- 5 Nisan 2017
- 179
- 208
- 103
- Konu Sahibi Pamuksekermavis
-
İnşallah iyi haberlerini alırız. Benimde ilk denemede embriyo gelişemedi transfer olmadı. Simdi gecen aydan artık yumurta kalmış o temizlencek haziranda başlıycam bende 2.ye. Kime gidiyorsun acaba?Bende inşallah mayısta tedaviye başlayacağım , reglmi bekliyorum. 1 martta transfer olmuştum 8 martta regl oldumbu zamana kadar dinlendim.. yani 2aycık ama bana asır gibi geldi.
Ben ilkini Anatoliaya gittim Hakan Yaralıya ,ama şimdi oraya gitmeyeceğim. Tolga Ecemiş diye bir hoca var onu düşünüyorum. Regl olduğumda hem tanışmaya hemde muayeneye gideceğim inşİnşallah iyi haberlerini alırız. Benimde ilk denemede embriyo gelişemedi transfer olmadı. Simdi gecen aydan artık yumurta kalmış o temizlencek haziranda başlıycam bende 2.ye. Kime gidiyorsun acaba?
Canım kaç tane transfer edilmişti. Benim dondurulacak embriyom bile oluşamadı malesefArkadaşlar bende ilk tedavimi oldum ve negatifi gördüm doktorumla görüştüm adetin gelince hemen ara dedi 4 tane dondurulmuşum var malum ilk denemede baya külfetli oldu dondurulmuş tedavi olanlar var mı maliyet ne kadar merak ediyoruz
1 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti cnm doktor çok umutlandırmıştı beni embriyonun kalitesi ve Rahmi'n yapısı çok güzel yüzde 65 şansımız var demişti ama malesef negatif oldu bizim 7 adet oluşmuştu 3 tanesini çözdüler 1 tane transfer oldu ama diğer ikisini 5. Güne götürmeye çalıştılar olmadı geriye 4 tane kaldı doktor hemen afetimle tekrar cagırdı ama ben aynı seyleri yasamaktan korkuyorum senin hiç mi oluşmadı cnm yoksa transferin oldumuCanım kaç tane transfer edilmişti. Benim dondurulacak embriyom bile oluşamadı malesef
CAnım 5 yumurta dan 1tanesi döllendi, onunda gelişim geriliği olduğu için tranfer edilmedi1 tane 3. Gün embriyosu transfer edilmişti cnm doktor çok umutlandırmıştı beni embriyonun kalitesi ve Rahmi'n yapısı çok güzel yüzde 65 şansımız var demişti ama malesef negatif oldu bizim 7 adet oluşmuştu 3 tanesini çözdüler 1 tane transfer oldu ama diğer ikisini 5. Güne götürmeye çalıştılar olmadı geriye 4 tane kaldı doktor hemen afetimle tekrar cagırdı ama ben aynı seyleri yasamaktan korkuyorum senin hiç mi oluşmadı cnm yoksa transferin oldumu
CAnım 5 yumurta dan 1tanesi döllendi, onunda gelişim geriliği olduğu için tranfer edilmedi[/QUOTE anladım cnm sizin problem ne bizde esimin sperm sayısı çok düsük bende pko görünümü varmıs çok fazla yumurta toplandı 40 yumurta toplandı 18 sağlamdı 7 tanesi döllenebildi
Anladım cnm sizde sorun neydi bizde eşimin spermi çok az
Geçmiş olsun canım.bizde haziranda 2.denememizde hüsrana uğradık.benim yumoşlar transfer gününe bile gelemedi.işlem yarım bırakıldı.bana dr um 2 defa adet olmamı 3.sünde yeniden başlayacaklarını söyledi.kısmetse cumartesi başlıyoruz sanırım.Merhaba kızlarrrkonu sahibine Pamuksekermavis teşekkürediyorum. ne güzel bir konu açmışsın arkadaşım sağolasın... Hazirandan sonra pek yazan olmamış ama bu arada işlemi devam eden yaptıran arkadaş var mı ?? Ben jimer hastanesine Dr suat hazel beye gidiyorum, 24 ağustosta 2 tane embiriyo transfer edilerek beklemeye başladım... 04.09.2017 tahlil sonucumu öğrenme günü gelmişti ki bu arada ki bekleme heycanı vs bunları yazmıyorum çünkü hepimiz biliyoruz neler neler yaşadık hastaneye gidip sonucu ellerim titreyerek eşimle aldığımızda KOSKOCAMANN bir hüsran ile karşılaştık... tabi hala üzüntüm devam ediyor... bünye itibariyle verilen hormonlar duygusala bağlamama sebep olduğu için henüz kendimi toparlayamadım.. ama konuyu görünce bir sevinç bir tekrar deneme arzusu oldu... Ama kafama takılan birşeyler var bilen arkadaşlar yazabilirmi??Transferim negatif sonuçlandığı gün ilaçlarımı bırak dedi doktor,fakat henüz adet adet olmadım,hemen adet olunuyor mu? ve 2.deneme hemen yapılıyormu yoksa 1 ay beklenilmelimi..
