Kızlar öncelikle merhaba. Bir yıllık evliyim ve bebek denemesine henüz başlamamıştık bu aya kadar. Normalde adetim düzenlidir ama geçen ay biraz erken geldi. Nisan 25, Mayıs 28, Haziran 28, Temmuz 28, Ağustos 25 ve Eylül 18. Eylül ayındaki adetimden sonra bebek denemeye karar verdik ve ayın 23ünde doktora gittim. Doktor bana hiç kistimin olmadığını, yumurta sayımın fazla olduğunu ve iki günde bir ilişkiye başlamamız gerektiğini söyledi. İlişkiye başladığımız tarihten itibaren ovulasyon testi yaptım ve 1 Ekimde test pozitif geldi 3 Ekime kadar ilişkiye devam ettik. 5 ekimde yaptığım idrar testinde sonuç negatif geldi. Bugün yani 7 elimde yaptığım testte de sonuç negatif geldi bunun üzerine gidip kan testi verdim ve az önce sonuç <0,1 şeklinde geldi. Normalde sık sık idrara giden biri olmamama rağmen bugün çok fazla idrara çıktım ve öğlen çok fazla akıntım vardı (normalde akıntım olmaz). Akıntı öyle çoktu ki geldiğini hem hissediyordum hem de tuvalete gidip baktığımda kilodun üstünü tamamen akıntı kaplamıştı ve ıslaktı. Bunlar belirti midir test için daha çok beklemem gerekir mi? Tahmini regl tarihim 16 Ekim çünkü. Çok erken mi davrandım, lütfen yardım edin çünkü beklemek çok zor geliyor, gün sayıyorum resmen
yoksa bu tarihte kan testi negatif geldiği için bu ay gebelik olumsuz mu sonuçlandı? Benimle tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim