- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
- Konu Sahibi geceyagmuru
Antibiyotik ve agrikesici verdiler. Bana orda agrikesici serum taktilar belki o yuzden agrim azNeler yapılmalı yazıyor peki? Ve ilaç ne verdiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antibiyotik ve agrikesici verdiler. Bana orda agrikesici serum taktilar belki o yuzden agrim azNeler yapılmalı yazıyor peki? Ve ilaç ne verdiler
Çok az kaldi mutlu habereBeklemek çok zor test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Bana iki şişe Ağrı kesici taktılar öyle kendime geldim. Fitil vermediler mi?Antibiyotik ve agrikesici verdiler. Bana orda agrikesici serum taktilar belki o yuzden agrim az
Verdiler ama agrikesici fitil. Agri olunca koyucam. Bir de antibiyotik başka birsey vermediler sizde ne fitili verdiler acaba?Bana iki şişe Ağrı kesici taktılar öyle kendime geldim. Fitil vermediler mi?
Ay inşallah maddi manevi çok yorucu bir surecÇok az kaldi mutlu habere
Yazmıştım fitili lubitus fitil 500₺Verdiler ama agrikesici fitil. Agri olunca koyucam. Bir de antibiyotik başka birsey vermediler sizde ne fitili verdiler acaba?
Evet progesteron içerigi. Bana vermediler ya. Pazartesi ultrasonda rahim duvari iyi ihtiyaç yok demişti. Bilemiyorum amaPardon ismi Lutinus fitil
Benim çok yıprandı belki de ondan verildi hala ağrım varEvet progesteron içerigi. Bana vermediler ya. Pazartesi ultrasonda rahim duvari iyi ihtiyaç yok demişti. Bilemiyorum ama
Benimde tek yumurta vardı dün topladilar ama olgunlaşmamış dediler. 2 sefer toplattim ikisinde d3 böyle dediler. Bence herkes için allahın uygun gördüğü bir zaman var. O zaman gelince olacakSürekli okuyorum formları tek yumurtası dollenip onunla hamile kalan bile varmış güzel düşünelim güzel olsun gorumceminde 10 yıldan sonra oldu tüp bebek ikiz devlette ve 2. Gün embriyosu inşallah seninde ikizlerin olur.yani diyeceğim yeterli rabbim ol desin
Kesinlikle öyle rabbim ne zaman isterse o zaman hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucaklarımızı doldursun inşallahBenimde tek yumurta vardı dün topladilar ama olgunlaşmamış dediler. 2 sefer toplattim ikisinde d3 böyle dediler. Bence herkes için allahın uygun gördüğü bir zaman var. O zaman gelince olacak
Daha yeni ogrendim 21 yumurtada 13 kaliteli çikmiş 11 dollenmiş. InsaAllah hepimizin dollenen yumurtalarimiz gelişimini devam ettirirB Buyuk_umutlar merhaba kaçı döllendi haber verdiler mi
Sen 3gun mu donduracaksin? Yarin haber verjrler di mi?Evett durumlarınız neler. Ben opudan sonra 2. Günüm grip oldum ve ağrılarım hafifledi?
Ooo çok güzel çok iyi maşallahDaha yeni ogrendim 21 yumurtada 13 kaliteli çikmiş 11 dollenmiş. InsaAllah hepimizin dollenen yumurtalarimiz gelişimini devam ettirir
Yani dr öyle dedi 3. Gün dondurma olacak diye. Evet yarın arayıp bilgi vereceklerSen 3gun mu donduracaksin? Yarin haber verjrler di mi?
Tesekkur ederim. MasaAllahOoo çok güzel çok iyi maşallah
InsaAllah çok guzel haberler alirsinnYani dr öyle dedi 3. Gün dondurma olacak diye. Evet yarın arayıp bilgi verecekler
Senin için ne dediler dondurma olayı için. Benim eşimin spermlerinden dolayı döllenme az olmuş ama ben buna bile şükür ediyorumTesekkur ederim. MasaAllah