• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırıldım mı?

Evet 30-40 dakika demişlerdi bana. Regl öncesi lazer de normalden fazla acıtır ama ben kaşımı alırken bile acıyor ama kesinlikle hiç yoktan iyidir. Ben epilator yaptım o halde yani lazer genitale epilator kadar acımaz bence
Evet ama jelatin demişsinz nasıl olacak misal koltuk altına nasıl poşet geçrcem. Birde fiyat olarak anestol dha uygun onu deneyim diyorum

Merhaba kızlar, güvendiğim bir yer memnuniyeti fazla olan. Arkadaşimda referans olduğu bir yere buz lazer e gttim parayı peşin verdim.
Tüm bacak koltuk altı kol Genital.

Gelelim soruna, öyle bir acıdı ki mahvoldum. Öldüm öldüm dirildim hele koltuk altı yandı resmen. Şuan acı vs yok yaparken diyorum öldüm. Acaba buz lazer değilmi ydi cihaza baktım c ile başlayan birseydi unuttum adını..

Dert oldu kızlar ya diğer gittiğimde de böyle acırsa şimideden öbür seansi düşünüyorum. Yoksa ilk seans diye mi böyle acıdı?

Buz lazer e gidip ilk seans acıyıp diğer seanslar acımayan varmı? Yapan kız bana sinir oldu bence :KK43:

Deneyimler nasıl? Şimideden teşekkürler.
Bu pandemıde hiç öantıklı deil bence

Evet ama jelatin demişsinz nasıl olacak misal koltuk altına nasıl poşet geçrcem. Birde fiyat olarak anestol dha uygun onu deneyim diyorum
Yok canım ya Anestol ne ki Anestol hiçbir işe yaramıyor. Belki sinek ısırığıni hafifletir :) Anestole sakın para verme. 75 lira çok uygun değil evet ama hiç acı çekmeyeceksin sonuçta. Jelatin koltuk altına denemedim ama genital bölgeyi paket yaptım bildiğin. Koltuk altına da alttan omuzdan sararak yap bir şekilde uzun kollu dar bir şey giy

buna ek olarak derecesini düşürmesini isteyebilirsiniz yapan kişi buna uyacaktır sizin sağlığınız sonuçta. ama düşük ayarda yapılınca yüzde yüz bir etki beklemeyin
firmalar genelde kesin çözüm, hızlı çözüm, memnuniyet olsun diye çok fazla uğraşmak istemedikleri için yüksek ayarda yapabiliyorlar

Ilk seansta bende cok aci hissetmistim. Sonraki seanslar biraz daha hafifledi. Bazi yerlerde hic aci hissetmedim. Kendinizi kasmayin, yoksa daha cok aciyor. Elinize telefonunuzu alin mesgul olun.

eşiğe gore degısen bırsey ev tıpı ıpl lazer cıhazına bıle cok acıtıyor dıyen var kı en yuksek sevıyesınde hıııc hıssetmem ben
tabıkı sınek ısırır gıbı cıst cıst yapar ama dayanılmaz acıtmamalı ya sevıyeyı dogru ayarlayamamıslardır ya agrı eşiğiniz cok dusuktur bılemedım

Yok canım ya Anestol ne ki Anestol hiçbir işe yaramıyor. Belki sinek ısırığıni hafifletir :) Anestole sakın para verme. 75 lira çok uygun değil evet ama hiç acı çekmeyeceksin sonuçta. Jelatin koltuk altına denemedim ama genital bölgeyi paket yaptım bildiğin. Koltuk altına da alttan omuzdan sararak yap bir şekilde uzun kollu dar bir şey giy
Benim gittiğim yer umarım sürme falan demez biraz değişikler bana bir krem satmaya çalıştı nemlendirici imiş nemlendrrsem acımazmus
Alayım dedim 300₺ dedi alamam yani zaten lazer e onca para vermişim

