sizin bilginiz varmı bu konuda...
ben ayın 28 açılır diyorum ama ...

ya kızlar okul nezaman açılacak ..
netten araştırdım 24 eylül diyor yani hemen bayram sonrası perşembe günü
sizin bilginiz varmı bu konuda...
ben ayın 28 açılır diyorum ama ...

bende ayın 24ünde perşembe günü açılacak diye biliyorum ama bana da hafta içi açılması tuhaf geldi.yakında duyarız canım...

Merhaba nihayet okul maratonumuz başlıyor. benim aldığım bilgilere göre ayın 28 olması lazım çünkü hafta içi okul açılmaz herhalde açılsada okula yeni başlayan çocıklar alışsın diyedir herkese selamlar

bende ayın 24ünde perşembe günü açılacak diye biliyorum ama bana da hafta içi açılması tuhaf geldi.yakında duyarız canım...
evet canım banada tuhaf geldi..
hemen bayram sonu açılsa tatile gidenler için çok zor olucak..
umarım ileri tarihe alırlar..daha bir sürü hazırlığımız var çünki.
bayram teleşında bide o girmesin..

inşallah 28 dir canım..
yeni başlayanlar eylülün ortasında başlıyor zaten okula..Şeniz

birinci sınıf annesiyim ama okul açılışına cevap yazayım dedim. Okullar 24 eylül günü açılıyor. MEB'in sitesinden de kontrol edebilirsiniz.

merhaba 2. sınıf anneleri...
ben de 2. sınıf öğretmeniyim:)
okullar 24 eylülde açılacak...
umarım hepimiz için,özellikle de minicik yavrularımız için;sağlıklı,mutlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı olur...opuyorumnanaktan

merhaba benim oğlum ikinci sınıfa geçti geçen sene çok kötü geçti umarım busene biraz olsun rahatlarız öğretmen olduğunuz için ayrıca sevindim sizin fikirleriniz çok işimize yarıyacak fikirlerinizle bizlere yadımcı olursanız çok iyi olur şimdiden teşekkür ediyorum sevgiler

benim amacım da bu zaten..hem öğretmen hem de anne olarak sizlere elimden geldiğince yardımcı olmak istiyorum...
1. sınıfta ne gibi zorluklar yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…