- 30 Ocak 2025
- 80
- 24
- 3
- 37
- Konu Sahibi cicekligun06
İlk tüp bebek denemesi negatifse hangi testler yapılmalı ? katil hücre testi diyen var genetik diyen var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk kimyasal oldu bir şey yapılmadı ilave 2 de sora istendıİlk tüp bebek denemesi negatifse hangi testler yapılmalı ? katil hücre testi diyen var genetik diyen var
Bütün herşey normalse bagiskliga bakıyor katil hücre dedikleri benimde geçen hafta negatif sonuç aldım bütün değerlerin normal embriyo genetik tanili yaş ileri dedil tutmadı şimdi bağışıklıgima bakilcak rahim yıkanıp biyopsi alınıp arastrilcakİlk tüp bebek denemesi negatifse hangi testler yapılmalı ? katil hücre testi diyen var genetik diyen var
hayırlı sonuçlar diliyorum. Nerede tedavi oluyorsunuz, benim de genetikli olmadı iki keredir, doktor ekstra ne bakılır birşey söylemedi. Bu testin ismi nedir?Bütün herşey normalse bagiskliga bakıyor katil hücre dedikleri benimde geçen hafta negatif sonuç aldım bütün değerlerin normal embriyo genetik tanili yaş ileri dedil tutmadı şimdi bağışıklıgima bakilcak rahim yıkanıp biyopsi alınıp arastrilcak
İlaçlar nasıl değişti hangi ilaçlar acabaKızlar benim iki transferim negatif olduktan sonra doktorum karyotip eşli genetik test istedi bir sonraki tedavide kullanmak üzere test sonucuna göre bana verdiği ilaçlaro değiştirdi bu kez daha fazla yumurta toplandı transfer aşamasındayımnegatif olunca insan çok kötü oluyor biliyorum ama nedenini araştırmakta fayda var gerekitse hekim değişikliği de yapılabilir
Şimdi tedaviniz ne durumda hamile kalabildiniz mi4 denemede bizden sadece kardiyotip testi istemisledi. Onda da bir sıkıntı çıkmadı.
Merhaba nerede tedavi oldunuz acaba ? Maşallah Allah bağışlasınEvet 4. Denemede tek yumurta ile hamile kaldım. Bebeğim 7 aylık çok şükür.