• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kandırıldım mı?

Lazerlerin hepsi öyle buz lazerde aynı sonuçta kıl kökünü yakıyor acıyacak normaldir

Yaptırmadan önce anestezi kremi sürseydiniz keşke. Jetex kremi öneririm emla gibi ama daha uygun. Hatta konusunu açtım burada geçenlerde. Burada başka bir üye de lazer öncesi kullanmış hiçbir şey hissetmemis

Yaptırmadan önce anestezi kremi sürseydiniz keşke. Jetex kremi öneririm emla gibi ama daha uygun. Hatta konusunu açtım burada geçenlerde. Burada başka bir üye de lazer öncesi kullanmış hiçbir şey hissetmemis
Dur bende bakayım ama ya lazer için fayda etmezse

canım acı oluyo mutlaka yaparken benim de çok yanıyo hatta patlıyor içimde sanki ama geçiyor sonra. ben 7.seanstayım aşırı büyük oranda azalma var kandirilmadin yani😊

Çook teşekkür ederim peki ikici seans da da yine ayni acımı olacak daha az olmuyur mu 😪
Uyuşturucu krem mi alsam

Normalde 20 ymiş ben 9 da yaptırdım .çünkü cidden dayanamadım 😀 ama bi dahaki sefere akımı yükselticem . Acısa da En azından erken bitsin kıl tüy .
Benim makine de 8 yazıyordu ay napcaz ya uyuşturucu krem mi alsam emla ya baktım 180 tl yazıyor alamam yani

Burada lazerde kullanan bi üyenin konusunu okumuştum öyle duydum ben de kremi. 15 ml 75e aldim bu yaz. emla çok pahalı. Eczacı kız bu Emla'nin aynısı zaten demişti gerçekten de öyle

Evet okudum konunuzu buldum.
Regl öncesi pek olmuyur demişsnz benim ki tam regl öncesine denk geliyorum neyse hiç yoktan iyidir. Üzerimi giyip gitmem 45 dk dakkami alıyor üzerimi giymeden sürsem yeter galiba

Evet okudum konunuzu buldum.
Regl öncesi pek olmuyur demişsnz benim ki tam regl öncesine denk geliyorum neyse hiç yoktan iyidir. Üzerimi giyip gitmem 45 dk dakkami alıyor üzerimi giymeden sürsem yeter galiba
Evet 30-40 dakika demişlerdi bana. Regl öncesi lazer de normalden fazla acıtır ama ben kaşımı alırken bile acıyor ama kesinlikle hiç yoktan iyidir. Ben epilator yaptım o halde yani lazer genitale epilator kadar acımaz bence

Acı tabii ki olur ama eşiğinize göre değişir. Arkadaşımla aynı yere gittik, aynı kişi ilgilendi, aynı akım uygulandı ama birimiz acıdan ağlarken diğerimiz pek bir şey hissetmedi

Benim aci esigim inanilmaz dusuktur ve resmen yaptirirken ölüyordum dereceyi dusuruncede bi ise yaramiyodu pek verim alamadim o yuzden. Buz lazerlerin orjinallerinin kontrol edildigi bi site var internette bi arastirin isterseniz

Acıtıyor buz lazer emla yada anestol kullan ama keşke şu korona döneminde gitmeye başlamasaydınız. Ben epilasyon merkezlerinden çok korkuyorum. Birde keşke peşin vermeseydin parayı. Çok çekmiş biri olarak söylüyorum

Acıtıyor buz lazer emla yada anestol kullan ama keşke şu korona döneminde gitmeye başlamasaydınız. Ben epilasyon merkezlerinden çok korkuyorum. Birde keşke peşin vermeseydin parayı. Çok çekmiş biri olarak söylüyorum
Ah evet çok geç kaldım ama gitmek zorunda kaldım haziran da başka ile gideceğiz bu merkeze çok güvendim o nedenle gidene kadar aradan çıksın dedim.
Elden taksit kabul etmediler maalesef. Kredi kartı ile olacaktı verip kurtulayım dedin.
Anestol alacağım peki nasıl kullanılır misal herkes üzerine jelatin demiş ama koltuk altına nasıl olacak jelatin

Back