İlk tüp bebek denemesinde hamile kalanlar ?

Ben de ankara tup bebek merkezini arastjriyorum deneyimlerinizi paylasir misiniz

29 yasindayim. Istanbul. Bahceci umut tup bebek merkezinde ilk transferde hamile kaldim. Doktorum Cem Celik. Ileri seviyede polikistik over ve rahim perdesi vardi bende. Tek tüp de tikaliydi. 2 yil denedim dogal yolla olmadi.

Anladım aynı benim durum rahimin içinde bişey gördü ama sağlıksız dedi yarın doktora gideceğim bakalım bende nasıl bi yol izleyecekler iğnenin üzerinden ne kadar zaman geçti
naptın haber aldın mıııı

Teşekkür ederim 1 ay ara verip gidicem inşallah nicel beyi biliyorum araştırmıştım daha önce de gayet iyi bir doktor inşallah bana da uğurlu gelir
Merhaba gittiniz mi acaba doktora bizde ön görüşmeye gidicez diğer ayın başında kendisine

Merhaba; yaklaşık 3 senedir pkos sebebiyle gebe kalamıyordum. Aşılama denedik orda gelişen yumurtalar bile çatlamadan kist oldu, baktık olmuyor rahim filmi çekildi, 2 Ay bekleyelim dedi doktorum. Gene olmayınca tüp bebeğe geçtik, hatta transferden önce rahim kalınlığını kontrol ederken polip gördü doktor. Embriyolarim donduruldu, Histeroskopi oldum. 2 regl daha gördükten sonra transfer yapıldı. Hatta tek embriyo idi, 5. Haftadan sonra ikiye bölündü. Şu anda 19 haftalık tek yumurta ikizlerine gebeyim. Insallah umutla beklenen guzel haberleri herkes alır

Maşallah subhanallah darısı başımıza inş ben 3. Denememi yapacağım 2 ay sonra inş onda güzel haberler gelir

Bende Trabzonda Ufuk Yılmaz a gidiyorum 27 Aralık'ta test verecem

Merhaba canım yaptırdın mı bilmiyorum ama ben 23 yaşındayım sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu ama bu doktorum bende hafif pcos olduğunu söyledi. Kayseri özel system hastenesi Gökalp Öner e yaptırdım ilkinde tuttu çok şükür ondan önce başka doktorda aşılama yatırmıştım. 2 buçuk senelik evliyiz başından beri istedik hiç gebelik oluşmamıştı.

Kan değerim 11 çıktı Çarşamba yine verecem tahlil
İnş sağlıkla tutunur ama olmazsada üzülme benim ilki tutmadı ikinci tuttu ama ilk önce çok güzeldi değerler sonra yavaşladı ve kürtaj oldum mecbur üçüncüye de inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…