Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk seansımm
- Konu Sahibi yaseemin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ya kızlar bende de ablamdada yüzde tüy değil kıl sorunu var benim özellikle çene ve favori bölgelerim bildiğiniz kıl ablam özel bir hastanede tedavi oldu halen oluyor alexsandrate onun cihazı kız yanarak geliyor ama tertamiz oldu gerçi 14 seansı falan buldu onunki şimdi hafif tüylenme falan idare ediyor.ben gecen ay ilk seansa girdim güzellik merkezinde ıpl cihazı hiç acımadı acaba çokmu düşük uyguladı ayrıca ilk seanstan sonra birkaçı elime geldi ama 1 aydır jilet yapıyorum erkek gibi oldu çene altım pzt 2.seansa gitcem inş yüksek vurur off ya ne kötü bişey bu kıl inş kurtuluruz.
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
şeyma seans sayısı kol altı için fazla değilmi ?
bılmyorumm canım ama her merkez 4 ıla 6 der ama 4 te bıtıren duymadım ben hıc 6 ıla 8 daha mantıklı gıbı gelıyo bana yanı benım 5 seans bıttı ve kıllar hala var o yuzden dıyorum ama bellı olmaz tabıı ınsallah en kısa zamanda bıterr:1hug:a.s.
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
ben 5 seans yaptırdım doktorum tamamen bitmez dedi artık bitirmeyi düşünüyo hiç bir zaman avuç içi gibi olmaz dedi bence 8 seans yaptırmaya kalkmayın paranız boşa gider
canım benım 5. seansın ustunden tam 2 ay gectı ve su ankı goruntu pek hos degıl bu aralar zaten 6 ıncı seansa gıdecegım yanı bu sekılde olmaz ki tamam 3 5 kıl olsa olur ama su an var benım bayaa ve ben dusunuyorum 8 seans zaten 30 a dustu fıyatı 2 ay da 30 da hıc bı sey degıl param bosa gıder dıye dusunmuyorum şayet su an bırakırsam bundan once odedıgım tum paralar bosa gider asıla.s.
ya kızlar bende de ablamdada yüzde tüy değil kıl sorunu var benim özellikle çene ve favori bölgelerim bildiğiniz kıl ablam özel bir hastanede tedavi oldu halen oluyor alexsandrate onun cihazı kız yanarak geliyor ama tertamiz oldu gerçi 14 seansı falan buldu onunki şimdi hafif tüylenme falan idare ediyor.ben gecen ay ilk seansa girdim güzellik merkezinde ıpl cihazı hiç acımadı acaba çokmu düşük uyguladı ayrıca ilk seanstan sonra birkaçı elime geldi ama 1 aydır jilet yapıyorum erkek gibi oldu çene altım pzt 2.seansa gitcem inş yüksek vurur off ya ne kötü bişey bu kıl inş kurtuluruz.
canım ablan ve önce hormon testlerinizi umarım yaptırmışsınızdır,yüzde tüylenme hormonlardan kaynaklanabilir yada diğer bir hastalık tedavisi sonucunda ilaçların yan etkiside olabilir.yüze jilet yapılmaz diye biliyorum keşke jilet vumasaydınız yüz için tüyleri kısaltan makineler var onlarla yapılıyor diye biliyorum.yüzdeki kıllar ince olduğu için lazerle yok edilmesi daha uzun sürüyor birde teniniz esmerse daha zor.umarım kurtulursunuz bence sende ablan gibi alexe git ıpl den daha iyi diye duydum.:teselli:
ben 5 seans yaptırdım doktorum tamamen bitmez dedi artık bitirmeyi düşünüyo hiç bir zaman avuç içi gibi olmaz dedi bence 8 seans yaptırmaya kalkmayın paranız boşa gider
işte 8 seans bana da çok geldi ama bence kıl yapısı ve çokluğuna göre bu seans sayısı değişiyordurşutarafagitti
canım benım 5. seansın ustunden tam 2 ay gectı ve su ankı goruntu pek hos degıl bu aralar zaten 6 ıncı seansa gıdecegım yanı bu sekılde olmaz ki tamam 3 5 kıl olsa olur ama su an var benım bayaa ve ben dusunuyorum 8 seans zaten 30 a dustu fıyatı 2 ay da 30 da hıc bı sey degıl param bosa gıder dıye dusunmuyorum şayet su an bırakırsam bundan once odedıgım tum paralar bosa gider asıla.s.
