- 22 Mayıs 2020
- 2.077
- 5.335
- 27
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
Haa yok Erol bey system hastanesinden :))Benim doktorum da Erol bey Tavmergen klinik siz de ortadasınız diye düşündüm ama sonra okuyunca sadece isimler aynı :)
Evet ilk verdikleri yumurta büyüme iğnesi hiç hissetmedim ama şimdiki verdikleri çok acıyor yani iğneyi vurdugum yer bildiğin yanıyor açıyor çok farklı bir his.Yumurta çatlatma büyüme olayı kişiden kişiye değişiyor tabi sabırlı olmak lazım ben iğnelerim biteceği günü iple çekiyordum iğne saati yaklaştığın da kalbim hızlanıyordu psikolojik herhalde ben kendime vurdum iğneleri tamam iğneler ufacık ama insan kendine o acıyı verirken çok değişik his
Aynen ordan burdan okuyarak biraz bilgi sahibi oluyorumAdetimin 2. Günü başladım tedaviye 13. Günü opu oldum :) sürecimi harfiyen yazdım zaten okuyabilirsin
O yakan iğne cetrodite tır büyük ihtimalle benimde yanıyordu dr sorduğum da normal demişti. O yumurtayı gününden önce çatlamasını engelliyorEvet ilk verdikleri yumurta büyüme iğnesi hiç hissetmedim ama şimdiki verdikleri çok acıyor yani iğneyi vurdugum yer bildiğin yanıyor açıyor çok farklı bir his.
Hepsi kucağıma evlat alabilmek için
Bende hep buraları okuyordum iyi oluyor en azından olaya Fransız değiliz. İğnelere başladığından bu yana kaç gün geçtiAynen ordan burdan okuyarak biraz bilgi sahibi oluyorum
Yok menopur ilacın adıO yakan iğne cetrodite tır büyük ihtimalle benimde yanıyordu dr sorduğum da normal demişti. O yumurtayı gününden önce çatlamasını engelliyor
Bugün ignemin 7. Gunundeyim yarın sekiz ve son normalinde salı günü tekrar doktora gozukecemBende hep buraları okuyordum iyi oluyor en azından olaya Fransız değiliz. İğnelere başladığından bu yana kaç gün geçti
Hayırlısı olsun inşallah yumurtalar bolca büyüsün güzel güzel döllensin :) süreci bizimle de paylaşırsın hepimizin burada pozitiflerimizi paylaşalım Allahımmmm AMİNBugün ignemin 7. Gunundeyim yarın sekiz ve son normalinde salı günü tekrar doktora gozukecem
Opu dan sonra neden cedrotide ye devam ediyorsun kimerhaba kızlar bende dün opu oldum , opu olacaklar hiç korkmayın çok kısa süren basit bir işlem sonrasında insan rahatlıyor bile , ben opudan çıkıp 23 nisan gösterisine katıldım düşününtek kötü yanı hala cedrodite iğnesine devam ediyor olmam
Neden iğneye devam ediyorsun pekimerhaba kızlar bende dün opu oldum , opu olacaklar hiç korkmayın çok kısa süren basit bir işlem sonrasında insan rahatlıyor bile , ben opudan çıkıp 23 nisan gösterisine katıldım düşününtek kötü yanı hala cedrodite iğnesine devam ediyor olmam
Opu neymerhaba kızlar bende dün opu oldum , opu olacaklar hiç korkmayın çok kısa süren basit bir işlem sonrasında insan rahatlıyor bile , ben opudan çıkıp 23 nisan gösterisine katıldım düşününtek kötü yanı hala cedrodite iğnesine devam ediyor olmam
Yumurta toplamanın kısaltmasıOpu ney
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah yumurtalar bolca büyüsün güzel güzel döllensin :) süreci bizimle de paylaşırsın hepimizin burada pozitiflerimizi paylaşalım Allahımmmm AMİN
Yumurta toplama ozaman çok uzun sürmüyorYumurta toplamanın kısaltması
bilmiyorum sanırım ohhs riskini baskılamak için yumurta gelişimini durdursun diye galibaOpu dan sonra neden cedrotide ye devam ediyorsun ki
Ameliyathanede genel anestezi altında 20dklık işlem odada yarın saat dinlendiriyorlar sonrası taburcuYumurta toplama ozaman çok uzun sürmüyor
Tam olarak nasıl du ameliyatla mi alındı yoksa muayene olduğun yerde orda mi alındı
Bana sadece lutinus fitil verildi 5 gün kullan dedi dr. Oda dün bittibilmiyorum sanırım ohhs riskini baskılamak için yumurta gelişimini durdursun diye galiba
bana fitili ağrın olursa kullan dedi hiç ağrım olmadığı için kullanmadımBana sadece lutinus fitil verildi 5 gün kullan dedi dr. Oda dün bittikurtuldum offff artık fitil kullanmak istemiyorum