İlk tüp bebek denemem

bana fitili ağrın olursa kullan dedi hiç ağrım olmadığı için kullanmadım
Hiiiç ağrınız olmadı mııı 🙄 Maşşalh ben ilk gün oyuk gibiydi sanki rahim yürüyemiyordum 3. Günde toparladım. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi ne aşamadasınız şuan

bana fitili ağrın olursa kullan dedi hiç ağrım olmadığı için kullanmadım
Kullandığım fitil progesteron fitil bu arada çok yıprandığı için verdiklerini düşünüyorum. Ağrım olursa diye de parol içebilirsin dendi

Hiiiç ağrınız olmadı mııı 🙄 Maşşalh ben ilk gün oyuk gibiydi sanki rahim yürüyemiyordum 3. Günde toparladım. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi ne aşamadasınız şuan
ben opudan çıkıp 23 nisan gösterisine yetiştim, opuya girerken ve opudan çıkar çıkmaz ağrım vardı iğne vurundum ve hemen okula gittim, sonrasında çok şükür ağrım olmadı . 8 yumurta toplandı 6 tanesi kaliteli çıkmış ve 4 ü döllenmiş bu gün bilgi verildi 😊 sizde durumlar ne

ben opudan çıkıp 23 nisan gösterisine yetiştim, opuya girerken ve opudan çıkar çıkmaz ağrım vardı iğne vurundum ve hemen okula gittim, sonrasında çok şükür ağrım olmadı . 8 yumurta toplandı 6 tanesi kaliteli çıkmış ve 4 ü döllenmiş bu gün bilgi verildi 😊 sizde durumlar ne
22 yumurta toplanmış 15i kaliteli 5i döllendi 3. Gün 3 tanesi iyi durumdaymış ve donduruldu 3. Gün

Benden fazla toplandığı için çok ağrım oldu sanırım sonrasın da kabızlıkta yaşadım

kızlar hepinizin tedavileri hayırlı uğurlu olsun ve bebek ile sonuçlansın inşallah...
ben bu süreçte aranızda sigara kullanan varmı merak ediyorum
Ben sigarayı hemen bıraktım canım doktorum bırakman lazım dedi. Arada bir kahve ile 1 tane dudak tiryakiliği yapıyorum yetiyor

Arkadaşlar bir şey sorucam. Bizde toplama olan gun doktorum 3 gunluk embriyolari dondurucam dedi. Acaba neden 5 degil 3 gunluk? 5de başari şansi daha fazla degil mi? Yani daha dollenmesini bile bilmeden boyle karar alanlar var mi? Galiba geceyagmuru geceyagmuru da ayni durumu yaşadi
Merhaba. Benim 15 tane yumurta toplandi. 11 tane dolendi. 3 gune kadar 11 tane geldi. Doktor 5 gunluk istedi. 5 gune kadar 4 tane kaldi. Hepsi iyi kaliteyidi ve donduruldu. Bana kalsa ben 3 gunluk embriyolari dondurulmak isterdim çuknu 11 tane fazla ve daha cok şans. Ilk tranaferde 2 tane embriyo transfer oldum. Biri tuttu ama malesef 10 haftada kalpi durdu ve kurtaj oldum. 21 nisanda kalan 2 tane embriyolarim transfer oldum. Şuan beklemedeyim. Ama içimde hep korku var. Bu sefer tutmazsa sonra gine herşey yenidan başlamak zorunda olucam.
3 gunlukken o 11 tane embriyo dondursaidik daha şans olurdu ... Ama inşallah bu sefer pozitiv sonuç alirim ve herşey ilk transferden daha iyi olucak.

Merhaba. Benim 15 tane yumurta toplandi. 11 tane dolendi. 3 gune kadar 11 tane geldi. Doktor 5 gunluk istedi. 5 gune kadar 4 tane kaldi. Hepsi iyi kaliteyidi ve donduruldu. Bana kalsa ben 3 gunluk embriyolari dondurulmak isterdim çuknu 11 tane fazla ve daha cok şans. Ilk tranaferde 2 tane embriyo transfer oldum. Biri tuttu ama malesef 10 haftada kalpi durdu ve kurtaj oldum. 21 nisanda kalan 2 tane embriyolarim transfer oldum. Şuan beklemedeyim. Ama içimde hep korku var. Bu sefer tutmazsa sonra gine herşey yenidan başlamak zorunda olucam.
3 gunlukken o 11 tane embriyo dondursaidik daha şans olurdu ... Ama inşallah bu sefer pozitiv sonuç alirim ve herşey ilk transferden daha iyi olucak.
11 yumurtan maşallah 3. Güne gelmiş doktorun o yüzden 5. Günü görmek istemiştir. Bu arada iki embriyoyu siz mi istediniz

Bebekleriniz tutunsun allahım kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 💜💜 3. 5 embriyosu çok önemli değil. Rabbim ol derse bir tane yumurtadan mucizeyi verir 🤲🌷

InsaAllah guzel sonuçlar alirsin. Evet doktorum da oyle dedi. Dedi ki 3den 5e gidemeyenler aslinda anne karninda gelişe biliyor çoğu. En iyi yer anne rahmidir diyerek 3de dondurucam dedi. Ama veren Allah. Hiç onemli degil hangi gun. InsaAllah olumlu olur bu transferin 🤲

Benim doktorum da Erol bey Tavmergen klinik siz de ortadasınız diye düşündüm ama sonra okuyunca sadece isimler aynı :)
Merhaba nasilsin? Yeni birsey ogrendim laboratuarimdan 🤣 dedilerki transferden once çok iyi kalite bazi embriyolar cozdurulecek 5 gune ulaşanlar transfer edilecek. Yani bende de 5 gune ulaşmasi beklenicek. Kiz oyle dedi. Dedi ama 5 gune çikma ihtimallare yuksek olan embriyolar cozdurulecek. Tam istedigimiz gibi olanlar. Doktorumdan hic 5 gun lafi duymamişdim. Adet olsaydim doktorumla goruwurdum ya merak ettim

Merhaba nasilsin? Yeni birsey ogrendim laboratuarimdan 🤣 dedilerki transferden once çok iyi kalite bazi embriyolar cozdurulecek 5 gune ulaşanlar transfer edilecek. Yani bende de 5 gune ulaşmasi beklenicek. Kiz oyle dedi. Dedi ama 5 gune çikma ihtimallare yuksek olan embriyolar cozdurulecek. Tam istedigimiz gibi olanlar. Doktorumdan hic 5 gun lafi duymamişdim. Adet olsaydim doktorumla goruwurdum ya merak ettim
Alla alla ilk kez duyuyorum böyle bir şey hadi hayırlısı olsun inşallah. İyiyim ben çok şükür. Bende adetimi bekliyorum oda 5 Mayıs gösteriyor bakalım

Adetime 9 gün var adet olacakmışım gibi ağrılarım başladım opudan sonra normal mi acaba 🤔

X