- 10 Mayıs 2008
- 3.809
- 2.852
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selinay dediğin topik hangi başlık altında.bulamadım bencanım gördünüzmü bilmiyorum ama zaten aylara göre paylaşım topikleri var bizlerde 2010 ocak anneleri topigindeyiz buraya yazanların cocuga orda galiba sizde ocak anneleri olacaksınız ALLAHIN izniyle orda paylaşım kopmuyor bekleriz
ay çok sevindim canım bilmiyordum.Allahhayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah
ben 6.haftamdayım canım.2 haftalık hamile şöye olur.beklediğin regl tarihinde aslında 2 haftalık hamilesindir ama doktorlar son regl tarihinden başlıyolar saymaya o yüzden 4 haftalık diyorlar.ya arkadaşlar iki haftalık hamile olur mu
herkese günaydın
slm canım hoşgeldin topiğimize.ben de ayın 21 inde gittim dr a ve 5hafta 2 günlük hamile olduğumu öğrendim.kalp sesleri için 10 gün sonra gel dedi.benim de kasıklarımda ağrı oluyo .özellikle ani kalkışlarda veya geceleri bi taraftan diğer tarafa dönerken.senin son regl tarihin neydi?
aynen valla sanki beni anlattın. ben şimdiden hamilelik pantolonu giyiyorum.ben de haftaya pazartesi gidecegim bi dahakine.aşermelerin başladı mı?kusmaların filan?olası doğum tarihini söyledimi doktorungünaydın kadus.nasıl gidiyor gebelik,ben perşembe doktora gidicem cumartesi kese gözükmüştü bebişi görebilir miyim acaba?karnım davul gibi şiş sizin de öyle mi,gören 5 hafta değil de 5 aylık hamile zanneder:))
aramıda 3 gün var.benim regl tarihim de 12 nisan.ben de mide bulantısı pek yok.arada oluyo.halbuki bundan önceki hamileliğimde bulantılarım çok şiddetliydi.ben de şaşırdım.ama belki anca başlar.senin kaçıncı bebegin?doktora bugün mü gittin?cnm hayırlı olsun senin bebeğinde benim son adet tarihim 15 nisan bugün salı ve tam 5 hafta 3 günlük hamilesin dedi doktor benim ağrılarım gaz sancısı gibi aynı ama kasıklarıma vuruyor şiddetli bir şekilde günde en az 2 bardak süt içiyorum o da gaz sancısı yapıyor olabilir ani kalkışlarda da arada sancı oluyor sende mide bulantısı var mı?
aynen valla sanki beni anlattın. ben şimdiden hamilelik pantolonu giyiyorum.ben de haftaya pazartesi gidecegim bi dahakine.aşermelerin başladı mı?kusmaların filan?olası doğum tarihini söyledimi doktorun
zeltürkçüğüm bana 19 ocak dedi.internete göre 17 ocak.ama tabiki drun söylediği geçerli.sana bi şey dedimi dr?aslında bana verdiği ultrason kağıdının altında yazıyo ben ordan gördümsenin doğum tarihini söyledi mi?hemen hemen aynı olur diye düşünürum çünkü son reglim 11 nisandı