Benim gittiğim yer umarım sürme falan demez biraz değişikler bana bir krem satmaya çalıştı nemlendirici imiş nemlendrrsem acımazmus
Yok canım ya söylemene bile gerek yok. Bir sürü insan lazer öncesi kullanıyor böyle şeyler. Buradaki diğer konuyu da bulursam link atayım sana. Onlar derler herkes paragöz olmuş kimse işini düzgün yapmiyo hep ne koparsam kar peşindeler. Benim de solaryuma gittiğim bi yer öyleydi sürekli bronzlatirici krem satmaya çalışıyolardi 300-400 liraya dümdüz kremler

Evet evet dün okudum bunu çok teşekkürler alacağım inşallah. Ama üstüne folyo yu nasıl yapcam kafam karışıyor.
Oraya gidince folyo yi falan görünce bişi dermi diye

Evet evet dün okudum bunu çok teşekkürler alacağım inşallah. Ama üstüne folyo yu nasıl yapcam kafam karışıyor.
Canım folyo değil şeffaf strec film. Torba gibi olanlar var ya ondan. Oraya gidince çaktirmadan önce tuvalete girip çıkarıp at peçeteyle kremi sil öyle gir haberi bile olmaz

Merhaba kızlar, güvendiğim bir yer memnuniyeti fazla olan. Arkadaşimda referans olduğu bir yere buz lazer e gttim parayı peşin verdim.
Tüm bacak koltuk altı kol Genital.

Gelelim soruna, öyle bir acıdı ki mahvoldum. Öldüm öldüm dirildim hele koltuk altı yandı resmen. Şuan acı vs yok yaparken diyorum öldüm. Acaba buz lazer değilmi ydi cihaza baktım c ile başlayan birseydi unuttum adını..

Dert oldu kızlar ya diğer gittiğimde de böyle acırsa şimideden öbür seansi düşünüyorum. Yoksa ilk seans diye mi böyle acıdı?

Buz lazer e gidip ilk seans acıyıp diğer seanslar acımayan varmı? Yapan kız bana sinir oldu bence :KK43:

Deneyimler nasıl? Şimideden teşekkürler.
Buz lazer de aci yok denecek kadar az.Profesyonel bir yer olmadigini dusunuyorum

Şunu da oku istersen

Kişiden kişiye göre çok farklılık gösteriyor ben kaşımı alırken bile ölüp ölüp dirilen bir insanım o yüzden lazer işine girişmeden ev tipi ıpl denilen bir lazer cihazı aldım. Ev tipi ürünlerin pek kalıcı olmuyor etkisi ama kıl köklerini gerçekten zayıflatıyor profesyonel bir yere gidince de daha az acı çekeceğimi düşünüyorum. Bu arada evde kullandığımı da en düşük seviyede kullanıyorum o yüzden pek acı hissi yok. İlk aldığımda popüler bir üründü o yüzden bir umut direkt lazer yerine kullanırım sanmıştım ama sonradan deneyimleyenler kalıcı bir etkisi olmadığını söylediler kıl kökü zayıflatmaktan başka. Buraya yazmak yasak sanırım özelden ulaşırsanız söylerim cihazı. Lazerden önce belki siz de kullanmak istersiniz eğer ağrı dayanılmayacak seviyedeyse.

Bende lazere gidiyorum ve koltukaltlarımda bile zor dayandım. Genital için aşırı korkuyorum. İki gündür forumu okuyorum ve deli gibi krem önerilerine bakıyorum. Emla aşırı pahalı ama jetex nasıl? Kullandınız mı?

Şunu da oku istersen

Bende lazere gidiyorum ve koltukaltlarımda bile zor dayandım. Genital için aşırı korkuyorum. İki gündür forumu okuyorum ve deli gibi krem önerilerine bakıyorum. Emla aşırı pahalı ama jetex nasıl? Kullandınız mı?

Aldım aldım kızlar 🤗
Bu yoklukta 79₺ verdim minnacık kreme
3 gün sonra lazer e kontrol seansım var o zaman bakacaz.
Söyle bir bacağıma denedim uyuştu soğudu gibi içim az da olsa ferahkadi ama eskisi gibi korkmuyorum bence fayda edecek gibi.
Bu krem 2 maksimum 3 lazer e sadece Genital a yeter gibi ama ağrı olmassa yine alırım yeter ki olmasın.
Ha birde gitmeden majezik içerim artık gerisinde Allah'tandır 🤣
Salı gelişmeleri yazarım.

Back