fiyat olarak çok uygun 6.seansta baya olmuş kol altın fazlamıydı senin yada sarımıydı tüyler?birde kullanılan cihazın dalga boyu mu yada başka bir ayarı var onu yükseltince daha etkili oluyormuş ama o zamanda ciltte tahriş hatta lazer sonrası renk değişimi kabuklanma olabiliyormuş bu gittiğimde onu sorucam sonuçta belki daha az sean olabilecek tabi az sean diyede tavuk gibi kızarmayım da -tatlicadiarzu-
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
fiyat olarak çok uygun 6.seansta baya olmuş kol altın fazlamıydı senin yada sarımıydı tüyler?birde kullanılan cihazın dalga boyu mu yada başka bir ayarı var onu yükseltince daha etkili oluyormuş ama o zamanda ciltte tahriş hatta lazer sonrası renk değişimi kabuklanma olabiliyormuş bu gittiğimde onu sorucam sonuçta belki daha az sean olabilecek tabi az sean diyede tavuk gibi kızarmayım da -tatlicadiarzu-
canim benim koltuk altimdaki tugler sari falan degildi kadin gordukten sonra 4 ile 6 seansta biter seninkiler tam lazerlik dedi :))) ama iste oldu 6inci seans ama pek tik yok ( bakalim artik dert etmiyorum en yuksek atis 18mis sanirim 16 uyguluyodu bana diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyosam olabilir mi bu rakamlar yakin geldi mi size arkadaslar :)))
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
bana bu rakamlar baya yüksek geldi yaaaa 18- 16 ben 13 felan duymuştum
bunlar ne rakami canim anlamadim ben kafamçokkarıştı seans sayisi mi koltuk alti icin mi:1shok: valla ben en fazla 12 duydum nolur 12den fazla da olmasin artik yaaaa:bbo::gitme::1hug:
kızlar bende ilk senansıma gitmiş bulundum artıkın.çok utandım ama yaptırdım bakalım olumlu sonuçlarını inşallah görürüm.
yasemin senin kıllarda dökülme varmı.
hadi hayırlısı canım tabi döküldü ama hepsi değil ama kol altımdakileri tutunca elime gliyordu acı felan yoktu hissizdi.darısı sana olsunhihoyyyt
canim benim koltuk altimdaki tugler sari falan degildi kadin gordukten sonra 4 ile 6 seansta biter seninkiler tam lazerlik dedi :))) ama iste oldu 6inci seans ama pek tik yok ( bakalim artik dert etmiyorum en yuksek atis 18mis sanirim 16 uyguluyodu bana diye hatirliyorum yanlis hatirlamiyosam olabilir mi bu rakamlar yakin geldi mi size arkadaslar :)))
yesacım atış sayısı 16-18 yüksek geldi bana ben 12-13 felan duymuştum gerçi benimki neydi onuda sormadım ama.seans sayısı da kıl yapısı ve yoğunluğuna göre değişir sanıyorum.cumaya az kaldı benimde öğlen gidicem.yesa sen kontrol seansına gitmeden kılları kısalttın değilmi?CADIARZU
yaseemin cim ablam jilet kullandı yüzü için ve kıllarından kurtuldu bende sanırım ıpl yi bırakıp biraz daha parama kıyıp alex e geççem bizim yüzlerimizdeki tüyler tüy değil canım bildiğin kıl offf inş kışa kadar kurtulurum ya.
anladım canım ama hormon testi yaptırdınızmı onu öğrenmek istemiştim.umarım kurtulursun sende canım moralini bozma sevgiler:1hug:
evet ben yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı doktorum problem yok dedi inanmadım test sonucuma baktım herşey referans aralığının ortasında ablamda yaptırdı ama onun testesteron yüksek çıktı ilaç yazacak doktor ona ama şuanda istanbul dışında ablam bakalım gelince artık nasıl bir ilaç yazar acaba?
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
yesacım atış sayısı 16-18 yüksek geldi bana ben 12-13 felan duymuştum gerçi benimki neydi onuda sormadım ama.seans sayısı da kıl yapısı ve yoğunluğuna göre değişir sanıyorum.cumaya az kaldı benimde öğlen gidicem.yesa sen kontrol seansına gitmeden kılları kısalttın değilmi?CADIARZU
bilmem ki canim alex benim cihazim ve de bi 16 lafi donup duruyor kadin oyle soylemisti 18 yapsaniz dedim o da pek acir ve de kabuk baglayabilir dedi ben de neyse siz bilirsiniz bari dedim:)))) kontrol seansi atis yaptiktan tam 10 gun sonra gidiliyor ve 10 gun icinde de hic cikmiyor ki canim benim killarim yeni kisaltamama falan gerek kalmiyor tam on gun sonra gidip tekrar atis yaptiriyorum:1hug:
bilmem ki canim alex benim cihazim ve de bi 16 lafi donup duruyor kadin oyle soylemisti 18 yapsaniz dedim o da pek acir ve de kabuk baglayabilir dedi ben de neyse siz bilirsiniz bari dedim:)))) kontrol seansi atis yaptiktan tam 10 gun sonra gidiliyor ve 10 gun icinde de hic cikmiyor ki canim benim killarim yeni kisaltamama falan gerek kalmiyor tam on gun sonra gidip tekrar atis yaptiriyorum:1hug:
evet yüksek atışlarda kabuk bağlayabiliyormuş ama daha etkili diye duymuştum.benim kontrol seansı 20 gün sonrasına geçen perşembeydi onada gidemedim belim tutulmuştu bu perşembe gidicem artık öğle arasında. bende tüyleri kısaltmadan gidicem gerek görürse kendisi makinayla kısaltıyor zaten.yesacım kontrol seansı 1 kere yapılmıyormu?yani ilk kez yaptırdıktan sonra?senin gittiğin yerde 1 seans ondan sonra kontrol seansımı yapılıyor yoksa?:bbo: