Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım hayırlısı olsun.sen bizden önce kavuşacaksın bebeğine.ilk bebeğin mi olacakbu?bende 2 aylık hamileyim.doğum tarihime 3 ocak dedi dr..61 kilo ile hamile kaldım ,daha hiç kilo almadım..hepimize hayırlı doğumlar..
zeltürk ordamısın?
sağol canım hayırlısı olsun.sen bizden önce kavuşacaksın bebeğine.ilk bebeğin mi olacakbu?
amin canım inşallah.doğum tarihin ne olacak kısmetse inşallah?evet canım ilk bebeğim..allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin..
ben 6.haftamdayım canım.2 haftalık hamile şöye olur.beklediğin regl tarihinde aslında 2 haftalık hamilesindir ama doktorlar son regl tarihinden başlıyolar saymaya o yüzden 4 haftalık diyorlar.[/Q canım cevabın için sağol. bu ay bir kez ilişkimiz oldu o da tam yumurtlama günümdü diye tahmin ediyorum.Allah büyük tuttuysa eğer dediğin gibi tam regl tarihimde 2 haftalık olur. bunu öğrenmek için 30-31 mayıs ı beklemem gerek ancak bu kadar erkenden belirti verir mi ya da bu hissettiklerim adet belirtileri mi acaba?peki doktorlar niye 4 haftalık diyor.4 haftalıkolmasınsa imkan yok .çünkü 2 haftadan daha önce ilişki olmadı.
canım tebrik ederim.tüp müp bebek ya ona bak sen.Allah hayırlısını versin hepimize inşallahkaydirigubbakcemile2slm kızlar bend eyenı hamislerdenim tup bebk ben bir tüpcüyüm RABBıM hepimize saglıkla mutlulukla kucagımıza almayı nasıp etsın
tıbben 2 hafta öncesinden hesaplanıyo.yani regl tarihinden itibaren hamile sayıyo doktorlarben 6.haftamdayım canım.2 haftalık hamile şöye olur.beklediğin regl tarihinde aslında 2 haftalık hamilesindir ama doktorlar son regl tarihinden başlıyolar saymaya o yüzden 4 haftalık diyorlar.[/Q canım cevabın için sağol. bu ay bir kez ilişkimiz oldu o da tam yumurtlama günümdü diye tahmin ediyorum.Allah büyük tuttuysa eğer dediğin gibi tam regl tarihimde 2 haftalık olur. bunu öğrenmek için 30-31 mayıs ı beklemem gerek ancak bu kadar erkenden belirti verir mi ya da bu hissettiklerim adet belirtileri mi acaba?peki doktorlar niye 4 haftalık diyor.4 haftalıkolmasınsa imkan yok .çünkü 2 haftadan daha önce ilişki olmadı.
tıbben 2 hafta öncesinden hesaplanıyo.yani regl tarihinden itibaren hamile sayıyo doktorlar
sana da hayırlı bir hamilelik dönemi ve doğum diliyorum.
canım tebrik ederim.tüp müp bebek ya ona bak sen.Allah hayırlısını versin hepimize inşallahkaydirigubbakcemile2
ayyyy o zaman olabilir di mi? gerçi diyorum ya bunlar hep regl belirtileri;iştahım acayip açık,alt komşu bişeyler kızarttı sanırım şu an nasıl canım çekti,gözümün önüne uçuşuyor yiyecekler.Ben kısa bir hamilelik geçirdim o zaman bu kokular dayanılmaz ızdırap veriyordu bana.sürekli tiksinti ve öğürme.Yani hamile olma ihtimalim yok gibi.Tabi Allah bilir herşeyi
bende 2 aylık hamileyim.doğum tarihime 3 ocak dedi dr..61 kilo ile hamile kaldım ,daha hiç kilo almadım..hepimize hayırlı doğumlar..