İlk tüp bebek denemesinde hamile kalanlar ?

29 yaş ilk denemede geldi beklenen şükür
İstanbul bahçeci altunizade ebru hanımdi

İlk tedavide kızım oldu çok şükür. Öncesinde iki negatif aşılamam var.
Denizli'de cihan Kabukcu

Kanama oldu transfer sonrası 13. Gün de . Doktora gittim kan verdim değer 11 den 8 e düştü gebelik sonlandırıldı
Aa çok geçmiş olsun canım benim inş bu sonrakinde kucağına almak nasip olur üzülme hayırlısı buymuş geride dondurulmuş embriyom varmıydı onlar sağlıkla tutunur inş

Hayirli olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki ay önce bi doktorla basladim tedaviye ama tüp degil 3 ay bi kaç ilaç kullan olmassa gel dedi bi ayım kaldı bakalım hayirlisi

Hayirli olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki ay önce bi doktorla basladim tedaviye ama tüp degil 3 ay bi kaç ilaç kullan olmassa gel dedi bi ayım kaldı bakalım hayirlisi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah herkese nasip etsin Rabbim Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Suan sonucun ne oldu bilmiyorum ama kimyasal gebeliğe benziyor Bn de 8 gbi bi degerle öğrenmiştim 30 lu bi değer çıkıp düsmüstü

Birçok tüp bebek konusunda aynı mesajı yazmışsın. Merak ettim son durum nedir.? Insallah hersey yolundadır?

Merhaba Eskişehir acibadem hastanesinde gittiğiniz doktorun ismi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…