İlk tüp bebek denemem

Böyle konuşmayın pozitif düşünün iyi düşünelim iyi olsun inşallah
İnan pozitif olamıyorum sabahtan beri ağlıyorum eşim kiziyor bana okuyorum başkalarının 5. Gün embriyosu değeri hep yüksek çıkmış 7. Günde hiç birşey hissetmiyorum kismet degilmis

B Buyuk_umutlar arandın mı haber verdiler mi?
Bi de dün gonderdiyim vidyoya baktin mi?, onu izledikten sonra da baya araştirdim aslinda iyi kalite 3 gun embriyosu daha iyiymiş kanaatine vardim. Rahimde geluşmesi solusyonda gelişmesinden nereden bakarsan bak daha avantajlidir di mi? Doktorum da oyle demişti. Embriyo oluşduysa dogal ortami en iyisidir, Bekletmenin anlami yok demişti. Ama o kadar 5 gun iyidir okudum ki şupeye duşmuşdum. Yine de iyi de olsa kotu de olsa verecek olan nihayetinde Allah. InsaAllah kisa surede yuzumuzu guldurur. Transferimiz de ayni gunlere denk gelseydi testi de ayni zamanlarda yapardik di mi? Çunki oncekilerden farkli olarak test yapmayi dusunmek bile beni strese sokuyor. Zamani gelince yapamiycam. Biriyle ayni heyecani paylaşmak guzel olurdu

Evet canım izledim ve bana da daha mantıklı geldi açıkçası tutacağı varsa Allah nasip etmişse kaçıncı gün embriyosu olduğu çokta önemli değil :) birlikte yaparız testleri ikimiz de pozitifi görürüz inşallah

Merhaba bende gecen ay adetimin dördüncü günü doktora gittim Kayseri'de system hastanesi Erol beye çok heyecanlıyım adetimin ikinci günü bana sadece vitamin verdi WM multifer bunu daha halen kullanmaya devam ediyorum bu ay 18 Nisan adetimin ikinci günü gittim ve bana iğne verdi Gonal 900IU bunu dört gün hergun akşam saat 20de göbekten vuruldum ve beşinci gün yani cuma günü 22 Nisan tekrar yumurtalarıma bakıldı ama pek gelişmemiş ve başka iğne verdiler Menopur bide yumurtalarimi geliştirmek için bugün 24 Nisan ignemin 3. Günü yarın pazartesi akşam son vurulacam ve pazartesi bı iğne daha yazdı kendiliğinden çatlamasın diye. Salı günü tekrar doktora gidecem kontrol için yeterince büyüdü mi yumurtalarim diye.
Çok heyecanlıyım ne zaman yumurta toplanacak bundan sonra ne olacak transfer nasıl olacak ilk defa yaşıyorum ama bildiğim anı yaşıyorum bayramdan önce transfer olur mi yoksa bayramdan sonraya mı kalır hiç birşey bilmiyorum.

Merhaba süreciniz hayırlı olsun inşllah Erol bey derken sizde mi tavmergendesiniz?

Yumurtalar toplandıktan sonra süreci sizinle paylaşıyorlar benim de büyük ihtimalle bayramdan sonraya kalacak transferim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…