- 13 Haziran 2022
- 430
- 421
- 33
- Konu Sahibi morciceklidal
-
Konuştuk ama normal günlük konuşmalar yani günaydın napıyosun falan gibi şimdi işten çıktı eve geçti sanırım iş çıkış saatinden beri konuşmadık hiçsabah gunaydın falan konuşmadınız mı? Hani ona göre plan yapalım falan sohbet geçmedi mi aranızda ?
Dünde buluştuk ama bugün için bi şey konuşmadık normalde hep o derdi görüşelim yarın şuraya gidelim ya da işten sonra buluşalım falan diye ama şimdi o da demeyince şaşırdım benden bekliyor olabilir mi? Ben de bu ihtimali anlayamıyorum erkek olarak bugün onun plan yapması gerekmez mi?sabah gunaydın falan konuşmadınız mı? Hani ona göre plan yapalım falan sohbet geçmedi mi aranızda ?
belki süprizi vardır ama siz yinede beklenti içine girmeyin erkolar sağı solu belli olmazKonuştuk ama normal günlük konuşmalar yani günaydın napıyosun falan gibi şimdi işten çıktı eve geçti sanırım iş çıkış saatinden beri konuşmadık hiç
Hahahaha ben de bu ihtimale tutunuyorum ama şimdiye kadar hiç bi şey dememesi biraz saçma eğer ben de bi şey demezsem böylece bitecek bugünbelki süprizi vardır ama siz yinede beklenti içine girmeyin ekolar sağı solu belli olmaz
evdeysen hazırlan falan derdi heraldeHahahaha ben de bu ihtimale tutunuyorum ama şimdiye kadar hiç bi şey dememesi biraz saçma eğer ben de bi şey demezsem böylece bitecek bugün
Ya herkes deli gibi paylaşımlar yapıyo haberi olmaması imkansızAyin 14u oldugundan bile haberi olmayabilir....
Evet bence de acaba ben bi şey yazsam mı kararsızımevdeysen hazırlan falan derdi heralde
Önce akşama kadar beklemeyi düşnüyordum gerçekten planı var mu yok mu görmek için ama önce ben mi kutlayayım sizc?sen kutla bakalım ne diyecek ? Belki sürpriz yapıp yemeğe çıkaracak .
Hayır ben söyle düşünmüştüm zaten o gün beraber oluruz ben de o gün derim akşama bilet aldım diye direkt geçeriz diye düşünmüştüm ama o hiç bir plan yapmayınca ben de biletten bahsetmedimKonser bileti aldığınızı söylemediniz mi?
Bence kutla beklemekten iyidir .Önce akşama kadar beklemeyi düşnüyordum gerçekten planı var mu yok mu görmek için ama önce ben mi kutlayayım sizc?
Evet öyle bir şart yok ama ben son dönemlerde oldukça fazla onun yanında oldum ve sürprizler yaptım o yüzdem ondan beklemiştiö hem de bu ilk sevgililer günümüz olduğu için bence erkek kutlamalı önce diye düşünüyorum ama şöyle yapıcam arayıp kutlıcam sonra planımız yoksa bir arkadaşım beni konsere davet ediyor demeyi düşünüyorum trip atmadan gayey normal şekildeİlk erkek kutlayacak diye bir şart yok ki. Sizin için önemli bir günse arayın kutlayın. Sonra da akşam için bir planımız var mı diye sorun.
Evet öyle bir şart yok ama ben son dönemlerde oldukça fazla onun yanında oldum ve sürprizler yaptım o yüzdem ondan beklemiştiö hem de bu ilk sevgililer günümüz olduğu için bence erkek kutlamalı önce diye düşünüyorum ama şöyle yapıcam arayıp kutlıcam sonra planımız yoksa bir arkadaşım beni konsere davet ediyor demeyi düşünüyorum trip atmadan gayey normal şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?