- 18 Nisan 2014
- 44
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiminki benimki miKız gbi
Evet sizinkiKiminki benimki mi
Tesekkur ederin insallah oyledir bir oglum var birde kizim olur. Ama doktor erkek dediginde kesin konusmustu. Doktorumu degistirdim.ben yinede bu kontrolumu bekliyorum.Evet sizinki
Benimkine de bakar msnnArkadaslar bebegınızın ılk ultrason resmıne bakın egerkı goruntu yuvarlagımsı ıse kız, uzun ınce bır cızgı seklındeyse erkek bebegınız olacak demektır.kesınlıgını bız bır cok arkadasın ultrason resımlerıyle karsılastırdık ve hepsı dogru cıktı
bebegının cınsıyetını ogrenen anneler varsa lutfen sızde ılk ultrason goruntunuze bakın ve bıze bebegınızın cınsıyetını soyleyın.
Selam arkadaslar bende hala cinsiyette netlesemedim ilk once kiza benziyo sonrada erkek dedi doktorum 20 ekimde randevum var ins. Kesin ogrenirim artik.
Ilk fotoda daha cok yeni kese vardi kalbi atmaya baslamamisti.
2. Fotoda 6+4 haftalik.
3. Fotoda da 13+2 haftalik bebegim
Sizce cinsiyeti nedir Orkd @ladeynaa ve anlayan diger arkadaslar ?
Selam arkadaslar bende hala cinsiyette netlesemedim ilk once kiza benziyo sonrada erkek dedi doktorum 20 ekimde randevum var ins. Kesin ogrenirim artik.
Ilk fotoda daha cok yeni kese vardi kalbi atmaya baslamamisti.
2. Fotoda 6+4 haftalik.
3. Fotoda da 13+2 haftalik bebegim
Sizce cinsiyeti nedir Orkd @ladeynaa ve anlayan diger arkadaslar ?
Bugun kesinlesti bebegim erkekmisKız gbi
Himm tebrikler :)Bugun kesinlesti bebegim erkekmis
Tesekkur ederim.Hayirli olsun fatal hanim kacinci haftada kiza benziyo demisti doktorunuz