• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırıldım mı?

Aldım aldım kızlar 🤗
Bu yoklukta 79₺ verdim minnacık kreme
3 gün sonra lazer e kontrol seansım var o zaman bakacaz.
Söyle bir bacağıma denedim uyuştu soğudu gibi içim az da olsa ferahkadi ama eskisi gibi korkmuyorum bence fayda edecek gibi.
Bu krem 2 maksimum 3 lazer e sadece Genital a yeter gibi ama ağrı olmassa yine alırım yeter ki olmasın.
Ha birde gitmeden majezik içerim artık gerisinde Allah'tandır 🤣
Salı gelişmeleri yazarım.
Ayyy hadi haber bekliyorum😅 nasıl kullandığını da yaz işe yararsa lütfen 🙏🏻

Herkese merhaba
Kremi koltuk altı ve özel bölgeye
Epilasyon saatinden tam bir saat önce sürdum.
Koltuk altıma poşet falan olmadan direkt kazak giydim
Diğer bölge üzerine buz dolabı poşeti ile kapadım.
Oraya gidince lavoba d çıkardım.

Nyse gelelim asıl soruya
Ama önce şunu belirtmek istiyorum
Bu kontrol seansı idi ve diğer makina dan farklıydı
Diğer makine champion
Bu ise vortex sanırım kontrol seans diye basit makine çalıştılar çünkü champion dha iyi diye biliyorum emin olmakla beraber..

Koltuk altım acımadı.
Genital üstü az acıdı.
Ama assagu kısım maalesef yine acıdı.

Ama ilkine göre acı azdı ve uyustugnu gerçekten hissediyorsun..

Bir daha kine ana seans normal makine olacağı için asıl o zaman belli olur bence..

Ama yanlara da süreceğim özel bölge yani çok acıyor..

Benm bildiğim soprano var sadece cihaz olarak buz lazer için. Buzlazer.com dan gittiğiniz yerin adını aratıp bakabilirsiniz eğer gerçek buzlazer ise orada isminin olması lazım. Acıya gelince genital ve koltuk altı acıyor, o da kol ve bacağa göre kısa sürdüğü için katlanılabilir bişey. Zamanla azalıyordur umarım 😂

Bide buz lazerde kontrol yok benm bildiğim. Sizinki ıpl olabilir soprano değil cihaz okuduğum kadarıyla.. Ipl i buz lazer diyip satabiliyorlar maleswf ama ıpl modern ağda olarak geçen bir yöntem aslında.

Back