- 17 Ağustos 2015
- 484
- 173
Bebise gore mercimek gibi olursa kiz cizgi seklinde olursa erkek yaz mutlaka merak ederim :)Benim aklim karisdi sanirim; ) keseye goremi bebise goremi anlamadım Neyse sonucunu mutlaka yazarim tskrler yorumun icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebise gore mercimek gibi olursa kiz cizgi seklinde olursa erkek yaz mutlaka merak ederim :)Benim aklim karisdi sanirim; ) keseye goremi bebise goremi anlamadım Neyse sonucunu mutlaka yazarim tskrler yorumun icin
Eki Görüntüle 1640146 Eki Görüntüle 1640146 TESEKKUR EDERİM ORKD YORUMUNUZ İÇİN yedı haftalık ultrason goruntusunu koymuştum birde bu var bunada bakıverirmisiniz rica etsem
böyle bi yorumunuz vardı orkd hanımCanim kesenin şekli yuvarlak ama bebek çizgi seklinde kesede teoriye gore erkek ama kesenin şekli ve kesedeki yerine bakarsan da kiz bilemedim afedersin
Yani kizböyle bi yorumunuz vardı orkd hanım
Haydaaa neden kiınsallah degıldır cnm
Rabbim hayırlısıni versin sagligini sihhatini tam versin diyelim inan bana o daha önemli :) sen kiza hazirla kendini erkek derlerse kabullenmek daha kolay ve guzel olur basima geldigi için nacizhane tavsiye canim iki oğlum var 4 aylik gebeyim 3. Bebegimide erkek olacak diye bekledim sürekli erkek isimleri düşündüm kiz olmasini hep istedim ama erkek bebeğe hazirladim kendimi :)ıkı kızım var zaten ki degısık olsun ıstemıstım
Arkadaslar bebegınızın ılk ultrason resmıne bakın egerkı goruntu yuvarlagımsı ıse kız, uzun ınce bır cızgı seklındeyse erkek bebegınız olacak demektır.kesınlıgını bız bır cok arkadasın ultrason resımlerıyle karsılastırdık ve hepsı dogru cıktı
bebegının cınsıyetını ogrenen anneler varsa lutfen sızde ılk ultrason goruntunuze bakın ve bıze bebegınızın cınsıyetını soyleyın.
Kiz bebek bu ayni benim bebegim gibi görüntüsü yanliz bu 7 haftalik degil daha büyük 10 12 haftalik sanki 7 haftaliga gore cok netBenim ve ve bizim kiz mi erkek mi?7haftalik utrasyon görüntüsü ilk. 13 haftalikken doktor erkek dedi başka bi doktor da 15+6günlükken %90 kiz diyo hangisi acaba yardımcı olur musunuz?