- 9 Temmuz 2017
- 806
- 137
- 103
- 37
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
Ben de ankara tup bebek merkezini arastjriyorum deneyimlerinizi paylasir misiniz2016 yılında ilk denemem oldu çok şükür bir kızım var 31yasinda idim ikinci denemem 2019 yılında oldu donmuş emriyo idi oda tuttu ama 17 haftada suyu bittiği için doğunca vefat etti ikiside özel Ankara tüp Bebek merkezi n de denedim
Nasip işi tabikide durumunuz müsaitse yaptırın derim
Ben şuan tedavi görüyorum iğne oluyorum pco var bende şuan memnunum semra hanımdansSizin olumlu oldu sanırım bende Pendik Medicakparkı düşünüyorum . Doktorunuz Semra hanım dimi ?
Sizdeki sorun neydi acaba ?
naptın haber aldın mııııAnladım aynı benim durum rahimin içinde bişey gördü ama sağlıksız dedi yarın doktora gideceğim bakalım bende nasıl bi yol izleyecekler iğnenin üzerinden ne kadar zaman geçti
Haftaya cumaya kadar bekletiyor doktor eğer bebekde kalp atışı görünmezse alınacaknaptın haber aldın mıııı
Merhaba gittiniz mi acaba doktora bizde ön görüşmeye gidicez diğer ayın başında kendisineTeşekkür ederim 1 ay ara verip gidicem inşallah nicel beyi biliyorum araştırmıştım daha önce de gayet iyi bir doktor inşallah bana da uğurlu gelir
Maşallah subhanallah darısı başımıza inş ben 3. Denememi yapacağım 2 ay sonra inş onda güzel haberler gelirMerhaba; yaklaşık 3 senedir pkos sebebiyle gebe kalamıyordum. Aşılama denedik orda gelişen yumurtalar bile çatlamadan kist oldu, baktık olmuyor rahim filmi çekildi, 2 Ay bekleyelim dedi doktorum. Gene olmayınca tüp bebeğe geçtik, hatta transferden önce rahim kalınlığını kontrol ederken polip gördü doktor. Embriyolarim donduruldu, Histeroskopi oldum. 2 regl daha gördükten sonra transfer yapıldı. Hatta tek embriyo idi, 5. Haftadan sonra ikiye bölündü. Şu anda 19 haftalık tek yumurta ikizlerine gebeyim. Insallah umutla beklenen guzel haberleri herkes alır
Insallah gönlünüzce olurMaşallah subhanallah darısı başımıza inş ben 3. Denememi yapacağım 2 ay sonra inş onda güzel haberler gelir
Bende Trabzonda Ufuk Yılmaz a gidiyorum 27 Aralık'ta test verecemÇok şükür ilk denemede tuttu .25 yaşındaydım (daha yeni 26 oldum ) . Trabzon’da . Üniversite hastanesinde yaptırdık
Adet olmadan önce gidip görüştüm doktorla. Tüp bebek yaptırmak istiyorum diye . Daha önce yaptırdığım testleri işlemleri söyledim. Adetin 3.günü de gittim kan verdim . Sonra eşimden de kan aldılar . O da ürojiye gitmişti .
Adetin 3.günü iğnelere ilaçlara başladık . Sonra yumurta toplama işlemi yapıldı. Çok yumurta olduğu için 2 adet olduktan sonra kaldığımız yerden devam ettik . 2.adette 16.gün transfer gerçekleşti.
İlk ilaçları iğneleri kullandığımda birçok kez gittim doktora.doktorum çok titizdi onun için fazla fazla ilgilendi çağırdı
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız Rabbim nasip etsinBende Trabzonda Ufuk Yılmaz a gidiyorum 27 Aralık'ta test verecem
İnş sağlıkla pozitif haberlerini alırsınız kaçıncı denemenizBende Trabzonda Ufuk Yılmaz a gidiyorum 27 Aralık'ta test verecem
İlk denememİnş sağlıkla pozitif haberlerini alırsınız kaçıncı denemeniz
Bugün test gününüzdü sonuç ne çıktıİlk denemem
Merhaba canım yaptırdın mı bilmiyorum ama ben 23 yaşındayım sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu ama bu doktorum bende hafif pcos olduğunu söyledi. Kayseri özel system hastenesi Gökalp Öner e yaptırdım ilkinde tuttu çok şükür ondan önce başka doktorda aşılama yatırmıştım. 2 buçuk senelik evliyiz başından beri istedik hiç gebelik oluşmamıştı.Arkadaşlar ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalan arkadaşlar yaş ve hangi şehirde yaptırdığınız paylaşabilir misiniz? Bize yön verirseniz sevinirim önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisi düşünüyorum hangi şehirde hangi doktoru önerirsiniz? Öncesinde hazırlık neler yapılmalı bir de istek üzerine hemen tedaviye başlanıyor mu ? Öncesinde ne gibi testler yapılıyor ne kadar zaman geçiyor? İzin alıp yaşadığım yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.
Kan değerim 11 çıktıBugün test gününüzdü sonuç ne çıktı
İnş sağlıkla tutunur ama olmazsada üzülme benim ilki tutmadı ikinci tuttu ama ilk önce çok güzeldi değerler sonra yavaşladı ve kürtaj oldum mecbur üçüncüye de inşallah sağlıkla kucağıma alırımKan değerim 11 çıktıÇarşamba yine verecem tahlil
Amiin amiin Allah'ım kucağına almayı nasip eder inşallahİnş sağlıkla tutunur ama olmazsada üzülme benim ilki tutmadı ikinci tuttu ama ilk önce çok güzeldi değerler sonra yavaşladı ve kürtaj oldum mecbur üçüncüye de inşallah sağlıkla kucağıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?