Merhaba kızlarrrkonu sahibine Pamuksekermavis teşekkürediyorum. ne güzel bir konu açmışsın arkadaşım sağolasın... Hazirandan sonra pek yazan olmamış ama bu arada işlemi devam eden yaptıran arkadaş var mı ?? Ben jimer hastanesine Dr suat hazel beye gidiyorum, 24 ağustosta 2 tane embiriyo transfer edilerek beklemeye başladım... 04.09.2017 tahlil sonucumu öğrenme günü gelmişti ki bu arada ki bekleme heycanı vs bunları yazmıyorum çünkü hepimiz biliyoruz neler neler yaşadık hastaneye gidip sonucu ellerim titreyerek eşimle aldığımızda KOSKOCAMANN bir hüsran ile karşılaştık... tabi hala üzüntüm devam ediyor... bünye itibariyle verilen hormonlar duygusala bağlamama sebep olduğu için henüz kendimi toparlayamadım.. ama konuyu görünce bir sevinç bir tekrar deneme arzusu oldu... Ama kafama takılan birşeyler var bilen arkadaşlar yazabilirmi??Transferim negatif sonuçlandığı gün ilaçlarımı bırak dedi doktor,fakat henüz adet adet olmadım,hemen adet olunuyor mu? ve 2.deneme hemen yapılıyormu yoksa 1 ay beklenilmelimi..
merhabalar , ben transfer gününden tam 1 hafta sonra regl olmuştum. ilaçlar hiç regl düzenimi bozmadı.Merhaba kızlarrrkonu sahibine Pamuksekermavis teşekkürediyorum. ne güzel bir konu açmışsın arkadaşım sağolasın... Hazirandan sonra pek yazan olmamış ama bu arada işlemi devam eden yaptıran arkadaş var mı ?? Ben jimer hastanesine Dr suat hazel beye gidiyorum, 24 ağustosta 2 tane embiriyo transfer edilerek beklemeye başladım... 04.09.2017 tahlil sonucumu öğrenme günü gelmişti ki bu arada ki bekleme heycanı vs bunları yazmıyorum çünkü hepimiz biliyoruz neler neler yaşadık hastaneye gidip sonucu ellerim titreyerek eşimle aldığımızda KOSKOCAMANN bir hüsran ile karşılaştık... tabi hala üzüntüm devam ediyor... bünye itibariyle verilen hormonlar duygusala bağlamama sebep olduğu için henüz kendimi toparlayamadım.. ama konuyu görünce bir sevinç bir tekrar deneme arzusu oldu... Ama kafama takılan birşeyler var bilen arkadaşlar yazabilirmi??Transferim negatif sonuçlandığı gün ilaçlarımı bırak dedi doktor,fakat henüz adet adet olmadım,hemen adet olunuyor mu? ve 2.deneme hemen yapılıyormu yoksa 1 ay beklenilmelimi..
merhaba canım,evet adet oldum muayeneye gittim histeroskopi yapalım dedi, cumartesi günü yapılacak bakalım sonrasıni bilmiyorum..İnşallah bir şey çıkmaz..merhabalar , ben transfer gününden tam 1 hafta sonra regl olmuştum. ilaçlar hiç regl düzenimi bozmadı.
2 3 ay sonra tekrar denenebiliyor. regl olabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?