İlk tüp bebek denemem

Senin için ne dediler dondurma olayı için. Benim eşimin spermlerinden dolayı döllenme az olmuş ama ben buna bile şükür ediyorum
5 az degil canim. Gelisimi Guzel olduktan sonra bir tanesi de yeter hamilelik için. Zaten normal hamilelik bir embriyoyla oluyor. O yuzden guzel düşün. Bana da 3 gun dondurucaz dedi

5 az degil canim. Gelisimi Guzel olduktan sonra bir tanesi de yeter hamilelik için. Zaten normal hamilelik bir embriyoyla oluyor. O yuzden guzel düşün. Bana da 3 gun dondurucaz dedi
Evet ben aradım bugün sordum yumurtalar ne durumda diye açıp bakamıyoruz doğal ortamından çıkaramayız yarın dondurma olacağı için bakacağız haber vereceğiz dedi hemşire

Ben zaten doktorumla birebir konuşamıyorum hemşireleriyle konuşuyorum Erol Tavmergen yoğun olduğu için.

Hanımlar benim yarın yumurta toplamam var dün gece çatlama ignemi oldum merakla bekliyorum bu yumurta toplama da yatış falan yapıyorlar mı nasıl ilerliyor donmuş transfere karar verildi bu arada

Hanımlar benim yarın yumurta toplamam var dün gece çatlama ignemi oldum merakla bekliyorum bu yumurta toplama da yatış falan yapıyorlar mı nasıl ilerliyor donmuş transfere karar verildi bu arada
Hayır yatış yok narkoz veriyolar 10_15 dk sürüyor .yumurta toplama işleminden sonra odaya aliniyorsunuz 1 saat kadar dinlendiriyolar sonra taburcu ediyorlar kullanmanız gereken ilaçları yaziyolar

Arkadaşlar bir şey sorucam. Bizde toplama olan gun doktorum 3 gunluk embriyolari dondurucam dedi. Acaba neden 5 degil 3 gunluk? 5de başari şansi daha fazla degil mi? Yani daha dollenmesini bile bilmeden boyle karar alanlar var mi? Galiba geceyagmuru geceyagmuru da ayni durumu yaşadi

X