- 17 Ağustos 2015
- 484
- 173
Ciddimisiniz yaa çok dua ediyorum sağlıklı hayırlı bir kiz evlat inşallah Allahim yorum yaptimiz Rabbim razi olsun teşekkür ederimsenin bebiş kıza benziyo canm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddimisiniz yaa çok dua ediyorum sağlıklı hayırlı bir kiz evlat inşallah Allahim yorum yaptimiz Rabbim razi olsun teşekkür ederimsenin bebiş kıza benziyo canm :)
Bu teoriye göre erkek olmasi lazim neyiniz oluyor. Belli olmuştur cinsiyet sanirim degilmi?Buda kalp atışının duyulduğu ultrason neye benziyo sizce ?
Teoriye bakilirsa kız gibi ogrendinizmi cinsiyetinimerhaba kizlar
biz neye benziyoruz :))
Valla bu ara bitek takip eden benim sanırım. Ultrason resminde top sekljnde durduğu için kiz dendi bana 20 gün sonra kontrolum var belli olur inşallah yazacagim o zaman ins. Bilmiyorum ne kadar doğru bebegimin cinsiyetini çok merak ettigim. Icin bu ara sıkı takipkisiyim bu bölümünKızlar bu konu güncel mi dogru mu cinsiyet tahminleri ne durumda
Canım allah gönlüne göre versin inşallah önce sağlıklı olmakla beraber hayırlısı tabii sen ne istiyosun ben bıgün kalp atısını duydum ultrasonda uzun cubuk gibi görünüyoValla bu ara bitek takip eden benim sanırım. Ultrason resminde top sekljnde durduğu için kiz dendi bana 20 gün sonra kontrolum var belli olur inşallah yazacagim o zaman ins. Bilmiyorum ne kadar doğru bebegimin cinsiyetini çok merak ettigim. Icin bu ara sıkı takipkisiyim bu bölümün
Uzun cubuk gibiyse erkek oldugu soyleniyor teoriye gore bide bebek kesenin icinde sağa yakinsa erkek sola yakinsa kiz deniyor. Hayirlisi olsun canim benim o kadar merak ediyorum ki ruyalarimda erkek cocugu pipisi görüyorum her geçen gün merakim artmakta Allah hayirli evlat versin :)Canım allah gönlüne göre versin inşallah önce sağlıklı olmakla beraber hayırlısı tabii sen ne istiyosun ben bıgün kalp atısını duydum ultrasonda uzun cubuk gibi görünüyo
Canm ögrenince mutlaka yaz merk ederim inşllh gönlüne göre olurCiddimisiniz yaa çok dua ediyorum sağlıklı hayırlı bir kiz evlat inşallah Allahim yorum yaptimiz Rabbim razi olsun teşekkür ederim
Hayirli olsjn senin evladinda inşallahVall kızlar benimki tuttu 7 haftalıkken uzun çubuk gibiydi cinsiyetimiz erkk allhım saglıklı versinde farketmz
Belli degil dedi dr bu hafta gittik bayram oncesi tekrar kontrolum var bakalim cevremde görenler kiz demeye başladı kalcam genişlemiş oyle diyende var Hayırlisi inşallah rabbim sagligini eksik vermesinCanm ögrenince mutlaka yaz merk ederim inşllh gönlüne göre olur
Kaç haftalıksın cnmBelli degil dedi dr bu hafta gittik bayram oncesi tekrar kontrolum var bakalim cevremde görenler kiz demeye başladı kalcam genişlemiş oyle diyende var Hayırlisi inşallah rabbim sagligini eksik vermesin
10 haftaligiz şuan kontrole gittigimize 12 haftalik olucaz inşallah ^_^Kaç haftalıksın cnm
Teşekkür ederim yorum için
Rica ederim kesedeki goruntu cizgi seklindeyse erkek diye biliyorum ona istinaden yorum yaptim tabi rabbim en iyisini bilir saglikla kucaklayin inşallahTeşekkür ederim yorum için
Kesinlikle cnm cümlemize sanada...hayırlı evlatlarımız olsunRica ederim kesedeki goruntu cizgi seklindeyse erkek diye biliyorum ona istinaden yorum yaptim tabi rabbim en iyisini bilir saglikla kucaklayin inşallah