Umarim Sizin gittiginiz yer neresiBen de Beylikdüzü’nde gidiyorum memnunum Umarım sonuç da güzel olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim Sizin gittiginiz yer neresiBen de Beylikdüzü’nde gidiyorum memnunum Umarım sonuç da güzel olur
Ben de Beylikdüzü’nde gidiyorum memnunum Umarım sonuç da güzel olur
Yelsa estetik gittiğim yerin ismiUmarim ☺ Sizin gittiginiz yer neresi
Merhaba nerede gidiyorsunuz acaba ve kac seans gittiniz bende düsünüyorumda acaba bilgi verebilir misiniz detayli .Ben de Beylikdüzü’nde gidiyorum memnunum Umarım sonuç da güzel olur
Yüzünüze de yaptırdınız mı ?
Merhaba bilgi verebilir misiniz, kac seans gitmistiniz ben daha önce gittim ama soprano ice platinum a ilk kez gidicem, ince tüyleri falan görüyor mu, benim baya inceldi cünkü.dökülmelerim oldu ama tam bir bitis olmadi. Fiyat seans hakkinda bilgi verir misiniz birde gittigini yerin ismi.Merhaba Bakırköyde bir güzellik merkezinde. Burdan isim verebiliyor muyum bilmiyorum ama isterseniz özelden yazabilirim. Fiyatları diğerlerine göre yüksekti ama tek sonuç aldığım yer oldu. Hatta benim bir kaç seansım bile kaldı merkezde çünkü ihtiyacım kalmadı.
Merhaba ben 8 seans bitirdim geçtiğimiz ay. Ciddi fark var tam anlamıyla bitmedi ama, sanırım 2-3 seans daha gidersem kurtulucam Yani insallahMerhaba nerede gidiyorsunuz acaba ve kac seans gittiniz bende düsünüyorumda acaba bilgi verebilir misiniz detayli .
Özelden isim yazabilir misiniz gittiginiz yerin acabaMerhaba ben 8 seans bitirdim geçtiğimiz ay. Ciddi fark var tam anlamıyla bitmedi ama, sanırım 2-3 seans daha gidersem kurtulucam Yani insallah
Yelsa estetikÖzelden isim yazabilir misiniz gittiginiz yerin acaba
nereye gittiniz acaba? :) cihaz bilgisi neydiDaha önce bende sizin gibi kötü tecrübeler yaşadım ipl denen o geçici ağda epilasyon şeysiyle dolandırıldım :) sonra araştırdım buz lazer konusunda çok iyi bir yere gittim ve 2014 den beri tüysüz mutlu bir yaşantım var :) hayatımda yaptığım en akıllıca hareketti bu epilasyon olayı :)