• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek denemesinde hamile kalanlar ?

Anladım aynı benim durum rahimin içinde bişey gördü ama sağlıksız dedi yarın doktora gideceğim bakalım bende nasıl bi yol izleyecekler iğnenin üzerinden ne kadar zaman geçti
Geçen cuma günü oldum daha. Yarın tekrar kan vereceğim henüz değer düşüşe gecmedi

Aaa demekki hemen düşmüyor değeriniz kaç ve iğne sonrası çok ağrınız oluyor mu
600 lere düşen değerim tekrar 900 lere çıktı iğneden önce 851 di. İgneden sonra 4. Gün 1058(iğneden sonra ilk beta yüksek çıkabilir bu beklenen durummus) yarın 7. Gün beta bakılacak yarın düşmeye başlaması lazım yoksa yine iğne gerekli olacak 🙏🤲

Benimde eşimde ileri hareketli sorunu var bende bişey yok bizim ilk tedavi özelde denedik olumsuz oldu bundada beta düzensiz ilerledi ve sonu düşük olacak büyük ihtimal bende yarın tekrar doktora gideceğim bakalım ne diycek. Sizin içinde maşallah subhanallah diyorum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim.Bende yarın gidecem bakalım ne olacak geçen hafta covid aşısı da oldum onun için yarını iple çekiyorum ne diyecek diye.İnşallah sizde güzel haberler alırsınız 🤲🏻

600 lere düşen değerim tekrar 900 lere çıktı iğneden önce 851 di. İgneden sonra 4. Gün 1058(iğneden sonra ilk beta yüksek çıkabilir bu beklenen durummus) yarın 7. Gün beta bakılacak yarın düşmeye başlaması lazım yoksa yine iğne gerekli olacak 🙏🤲
Anlıyorum tutması için o kadar yorulduğumuz gibi bide gitmesi için bi o kadar daha yorulacağız anlaşılan rabbim yardımcımız olsun ve bizde her sağlıklı çift gibi normal yollardan sağlıklı bi şekilde hamile kalalım inşallah 😔😔😔😢

Çok teşekkür ederim.Bende yarın gidecem bakalım ne olacak geçen hafta covid aşısı da oldum onun için yarını iple çekiyorum ne diyecek diye.İnşallah sizde güzel haberler alırsınız 🤲🏻i

Çok teşekkür ederim.Bende yarın gidecem bakalım ne olacak geçen hafta covid aşısı da oldum onun için yarını iple çekiyorum ne diyecek diye.İnşallah sizde güzel haberler alırsınız 🤲🏻
İnş sağlıkla atlatmışsınızdır aşı durumunu sağlıkla rabbim kucağınıza almayı nasip etsin

Anlıyorum tutması için o kadar yorulduğumuz gibi bide gitmesi için bi o kadar daha yorulacağız anlaşılan rabbim yardımcımız olsun ve bizde her sağlıklı çift gibi normal yollardan sağlıklı bi şekilde hamile kalalım inşallah 😔😔😔😢
İnşallah hayırla sağlıkla inşallah 🤲 yaşadıklarımızı düşündüğüm zaman diyorum ki gebe kalmak çok mucizevi bı durum hele ki sağlıklı bı şekilde o bebeği dünyayı getirmek ne kadar sukredilse bile az gelecek bı durum. O kadar detay ki ey güzel Rabbim bı detay yer değiştiriyor bak o bebek buyuyemiyorum. Allah'ım inşallah bizlere de hayırla sağlıkla yavrularimiza kavustugumuz günleri yaşamayı nasip etsin inşallah 🤲🤲

Ben geçen sene 27 yaşında eskişehir acıbadem hastanesinde tedaviye basladim. Bizim de somut olarak görünen bir şey yoktu sadece eşinin sperm ileri hareketliliği çok azdı. Adet öncesi görüşmeye gidiyorsunuz eşinizden sizden testler isteniyor doktor gerek görürse rahim filmi. Maddi durumunuz varsa bence geciktirmeyin. Biz 3 asilama denedik, 3. Oldu ama düşükle sonuçlanmıştı. Keşke 2 den sonra denemeseydik demiştik hem zaman kaybı hem maddi yorgunluk olarak gördük açıkçası. Şimdi kızım doğdu 4 aylık oldu 🙂
Masallah Allah bagislasin darısı olmayanların başına 😍

Arkadaşlar herkese merhaba
Ben 29 yaşındayım ilk evliligimden 10 yaşında kızım var.Bu benim ikici evliligim.Haziran 2020 yılında başladı benim hikayem.Önce denedik olmadı.Daha sonra Ankaratıp fakultesi hastanesine gittim.Neden olmuyo diye kontroller başladı.hsg istendi bunun sonucunda tüplerimin tıkalı oldugunu ögrendim ve ameliyat olmam gerekigini söylediler.Ben önce karşı çıktım buna araştırma falan yaptım kendi çapımda.Hsg sonuç cd mi de alıp özel hastaneye gittim.Orda doktor baktı ve soltüpümün açık oldugunu söyledi.ilaç tedavisine başladı 4 ay oraya gittim sonuç yok adamın herseferinde sag tarafımın yumurtaladıgını söylemesi dışında.Ordan başka biz özel hastaneye gittim.Orasıda cd ye baktı ve ultrasınla kontrolden sonra senin tüplerin tıkalı artı sol tarafında kist var ddi.Ameliyat olman laxım ddi.Ben aralık ayında laparoskopi oldum sonuç tüplerimi açmadıklarını fakat kisti aldıklarını yapışıklıkların açıldıgını söyledilerve hsg istediler.mart ayında hsg çektirdim bu sefer sag tüpüm açıldı sol tıkalı.Bunun sonucunda doktor tüp bebegi uygun gördü ve kabul ettik.ve Başladık tedaviye igneler testler vs. Yumurtalar toplandı 11 yumurta topladık 4 tane 5.gün embiriyolarımın oldugunu söylediler ve dondurduk eylül ayının 2.adetimde gitmm gerektigini söylediler.en sonunda transferi oldum salı günü yatışta bekliyorum.Rabbim hepimizin yüzüne baksın.Rabbim hepimizin kucagını doldursun hepimiz pozitif sonuçlar alalım İnşallah 🙏🙏🙏

