- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
5 az degil canim. Gelisimi Guzel olduktan sonra bir tanesi de yeter hamilelik için. Zaten normal hamilelik bir embriyoyla oluyor. O yuzden guzel düşün. Bana da 3 gun dondurucaz dediSenin için ne dediler dondurma olayı için. Benim eşimin spermlerinden dolayı döllenme az olmuş ama ben buna bile şükür ediyorum
Evet ben aradım bugün sordum yumurtalar ne durumda diye açıp bakamıyoruz doğal ortamından çıkaramayız yarın dondurma olacağı için bakacağız haber vereceğiz dedi hemşire5 az degil canim. Gelisimi Guzel olduktan sonra bir tanesi de yeter hamilelik için. Zaten normal hamilelik bir embriyoyla oluyor. O yuzden guzel düşün. Bana da 3 gun dondurucaz dedi
Allah gönlüne göre versin inşallah o zaman hemen gelir insallahBenimde tek yumurta vardı dün topladilar ama olgunlaşmamış dediler. 2 sefer toplattim ikisinde d3 böyle dediler. Bence herkes için allahın uygun gördüğü bir zaman var. O zaman gelince olacak
Sonuç ne peki canımKizlar dayanamayıp kan testi verdim
7,67 çıktıSonuç ne peki canım
Kaçinci gunuydu transferin?7,67 çıktı
Transferin 7. GunuKaçinci gunuydu transferin?
Doktorun dedigi tarihte tekrarla bir daha derim. bence olumlu ya olumsuz dusunmek için erkenTrans
Transferin 7. Gunu
Bi kaç gün sonra bir daha ver kan bakalım7,67 çıktı
Aynen cumartesi günü birdaha kan verecemBi kaç gün sonra bir daha ver kan bakalım
Erken olduğunu biliyorum aslında da merak işteDoktorun dedigi tarihte tekrarla bir daha derim. bence olumlu ya olumsuz dusunmek için erken
Merhaba canim haber verdiler mi embriyolardan?Bi kaç gün sonra bir daha ver kan bakalım
Selam canım az önce aradılar 3 embriyo istedikleri gibi gelişmiş dondurdularMerhaba canim haber verdiler mi embriyolardan?
Hayirli olsun canimSelam canım az önce aradılar 3 embriyo istedikleri gibi gelişmiş dondurdular
Hayır yatış yok narkoz veriyolar 10_15 dk sürüyor .yumurta toplama işleminden sonra odaya aliniyorsunuz 1 saat kadar dinlendiriyolar sonra taburcu ediyorlar kullanmanız gereken ilaçları yaziyolarHanımlar benim yarın yumurta toplamam var dün gece çatlama ignemi oldum merakla bekliyorum bu yumurta toplama da yatış falan yapıyorlar mı nasıl ilerliyor donmuş transfere karar verildi bu arada
E2 değerim 6014 çıktı bu yüzden donmuş trasfere karar verildi o beni üzdü biraz ama hayırlısı Allah'tan artıkHayır yatış yok narkoz veriyolar 10_15 dk sürüyor .yumurta toplama işleminden sonra odaya aliniyorsunuz 1 saat kadar dinlendiriyolar sonra taburcu ediyorlar kullanmanız gereken ilaçları yaziyolar