- 8 Ocak 2020
- 3.846
- 3.426
-
- Konu Sahibi geceyagmuru
AminKesinlikle öyle allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ohh hadi geçmiş olsun güzel haberler alalım inşallah. Nasılsın pekiKizlar benim de opu oldu. Eve yeni geldik. 21 yumurta toplandi. Devami da hepimiz için guzel gelir InsaAllah
Umarım bir sürü döllenmiş yumoşlarin olurKizlar benim de opu oldu. Eve yeni geldik. 21 yumurta toplandi. Devami da hepimiz için guzel gelir InsaAllah
InsaAllah canim. Iyiyim basit adet sancilarim var ama geçiyorOhh hadi geçmiş olsun güzel haberler alalım inşallah. Nasılsın peki
InsaAllah canim. Hepimizin yuzu gulsunUmarım bir sürü döllenmiş yumoşlarin olurtransfer yapacaklarmi sonraki adetten sonramı yapacaklar
Bir adet sonrasi dedi canimDoktor transferin için birşey dedi mi canım
Benim için de öyle söyledi tahmini adet tarihim 5 MayısInsaAllah canim. Hepimizin yuzu gulsunadetden sonra dedi doktor
Hadi hayırlısı olsun inşallahInsaAllah canim. Hepimizin yuzu gulsunadetden sonra dedi doktor
Canim sizde galiba eşinin 6 spermi dondurulmuşdu. O zaman 5nin dollenmesi çok iyi degil mi?15 tanesi kaliteliymiş sadece 5 tanesi döllenmiş
Doktor erken adet olacaksin dedi buyuk ihtimalBenim için de öyle söyledi tahmini adet tarihim 5 Mayıs
Yok kuzum bi damla da 6 adet canlı sperm çıkmıştı. Benim opu olduğum zaman yine sperm verdi oda çok iyi çıkmış. Yani toplam 4 tüp ve opu günü verilen spermler vardıCanim sizde galiba eşinin 6 spermi dondurulmuşdu. O zaman 5nin dollenmesi çok iyi degil mi?
Benim için birşey söylemedi fitil verdi bana sabah akşam kullanacağımDoktor erken adet olacaksin dedi buyuk ihtimal
Anladim canim yalniş biliyordum. Inan 5 tane de çok çok iyi MasaAllahYok kuzum bi damla da 6 adet canlı sperm çıkmıştı. Benim opu olduğum zaman yine sperm verdi oda çok iyi çıkmış. Yani toplam 4 tüp ve opu günü verilen spermler vardı
Bana bir kagit verdiler neler yapilmali orda da yaziyordu. Burda da bazi konularda 1 hafta sonra adet olanlari okumuşdum erken olalim ya sure uzadikca stres oluyor insanBenim için birşey söylemedi fitil verdi bana sabah akşam kullanacağım
Beklemek çok zor test yapmamak için zor tutuyorum kendimiBana bir kagit verdiler neler yapilmali orda da yaziyordu. Burda da bazi konularda 1 hafta sonra adet olanlari okumuşdum erken olalim ya sure uzadikca stres oluyor insan
Aynen öyle haklısın. Benim dün çok ağrım vardı. Bu sabahta ağrısına uyandım ve kan geliyordu. İnşallah sen ağrısız atlatırsınAnladim canim yalniş biliyordum. Inan 5 tane de çok çok iyi MasaAllahbenim sonucum ne çikacak acaba. Heyecan bitmiyor ki biri bitiyor digeri başliyor
Neler yapılmalı yazıyor peki? Ve ilaç ne verdilerBana bir kagit verdiler neler yapilmali orda da yaziyordu. Burda da bazi konularda 1 hafta sonra adet olanlari okumuşdum erken olalim ya sure uzadikca stres oluyor insan