- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
Bebeğin plasentası da sağ altta. Karından ultrason olduğuna göre kız bebek olma ihtimali yüksek. Hayırlısı :)Benimki sizce ne olabilir arkadaslar bakabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin plasentası da sağ altta. Karından ultrason olduğuna göre kız bebek olma ihtimali yüksek. Hayırlısı :)Benimki sizce ne olabilir arkadaslar bakabilir misiniz?
hamileliğin ilk 12 haftasında bazı doktorlar ultrasonu vajinadan girerek çekiyorlar. Bazıları ise göbek üzerinde ultrason çekiyor. Karından tüm hamilelik boyunca ultrason çekilebilir. Genelde kendine ve cihazına güvenen doktor karından bakar.Karından veya vajünal ne oluyor acaba ben Anlamadm herkese karından bakmıyolarmı pikolata78
Tesekkurler canim insallah benim de icimden oyle geciyor ama Allah bilir bakalim zamani gelince paylasirim buradaBebeğin plasentası da sağ altta. Karından ultrason olduğuna göre kız bebek olma ihtimali yüksek. Hayırlısı :)
ultrason karından ise erkek, vajinal ise kız olma ihtimali yüksek canım.6 hafta 3 günlük sizce tahmininiz nedir
Hayır canım plasentası sağda. Soldaki beyaz lekeye bakma. Sağda kesenin altını saran kısım plasentaultrason karından ise erkek, vajinal ise kız olma ihtimali yüksek canım.
ben 6 haftalık olana baktım soldaki kalın hare plaesnta değil mi? yanlış mı görmüşüm.Hayır canım plasentası sağda. Soldaki beyaz lekeye bakma. Sağda kesenin altını saran kısım plasenta
Ben son iki attığı resme baktım sağda.ben 6 haftalık olana baktım soldaki kalın hare plaesnta değil mi? yanlış mı görmüşüm.
son fotolarda neredeyse 10 haftayı doldurmuş bebiş artık kesede geziyordur diye küçük olana baktımBen son iki attığı resme baktım sağda.
Evet cnm ama ben bebeğe değil plasenta nerde sadece ona bakıyorum ve plasenta yer değiştirmez sanıyorum. 6 haftalıkken solda 10 haftalıkken sağda olmaz plasenta. Ya birini karından birini vajinal çekildi. Ya da plasenta bebek gibi hareket halinde. İlginç.son fotolarda neredeyse 10 haftayı doldurmuş bebiş artık kesede geziyordur diye küçük olana baktım
6 haftalık olan vajinal olabilir. Çünkü 6 haftalık ile 10 haftalık usgler çok farklı.Evet cnm ama ben bebeğe değil plasenta nerde sadece ona bakıyorum ve plasenta yer değiştirmez sanıyorum. 6 haftalıkken solda 10 haftalıkken sağda olmaz plasenta. Ya birini karından birini vajinal çekildi. Ya da plasenta bebek gibi hareket halinde. İlginç.
karından ultrason 6 haftalık 9 haftalıkken ultrasona gittiğimizde hareketlenmişti bebek doktor gösterdi kolunu bacağını oynatıyordu.6 haftalık olan vajinal olabilir. Çünkü 6 haftalık ile 10 haftalık usgler çok farklı.
karından ultrason 6 haftalık 9 haftalıkken ultrasona gittiğimizde hareketlenmişti bebek doktor gösterdi kolunu bacağını oynatıyordu.Evet cnm ama ben bebeğe değil plasenta nerde sadece ona bakıyorum ve plasenta yer değiştirmez sanıyorum. 6 haftalıkken solda 10 haftalıkken sağda olmaz plasenta. Ya birini karından birini vajinal çekildi. Ya da plasenta bebek gibi hareket halinde. İlginç.
acaba plasenta hareket etmesi değil de bebekle büyüdüğü için yön tespiti zor yapılır diye mi ramzi de hep 6 ya da 7 haftalık ultrason görüntüsüne bakılıyorkikarından ultrason 6 haftalık 9 haftalıkken ultrasona gittiğimizde hareketlenmişti bebek doktor gösterdi kolunu bacağını oynatıyordu.
Mantıklıacaba plasenta hareket etmesi değil de bebekle büyüdüğü için yön tespiti zor yapılır diye mi ramzi de hep 6 ya da 7 haftalık ultrason görüntüsüne bakılıyorki