- 17 Ağustos 2015
- 484
- 173
Kesenin şekli bozuk olursa ve cizgi seklindeyse erkek deniyor hayırlısı olsun canım teoriye gore erkekkızlar ilk ultrason görüntümüz, benim bebişi de tahmin eder misiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesenin şekli bozuk olursa ve cizgi seklindeyse erkek deniyor hayırlısı olsun canım teoriye gore erkekkızlar ilk ultrason görüntümüz, benim bebişi de tahmin eder misiniz :)
Kesenin şekli bozuk olursa ve cizgi seklindeyse erkek deniyor hayırlısı olsun canım teoriye gore erkek
Kesenin şekli bozuk olursa ve cizgi seklindeyse erkek deniyor hayırlısı olsun canım teoriye gore erkek
banada bakıverin lutfenbenım bebegimede bakıverirmisiniz
Göstermedi ya 15 dk ugrasti dr yok sıkı sıkı kapatti bacaklarini goremedikCanim senin kontrol noldu doktor ne dedi merak ettim? Nazli kiz gostermedi mi yoksa
Nerde resim?hanımlar benım ultrason goruntumede bi yorum yapıverin neolur
işte bu
Canim kesenin şekli yuvarlak ama bebek çizgi seklinde kesede teoriye gore erkek ama kesenin şekli ve kesedeki yerine bakarsan da kiz bilemedim afedersinişte bu
Teoriye göre kizKizlar banada lütfen bakin 6+3 günluk
Teoriye göre kizimda oglan olmaliydi sanirim,Teoriye göre kiz
Bu bbebeginin ilk resmi degil ama büyümüş hali onunda 6-7 haftaligini atarsan eger bi teori daha yapabilirizTeoriye göre kizimda oglan olmaliydi sanirim,
Hi ilk resim lazim anladimBu bbebeginin ilk resmi degil ama büyümüş hali onunda 6-7 haftaligini atarsan eger bi teori daha yapabiliriz
Kizimin da ilk resmi
Benim aklim karisdi sanirim; ) keseye goremi bebise goremi anlamadım Neyse sonucunu mutlaka yazarim tskrler yorumun icinIste kesede nokta gibi teori tam olarakda bu