• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek denemesinde hamile kalanlar ?

Canım benimki düşük değer çıktı sonra tekrar yaptım pozitif sonuç aldım şuan ikiz gebeyim 29. Haftalık 🙈
Ya maşallah 🌸 ilk tedavide kimysal olunca sanki ikinci de tutuyor gibi hissediyorum, rahim hazırlanmış oluyo biz de psikolojik olarak hamile kaldığımıza inanmış oluyoruz bence. Benim de ilk transferde 33 çıktı sonra 27 oldu düştü gitti ama ikinci transferde şükürler olsun çok düzenli arttı beta şimdi 7+3 olduk 🌸 inşallah sağ salim doğar bebeklerimiz

Canım benimki düşük değer çıktı sonra tekrar yaptım pozitif sonuç aldım şuan ikiz gebeyim 29. Haftalık 🙈 sizin sonuç ne çıktı
Ya masallah sızde ufuk beye gıdıordınuz dımı bırde ya ben bu mesajlara falan alısamadım daha burası karısık geliyor bana nedense sımdı gordum mesajınızı sızde trabzondamsnzzz sanırım belkıde kac kere farkında olmadan hastanede birbirimizin yanından gectık. Bnde hamıleyım 20 gunluk cok sukur ılk degerım 1433 6 gun gecmısti adetım transferinde 12. Gunuydu ikincisinde de bt hcg 4099 cıktı tuhaf olan anormal bı sekılde cok yiyorum doymuorm sabahın 7 sinde ayaktayız yıcem yemezsem ıcımde kı fasulye benı kemııryor rahat bırakmıyor etrafımdakiler de sen ıkıze hamıle olabilirsin diyor sızce ıhtımal varmı kontrole deee daha 9 gun var tek embrıyo transferi ama bır kac kısı de ruyasında gormus benı ikizlere hamıle sızce bu degerlerı ikiz bebek deherlerımıdr

Back