ilk sevgili, sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

guneslihava

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
273
33
34
Merhaba kızlar dertmi bilmiyorum benim daha önce hic sevgilim olmadi nisanlim ilk. Ilk oldugu icinde hata yapiyorum sanırım beni kıskansın diye birşeyler uyduruyorum. Onu cok kırdiğim icin üzülüyorum sucluluk hissediyorum beni begenmedigini düşünüyorum. Onunda hic sevgilisi hic olmamiş ama ben inanmiyorum düşündükcede deli oluyorum olmusmudur diye acaba. Ilk oldugu icinmi bunlar yoksa neden oluyo?

merak ettim
nasıl şeyler uyduruyorsunuz mesela???

Elimde degil bu düşüncelerden kurtulmak icin daha fazla calışįyorum ama yınede olmuyor

Ayy sevgiliye soylenen yalanlar..hic sevmem. Gercektende karsidaki insana cok sacma geliyo ve sogutuyor. Ayrica bence kucukte gosteriyo bunlari yapan kişiyi benimde yurt arkadasim her sevgilisine beni istemeye gelcekler,kaza yaptim hastanedeyim,kanserim gibi yalanlar soyluyodu. Sonuc kimse tarafindan sevilmedi. Kimse asik olmadi. En sonunda arkadaslarinida kaybetti.

Bence olduğun gibi gorulmelisin .. İlk mi değil mi diye kurcalamak da son olmaya bak

Saolun kizlar bidaha kiskandirmak icin birsey demicem cok hatam oldu cok üzdüm onu vicdan azabı cekiyorum.

Bir de kadınlar bile böyle saçma sapan şeyleri kafalarına takıyorlar ya tilt oluyorum. Ya sanane senden öncesinden, namus bekçisi misin.

Kiskandirmaya calismak hic iyi sonuc vermez ve gerek yok bunu yapma...
Seni begenmese ayrilir di mi bu dusunce neden?
Ve ya baska sevgilileri olduysa diye kafada kurmakta neyim nesi...?
Bunlarin hic birine gerek yok..sadece sevin lutfen...zihninizde senaryolar gelistirip bunlarin pesine dusmeyin....

sizden once sevgilisi olduysa da bundan size ne?
buarada yalancinin mumu yatsiya kadar yanardi artik 10 dk sonra foyalar ortaya cikiyor,siz kendinizi dusurmekten baska bisey yapmiyorsunuz.

Bence biraz olgunlaş,ondan sonra nişanlan.

Böyle kıskanması icin bir seyler uydurmak cok gereksiz.Zaten kıskanıyordur emin olun.Sizi sevmiyor olsa sizinle birlikte olmazdı bu kadar basit.Tek kız siz değilsiniz sonucta.İnanmamanız neden acaba sevgilisi olsa sizden neden saklasın?Böyle seylerle iliskiye zarar verirsiniz daha cok üzülürsünüz sonunda

sorun mu arıyorsun cnm akısına bırak işte

onun olduysada tecrübe edinmek için takıldıkları olmutşr erkekler kısa süreli ilişkilerine iliski demezler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…