İLK tüp tedavisi olumsuz olup 2. ye ya bismillah diyenler !!!!

Bende inşallah mayısta tedaviye başlayacağım , reglmi bekliyorum. 1 martta transfer olmuştum 8 martta regl oldum bu zamana kadar dinlendim.. yani 2aycık ama bana asır gibi geldi.
İnşallah iyi haberlerini alırız. Benimde ilk denemede embriyo gelişemedi transfer olmadı. Simdi gecen aydan artık yumurta kalmış o temizlencek haziranda başlıycam bende 2.ye. Kime gidiyorsun acaba?

İnşallah iyi haberlerini alırız. Benimde ilk denemede embriyo gelişemedi transfer olmadı. Simdi gecen aydan artık yumurta kalmış o temizlencek haziranda başlıycam bende 2.ye. Kime gidiyorsun acaba?
Ben ilkini Anatoliaya gittim Hakan Yaralıya ,ama şimdi oraya gitmeyeceğim. Tolga Ecemiş diye bir hoca var onu düşünüyorum. Regl olduğumda hem tanışmaya hemde muayeneye gideceğim inş

Arkadaşlar bende ilk tedavimi oldum ve negatifi gördüm doktorumla görüştüm adetin gelince hemen ara dedi 4 tane dondurulmuşum var malum ilk denemede baya külfetli oldu dondurulmuş tedavi olanlar var mı maliyet ne kadar merak ediyoruz

Canım kaç tane transfer edilmişti. Benim dondurulacak embriyom bile oluşamadı malesef

Canım kaç tane transfer edilmişti. Benim dondurulacak embriyom bile oluşamadı malesef
1 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti cnm doktor çok umutlandırmıştı beni embriyonun kalitesi ve Rahmi'n yapısı çok güzel yüzde 65 şansımız var demişti ama malesef negatif oldu bizim 7 adet oluşmuştu 3 tanesini çözdüler 1 tane transfer oldu ama diğer ikisini 5. Güne götürmeye çalıştılar olmadı geriye 4 tane kaldı doktor hemen afetimle tekrar cagırdı ama ben aynı seyleri yasamaktan korkuyorum senin hiç mi oluşmadı cnm yoksa transferin oldumu

CAnım 5 yumurta dan 1tanesi döllendi, onunda gelişim geriliği olduğu için tranfer edilmedi

A

CİNKO SORUNUMUZ AYNI BENİMDE İLK DENEMEMİZDE OLUŞAN EMBRİYOLAR KALİTESİZDİ TRANSFER ETMEDİ 2. DENEMEDE 5 YUMURTA TOPLANDI 2 Sİ DÖLLENDİ GELİŞME GERİLİĞİ VARDI AMA DOKTOR 2 SİNİDE TRANSFER ETTİ VE TUTMADI. MALATYADAYIM. . ŞU AN KAFAM ÇOK KARIŞIK YENİ BİR MERKEZ ARIYORUM. BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ. BİDE İLAÇ FALAN TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ VARMI

kızlar bahçecide 2 dondurulmuş tedavime başlayacağım ALLAH nasip ederse, eylülde transfer düşünyorum
ama ekstra birşeyler yiyip içmiyorum siz neler yapıyorsunuz son duurm nedir ?

melek-gel canım malatyada değil istanbul ankara gibi yerlerde denemeni tavsiye ederim boşa tedaviler görme.. çok hastanın olabilecği yerde teknolojik makineler daha iyi oldugnu düşünyrm

Merhaba kızlarrr konu sahibine Pamuksekermavis teşekkürediyorum. ne güzel bir konu açmışsın arkadaşım sağolasın... Hazirandan sonra pek yazan olmamış ama bu arada işlemi devam eden yaptıran arkadaş var mı ?? Ben jimer hastanesine Dr suat hazel beye gidiyorum, 24 ağustosta 2 tane embiriyo transfer edilerek beklemeye başladım... 04.09.2017 tahlil sonucumu öğrenme günü gelmişti ki bu arada ki bekleme heycanı vs bunları yazmıyorum çünkü hepimiz biliyoruz neler neler yaşadık hastaneye gidip sonucu ellerim titreyerek eşimle aldığımızda KOSKOCAMANN bir hüsran ile karşılaştık... tabi hala üzüntüm devam ediyor... bünye itibariyle verilen hormonlar duygusala bağlamama sebep olduğu için henüz kendimi toparlayamadım.. ama konuyu görünce bir sevinç bir tekrar deneme arzusu oldu... Ama kafama takılan birşeyler var bilen arkadaşlar yazabilirmi??Transferim negatif sonuçlandığı gün ilaçlarımı bırak dedi doktor,fakat henüz adet adet olmadım,hemen adet olunuyor mu? ve 2.deneme hemen yapılıyormu yoksa 1 ay beklenilmelimi..

Geçmiş olsun canım.bizde haziranda 2.denememizde hüsrana uğradık.benim yumoşlar transfer gününe bile gelemedi.işlem yarım bırakıldı.bana dr um 2 defa adet olmamı 3.sünde yeniden başlayacaklarını söyledi.kısmetse cumartesi başlıyoruz sanırım.

Canım en az 2 adet gördükten sonra başlıyorlar bende uzun bir ara verdim yazın uğraşmak istemedim. şimdi güvenç beye başladım dondurulmuşumu transfer yaptırıyorum kalan 2 tanecik yumurtamıda çözecekler hangisi gelişim gösterirse transfer olacak herşey ALLAH tan kısmet nasip ne gösterir bilmiyorum olmazsa sıfırdan yeni tedavime başlamak zorundayım. maddi manevi nasıl olacak hiç bir bilgimde yok inşallah bu sefer tuttunur adet düzenin ilaçlardan dolayı bozulacak temiz 2 ay sonra başlamanı öneririm başlamadan soğan kürünü uygula =) rahmin temizlensn

merhabalar , ben transfer gününden tam 1 hafta sonra regl olmuştum. ilaçlar hiç regl düzenimi bozmadı.
2 3 ay sonra tekrar denenebiliyor. regl olabildin mi?

merhabalar , ben transfer gününden tam 1 hafta sonra regl olmuştum. ilaçlar hiç regl düzenimi bozmadı.
2 3 ay sonra tekrar denenebiliyor. regl olabildin mi?
merhaba canım,evet adet oldum muayeneye gittim histeroskopi yapalım dedi, cumartesi günü yapılacak bakalım sonrasıni bilmiyorum..İnşallah bir şey çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…