• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk seansımm

canim dalga boyu 765 nm demek cok mu kotu bi sey:) benimde idare eder canim gecen hem normal seansimi yaptirdim 6inci seans hem de kontrole gittim bakalim 7ye de giderim ben bu gidisle belki daha da cok :(

canım kötü birşey değilde model olarak biraz daha düşük olduğunu gösteriyor sadece.yesacım ben anlamıyorum bi kol altı için seans sayısı baya fazla değilmi?çokmu fazlaydı sendeki tüyler yada sarımı anlamadım?kafamçokkarıştı

canım kötü birşey değilde model olarak biraz daha düşük olduğunu gösteriyor sadece.yesacım ben anlamıyorum bi kol altı için seans sayısı baya fazla değilmi?çokmu fazlaydı sendeki tüyler yada sarımı anlamadım?kafamçokkarıştı

canim valla sari falan degildi koyu renk ver sert sert cikiyodu hatta kadin gordu cok iyiymis tam lazerlik dedi ya bi de benim subata kadar yurt disina gitme durumum var nasil yapcam bilmiyorum diyorum ki eylul ortasi sonu gibi gidip igneli yaptirsam subata kadar hic bi sey yaptiramicam zaten nasil olur acaba

canim valla sari falan degildi koyu renk ver sert sert cikiyodu hatta kadin gordu cok iyiymis tam lazerlik dedi ya bi de benim subata kadar yurt disina gitme durumum var nasil yapcam bilmiyorum diyorum ki eylul ortasi sonu gibi gidip igneli yaptirsam subata kadar hic bi sey yaptiramicam zaten nasil olur acaba

canım neden iğneli yaptırıyorsun gidene kadar lazere devam et bence :sm_confused: ama istersen lazer merkezinle bir görüş derim onlara bir sor a.s.

ben kıllarda seninki gibi sert.kalın ve siyahtı..lazerde sonuç çok iyi aldım..zaten tamda lazere uygun olan kıl yapısıymış..öle dediler..lazerle kıllarımın %70 gitti kalanlarda tek tük ve benim daha bacak seansım 4 oldu..bacak altımda sadece dizlerimde kaldı kıllar diğer tarafta hiç çıkmıyor artık ..üst tarafa devam edicem

canım neden iğneli yaptırıyorsun gidene kadar lazere devam et bence :sm_confused: ama istersen lazer merkezinle bir görüş derim onlara bir sor a.s.

canim zaten ben eninde sonunda igneliye gececek gibiyim yani koltuk altimda 6 seans oldu hadi 2 ya da 3 daha gidiyim ama en sonunda yine igneli o tek tuk kalanlar bile olsa (ki ben o gunleri gorebilecegimden pek emin degilim )yine igneli kesin cozum bi de lazer yaptirali 10 gun bile olmadi ben tam 1 ay sonra gidecegim ve subata kadar yokum bu 1 ay lazer icin erken diye dusunuyorum igneli icinse uygun olabilir (tabii o zamana kadar cikarsalar )

bu yaptirdigim yere sorarim ama igneliyi nedense baska bi yere yaptirmak istiyorum surekli soruyorum ankarada memnun kalan var mi igneli yaptirip diye ama bi sonuc alamadim

bakalim artik iyi olur ins

lazer yaptırıcaım gün bacaımdaki tüyler biraz uzamış oldugu için oradaki bayan tıraş makinesyle aldı,sonra lazeri yaptı şimdi tüylerim kökleri çıkmaya başladı fakat aşırı sert ya önceden jiletle alırdım sertti ama hi bu kadar sert olmamştı sizce yolunda gitmeyen birşey mi var 1 ekimde kontrl seansıma gidicem daha ilk seansımı yaptırmştım

kizlar ben koltukaltima gittim diode lazerdi cihaz ve 10 joule akimla yapmis. az mi sizce akim?

Back