• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tüp bebek denemesinde hamile kalanlar ?

Arkadaşlar ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalan arkadaşlar yaş ve hangi şehirde yaptırdığınız paylaşabilir misiniz? Bize yön verirseniz sevinirim önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisi düşünüyorum hangi şehirde hangi doktoru önerirsiniz? Öncesinde hazırlık neler yapılmalı bir de istek üzerine hemen tedaviye başlanıyor mu ? Öncesinde ne gibi testler yapılıyor ne kadar zaman geçiyor? İzin alıp yaşadığım yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.
29 yaş ilk denemede geldi beklenen şükür
İstanbul bahçeci altunizade ebru hanımdi

Arkadaşlar ilk tüp bebek tedavisinde hamile kalan arkadaşlar yaş ve hangi şehirde yaptırdığınız paylaşabilir misiniz? Bize yön verirseniz sevinirim önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisi düşünüyorum hangi şehirde hangi doktoru önerirsiniz? Öncesinde hazırlık neler yapılmalı bir de istek üzerine hemen tedaviye başlanıyor mu ? Öncesinde ne gibi testler yapılıyor ne kadar zaman geçiyor? İzin alıp yaşadığım yerden başka bir yerde yaptırmayı düşünüyorum.
İlk tedavide kızım oldu çok şükür. Öncesinde iki negatif aşılamam var.
Denizli'de cihan Kabukcu

Kanama oldu transfer sonrası 13. Gün de . Doktora gittim kan verdim değer 11 den 8 e düştü gebelik sonlandırıldı 😔
Aa çok geçmiş olsun canım benim inş bu sonrakinde kucağına almak nasip olur üzülme hayırlısı buymuş geride dondurulmuş embriyom varmıydı onlar sağlıkla tutunur inş

Merhaba canım yaptırdın mı bilmiyorum ama ben 23 yaşındayım sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu ama bu doktorum bende hafif pcos olduğunu söyledi. Kayseri özel system hastenesi Gökalp Öner e yaptırdım ilkinde tuttu çok şükür ondan önce başka doktorda aşılama yatırmıştım. 2 buçuk senelik evliyiz başından beri istedik hiç gebelik

Merhaba canım yaptırdın mı bilmiyorum ama ben 23 yaşındayım sebepsiz infertilite teşhisi konmuştu ama bu doktorum bende hafif pcos olduğunu söyledi. Kayseri özel system hastenesi Gökalp Öner e yaptırdım ilkinde tuttu çok şükür ondan önce başka doktorda aşılama yatırmıştım. 2 buçuk senelik evliyiz başından beri istedik hiç gebelik oluşmamıştı.
Hayirli olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki ay önce bi doktorla basladim tedaviye ama tüp degil 3 ay bi kaç ilaç kullan olmassa gel dedi bi ayım kaldı bakalım hayirlisi

Hayirli olsun canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iki ay önce bi doktorla basladim tedaviye ama tüp degil 3 ay bi kaç ilaç kullan olmassa gel dedi bi ayım kaldı bakalım hayirlisi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲 inşallah herkese nasip etsin Rabbim🤲 Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ☺️

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba herkese, ilk deneme, tek embriyo transferi sonrası 10.gün beta hcg değerim 8 çıktı.5.gün embriyosuydu.Bu durumda olup sonradan yükselen ve hamile kalan oldu mu? Negatif mi kabul etmeliyim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Suan sonucun ne oldu bilmiyorum ama kimyasal gebeliğe benziyor Bn de 8 gbi bi degerle öğrenmiştim 30 lu bi değer çıkıp düsmüstü

Birçok tüp bebek konusunda aynı mesajı yazmışsın. Merak ettim son durum nedir.? Insallah hersey yolundadır?

Ben geçen sene 27 yaşında eskişehir acıbadem hastanesinde tedaviye basladim. Bizim de somut olarak görünen bir şey yoktu sadece eşinin sperm ileri hareketliliği çok azdı. Adet öncesi görüşmeye gidiyorsunuz eşinizden sizden testler isteniyor doktor gerek görürse rahim filmi. Maddi durumunuz varsa bence geciktirmeyin. Biz 3 asilama denedik, 3. Oldu ama düşükle sonuçlanmıştı. Keşke 2 den sonra denemeseydik demiştik hem zaman kaybı hem maddi yorgunluk olarak gördük açıkçası. Şimdi kızım doğdu 4 aylık oldu 🙂
Merhaba Eskişehir acibadem hastanesinde gittiğiniz doktorun ismi neydi

Back