- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
İnş bizde ufuk beyde yaptıracağız bakalım kısmet artık sonraki testi ne zaman yaptıracaksınAmiin amiin Allah'ım kucağına almayı nasip eder inşallah
Yarın yapacam nasip olursaİnş bizde ufuk beyde yaptıracağız bakalım kısmet artık sonraki testi ne zaman yaptıracaksın
29 yaş ilk denemede geldi beklenen şükürArkadaşlar ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalan arkadaşlar yaş ve hangi şehirde yaptırdığınız paylaşabilir misiniz? Bize yön verirseniz sevinirim önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisi düşünüyorum hangi şehirde hangi doktoru önerirsiniz? Öncesinde hazırlık neler yapılmalı bir de istek üzerine hemen tedaviye başlanıyor mu ? Öncesinde ne gibi testler yapılıyor ne kadar zaman geçiyor? İzin alıp yaşadığım yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.
İlk tedavide kızım oldu çok şükür. Öncesinde iki negatif aşılamam var.Arkadaşlar ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalan arkadaşlar yaş ve hangi şehirde yaptırdığınız paylaşabilir misiniz? Bize yön verirseniz sevinirim önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisi düşünüyorum hangi şehirde hangi doktoru önerirsiniz? Öncesinde hazırlık neler yapılmalı bir de istek üzerine hemen tedaviye başlanıyor mu ? Öncesinde ne gibi testler yapılıyor ne kadar zaman geçiyor? İzin alıp yaşadığım yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.
Merhaba canım test yaptın mı sonucun nasıl iyidir inşYarın yapacam nasip olursainşallah yükselir
Kanama oldu transfer sonrası 13. Gün de . Doktora gittim kan verdim değer 11 den 8 e düştü gebelik sonlandırıldıMerhaba canım test yaptın mı sonucun nasıl iyidir inş
Aa çok geçmiş olsun canım benim inş bu sonrakinde kucağına almak nasip olur üzülme hayırlısı buymuş geride dondurulmuş embriyom varmıydı onlar sağlıkla tutunur inşKanama oldu transfer sonrası 13. Gün de . Doktora gittim kan verdim değer 11 den 8 e düştü gebelik sonlandırıldı
Var canım 4 tane dondurdum Mart'ta inşallah yine denemeye devamAa çok geçmiş olsun canım benim inş bu sonrakinde kucağına almak nasip olur üzülme hayırlısı buymuş geride dondurulmuş embriyom varmıydı onlar sağlıkla tutunur inş
Hadi bakalım inş onlar sana sağlıkla tutunur canımVar canım 4 tane dondurdum Mart'ta inşallah yine denemeye devam
İnşallah canım benim inşallahHadi bakalım inş onlar sana sağlıkla tutunur canım
Merhaba canım yaptırdın mı bilmiyorum ama ben 23 yaşındayım sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu ama bu doktorum bende hafif pcos olduğunu söyledi. Kayseri özel system hastenesi Gökalp Öner e yaptırdım ilkinde tuttu çok şükür ondan önce başka doktorda aşılama yatırmıştım. 2 buçuk senelik evliyiz başından beri istedik hiç gebelik
Hayirli olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki ay önce bi doktorla basladim tedaviye ama tüp degil 3 ay bi kaç ilaç kullan olmassa gel dedi bi ayım kaldı bakalım hayirlisiMerhaba canım yaptırdın mı bilmiyorum ama ben 23 yaşındayım sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu ama bu doktorum bende hafif pcos olduğunu söyledi. Kayseri özel system hastenesi Gökalp Öner e yaptırdım ilkinde tuttu çok şükür ondan önce başka doktorda aşılama yatırmıştım. 2 buçuk senelik evliyiz başından beri istedik hiç gebelik oluşmamıştı.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunHayirli olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki ay önce bi doktorla basladim tedaviye ama tüp degil 3 ay bi kaç ilaç kullan olmassa gel dedi bi ayım kaldı bakalım hayirlisi
Mrb benim yumurtalarım kalitesiz ve az dedi doktor iğne kullanıyoruz tüp Bebek için. Varmı bildiginiz yöntem kürnaptın haber aldın mıııı
Suan sonucun ne oldu bilmiyorum ama kimyasal gebeliğe benziyor Bn de 8 gbi bi degerle öğrenmiştim 30 lu bi değer çıkıp düsmüstüMerhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Birçok tüp bebek konusunda aynı mesajı yazmışsın. Merak ettim son durum nedir.? Insallah hersey yolundadır?Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba Eskişehir acibadem hastanesinde gittiğiniz doktorun ismi neydiBen geçen sene 27 yaşında eskişehir acıbadem hastanesinde tedaviye basladim. Bizim de somut olarak görünen bir şey yoktu sadece eşinin sperm ileri hareketliliği çok azdı. Adet öncesi görüşmeye gidiyorsunuz eşinizden sizden testler isteniyor doktor gerek görürse rahim filmi. Maddi durumunuz varsa bence geciktirmeyin. Biz 3 asilama denedik, 3. Oldu ama düşükle sonuçlanmıştı. Keşke 2 den sonra denemeseydik demiştik hem zaman kaybı hem maddi yorgunluk olarak gördük açıkçası. Şimdi kızım doğdu 4 aylık oldu
Bnde ufuk beye gıdıorm ayın 8 ınde kan testi verıcem sızın sonuc ne oldu acabaBende Trabzonda Ufuk Yılmaz a gidiyorum 27 Aralık'ta test verecem
Canım benimki düşük değer çıktı sonra tekrar yaptım pozitif sonuç aldım şuan ikiz gebeyim 29. HaftalıkBnde ufuk beye gıdıorm ayın 8 ınde kan testi verıcem sızın sonuc ne oldu acaba
Canım benimki düşük değer çıktı sonra tekrar yaptım pozitif sonuç aldım şuan ikiz gebeyim 29. HaftalıkBnde ufuk beye gıdıorm ayın 8 ınde kan testi verıcem sızın sonuc ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?