Ben geçen sene 27 yaşında eskişehir acıbadem hastanesinde tedaviye basladim. Bizim de somut olarak görünen bir şey yoktu sadece eşinin sperm ileri hareketliliği çok azdı. Adet öncesi görüşmeye gidiyorsunuz eşinizden sizden testler isteniyor doktor gerek görürse rahim filmi. Maddi durumunuz varsa bence geciktirmeyin. Biz 3 asilama denedik, 3. Oldu ama düşükle sonuçlanmıştı. Keşke 2 den sonra denemeseydik demiştik hem zaman kaybı hem maddi yorgunluk olarak gördük açıkçası. Şimdi kızım doğdu 4 aylık oldu 🙂
Merhaba Allah bağışlasın acısını göstermesin rabbim ☺️ Bende Eskişehirdeyim şuan devlet hastanesinde 2 aşılama yaptırdım tutmadı siz hangi doktora gitmiştiniz başarılı olan hangi doktordu diyim ☺️ Bende Acıbadem’e gitmeyi düşünüyorum da Bir de ne kadar ödediniz toplam biraz Bilgi verir misiniz

Merhaba Allah bağışlasın acısını göstermesin rabbim ☺️ Bende Eskişehirdeyim şuan devlet hastanesinde 2 aşılama yaptırdım tutmadı siz hangi doktora gitmiştiniz başarılı olan hangi doktordu diyim ☺️ Bende Acıbadem’e gitmeyi düşünüyorum da Bir de ne kadar ödediniz toplam biraz Bilgi verir misiniz
Merhaba. Çok teşekkür ederim 🙂 ben eskişehir acıbadem e gittim nicel bey var sadece tüp bebek bölümünde onda tedavi oldum. Şimdi ben bi fiyat versem çok sağlıklı olmaz çünkü üzerinden bir buçuk sene geçti. Ücretsiz ön görüşme var dilerseniz randevu alıp görüşebilirsiniz. Hem genel bilgi hem de fiyat bilgisi için. Ben raporsuz yaptırdım ilaçlar tedavi parası vs derken 18 bin falan tutmuştur garanti

Arkadaşlar ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalan arkadaşlar yaş ve hangi şehirde yaptırdığınız paylaşabilir misiniz? Bize yön verirseniz sevinirim önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisi düşünüyorum hangi şehirde hangi doktoru önerirsiniz? Öncesinde hazırlık neler yapılmalı bir de istek üzerine hemen tedaviye başlanıyor mu ? Öncesinde ne gibi testler yapılıyor ne kadar zaman geçiyor? İzin alıp yaşadığım yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.
2016 yılında ilk denemem oldu çok şükür bir kızım var 31yasinda idim ikinci denemem 2019 yılında oldu donmuş emriyo idi oda tuttu ama 17 haftada suyu bittiği için doğunca vefat etti ikiside özel Ankara tüp Bebek merkezi n de denedim

Arkadaşlar ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalan arkadaşlar yaş ve hangi şehirde yaptırdığınız paylaşabilir misiniz? Bize yön verirseniz sevinirim önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisi düşünüyorum hangi şehirde hangi doktoru önerirsiniz? Öncesinde hazırlık neler yapılmalı bir de istek üzerine hemen tedaviye başlanıyor mu ? Öncesinde ne gibi testler yapılıyor ne kadar zaman geçiyor? İzin alıp yaşadığım yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.
Bulunduğun sehirdeki tahlillerin kabul ediyorlar eksik varsa istiyorlar transferden 1ay önce gitmen gerekiyor ilk kontrole rahimde yapışıklık varmı değerler nasıl felan ona bakılıyor istediğin adetle başlıyorsun benim gittiğim merkeze yürüme 5dk bile yok yakın uygulama oteli var biz orada kaldik

Merhaba. Çok teşekkür ederim 🙂 ben eskişehir acıbadem e gittim nicel bey var sadece tüp bebek bölümünde onda tedavi oldum. Şimdi ben bi fiyat versem çok sağlıklı olmaz çünkü üzerinden bir buçuk sene geçti. Ücretsiz ön görüşme var dilerseniz randevu alıp görüşebilirsiniz. Hem genel bilgi hem de fiyat bilgisi için. Ben raporsuz yaptırdım ilaçlar tedavi parası vs derken 18 bin falan tutmuştur garanti
Teşekkür ederim 1 ay ara verip gidicem inşallah nicel beyi biliyorum araştırmıştım daha önce de gayet iyi bir doktor inşallah bana da uğurlu gelir 🙏🏻

Back