• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek denemesi negatifse hangi testler yaptırılmalı?

Kızlar benim iki transferim negatif olduktan sonra doktorum karyotip eşli genetik test istedi bir sonraki tedavide kullanmak üzere test sonucuna göre bana verdiği ilaçlaro değiştirdi bu kez daha fazla yumurta toplandı transfer aşamasındayım 🤩 negatif olunca insan çok kötü oluyor biliyorum ama nedenini araştırmakta fayda var gerekitse hekim değişikliği de yapılabilir

İlk tüp bebek denemesi negatifse hangi testler yapılmalı ? katil hücre testi diyen var genetik diyen var
Bütün herşey normalse bagiskliga bakıyor katil hücre dedikleri benimde geçen hafta negatif sonuç aldım bütün değerlerin normal embriyo genetik tanili yaş ileri dedil tutmadı şimdi bağışıklıgima bakilcak rahim yıkanıp biyopsi alınıp arastrilcak

merhaba,
Histeroskopi yapılmadıysa tanısal histeroskopi talep edilebilir, rahimi detaylı değerlendirmek için.benim histeroskopim transfer öncesi yapılmıştı o yüzden ilk negatifim sonrası trombofili paneli ve eşli kromozom testi istemişti doktorum. Hoş onlarda da bir sorun çıkmamıştı :) benim 2 negatifime rağmen katil hücre paneli yapılmamıştı.

Bütün herşey normalse bagiskliga bakıyor katil hücre dedikleri benimde geçen hafta negatif sonuç aldım bütün değerlerin normal embriyo genetik tanili yaş ileri dedil tutmadı şimdi bağışıklıgima bakilcak rahim yıkanıp biyopsi alınıp arastrilcak
hayırlı sonuçlar diliyorum. Nerede tedavi oluyorsunuz, benim de genetikli olmadı iki keredir, doktor ekstra ne bakılır birşey söylemedi. Bu testin ismi nedir?

Kızlar benim iki transferim negatif olduktan sonra doktorum karyotip eşli genetik test istedi bir sonraki tedavide kullanmak üzere test sonucuna göre bana verdiği ilaçlaro değiştirdi bu kez daha fazla yumurta toplandı transfer aşamasındayım 🤩 negatif olunca insan çok kötü oluyor biliyorum ama nedenini araştırmakta fayda var gerekitse hekim değişikliği de yapılabilir
İlaçlar nasıl değişti hangi ilaçlar acaba

Back
X