İlk tüp bebek denemem

Bilmiyorum ama acaba 5. Güne gidmeyeceginimi düşündü Kactane toplandı kaçı dollendi

Hanımlar benim yarın yumurta toplamam var dün gece çatlama ignemi oldum merakla bekliyorum bu yumurta toplama da yatış falan yapıyorlar mı nasıl ilerliyor donmuş transfere karar verildi bu arada
Hiç yatıştık bir durum yok gönlünü ferah tut 20 dklık işlem odaya alıyorlar sonrasında bi 20 dk kendine geliyorsun yürütüyorlar atıştırmalılar veriyorlar bilgi veriyorlar toplanan yumurtalar hakkında. İlaç vs veriyorlar eve geliyorsun. Benim ilk iki gün ağrılı geçmişti Ağrı kesiciyle iyi oluyordum. Kimin de hiç Ağrı olmuyor.

E2 değerim 6014 çıktı bu yüzden donmuş trasfere karar verildi o beni üzdü biraz ama hayırlısı Allah'tan artık
Benim rahim dinlensin diye dondurdular emin ol daha iyi çünkü o ağrıyla tutacağı varsa da tutmaz diye düşünüyorum kabız falan olmuştum ben çünkü

Evet canım bence riske atmak istemiyorlar 5. Güne ulaşamayabilir diye en iyi ortam ana Rahmi diye süreyi kısa tutuyorlar sperm veya yumurtanın kalitesini bildikleri için süreyi ona göre ayarlıyorlar diye düşünüyorum. Şöyle ki mesela bu yumurtalar ve spermler 5. Günü görür o şekilde yapalım diye düşünüyorlardır. Başka fikri veya bilen varsa söyleyebilir ben bu yönde düşünüyorum

Bilmiyorum ama acaba 5. Güne gidmeyeceginimi düşündü Kactane toplandı kaçı dollendi
Daha toplamadan da soylemişdi, topladiktan sonra da. Eşimde sorun yok çok sukur. Yani evet galiba riske atmamak için yapiyorlar. Dün okudum 3 gunluyun hamilelik ihtimali 30 faiz civari 5 gunluk 2kat daha fazla. Bende 21 toplandi, 13 kaliteli yumurta çikti. 11i dollendi. Daha gelişimlerini bilmiyorum. Yarin ogrenicem. Baya baya heyecanliyim

Yani sormak lazım aslında yarın seni aradıkları zaman neden 5. Gün değilde 3. Gün donduruldu diye sorarsın. Yarın haber verirsin

kızlar hepinizin tedavileri hayırlı uğurlu olsun ve bebek ile sonuçlansın inşallah...
ben bu süreçte aranızda sigara kullanan varmı merak ediyorum

bende kullanıyorum ya günde bir paketi buluyor
anestezide sıkıntı falan oldu mu? bişey dedilermi ?
hiç anestezide almadım daha önce çok korkuyorum
Yok ben bi paketi asla bitiremem ama yarım paket civarı gidiyor. Yooo hiç anesteziyi falan etkilemiyor korkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…