- 1 Temmuz 2008
- 2.896
- 8
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ben de 5+1 günlük hamileyim.doktora henüz gitmedim en az 6. haftayı bitirmeyi bekliyorum çünkü ben de vajinal ultrasonografi istemiyoruuum
dün yine kantesti istedi doktor,1524 çıktı.vajinal ultrasonografiyle baktı kese görünmedi,bu sefer dış gebelik olabilir dedi ve ayrıntılı ultrasonografi için başka bir doktora gönderdi,dış gebelik de gözükmedi şimdilik.mahvoldum üzüntüden.nerdeyse 6 haftalık oldu kese bile yok,deli olucam.yarın tekrar kan testi,cumartesi de tekrar ultrasona gidicem,moralim çok bozuk.[/QUOTEgeçmiş olsun canım.sıkma canını sorun neyse çözülecektir merak etme.hayırlısı olsun
dün yine kantesti istedi doktor,1524 çıktı.vajinal ultrasonografiyle baktı kese görünmedi,bu sefer dış gebelik olabilir dedi ve ayrıntılı ultrasonografi için başka bir doktora gönderdi,dış gebelik de gözükmedi şimdilik.mahvoldum üzüntüden.nerdeyse 6 haftalık oldu kese bile yok,deli olucam.yarın tekrar kan testi,cumartesi de tekrar ultrasona gidicem,moralim çok bozuk.
canım benim doktorum değer 3000 i geçmeden karından us ile gözükmez dedi hemen bozma moralini rahat ol dualarım seninle senin hesabına göre 6 haftalık olabilir ama değerine göre 4 haftalık falan oluyorsun...geç döllenme olmuştur tahmininden daha ufaktır rahat ol canım dualarım seninleeeee...
canım ben dün gittim ve kese göründü.5+2 haftalık dedi doktor.mrb kızlar ben çarşamba günü testimi tekrarladım 1018 çıktı. haftaya cumartesi gidicem karından kese görünürmü.
bugünkü kan sonucum iyi çıkmadı,çok az artmış.keseyi de görememiştik,2 gündür karnımda da garip bir ağrı var.yarın doktora gidicem sabahtan,sona yaklaştım galiba inşallah dış gebelik değildir.moralim öyle bozuk ki,
Allah kimsenin başına vermesin.
Canım benimde değerlerim az az arttı,
64...89,5...133...420 şeklinde ilerledi.
420 de kesenin başlangıcını gördü doktor.
inancını yitirma, herkesin bana söylediğini sana söylüyorum bende.
inş. ama inş. bebeklerimiz karnımızdadır.
İLKNURAYCIMbenbe 1547'de bile kese görünmedi.çok karamsarım,ağlamaktan başka bişey yapamıyorum.
İLKNURAYCIMbenbe 1547'de bile kese görünmedi.çok karamsarım,ağlamaktan başka bişey yapamıyorum.