ya kızlar bana jilet kese yapmamamı söylediler.kıllar uzayınca uzun uzun mu gezecem ben.nasıl olacak
ne zaman jilet yapıcan???seanstan sonra hiç birşey yapmana gerek yok bence tüyler kendi kendine dökülsün.bacak bölgesinemi yaptırdın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bana jilet kese yapmamamı söylediler.kıllar uzayınca uzun uzun mu gezecem ben.nasıl olacak
evet ben yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı doktorum problem yok dedi inanmadım test sonucuma baktım herşey referans aralığının ortasında ablamda yaptırdı ama onun testesteron yüksek çıktı ilaç yazacak doktor ona ama şuanda istanbul dışında ablam bakalım gelince artık nasıl bir ilaç yazar acaba?
evet yüksek atışlarda kabuk bağlayabiliyormuş ama daha etkili diye duymuştum.benim kontrol seansı 20 gün sonrasına geçen perşembeydi onada gidemedim belim tutulmuştu bu perşembe gidicem artık öğle arasında. bende tüyleri kısaltmadan gidicem gerek görürse kendisi makinayla kısaltıyor zaten.yesacım kontrol seansı 1 kere yapılmıyormu?yani ilk kez yaptırdıktan sonra?senin gittiğin yerde 1 seans ondan sonra kontrol seansımı yapılıyor yoksa?:bbo:
canim benim gittigim yerde HER seanstan 10 gun sonra kontrol seansi var ve de ucretsiz sadece ilk seanstan sonra degil ki:bbo:vereliniortak
ne zaman jilet yapıcan???seanstan sonra hiç birşey yapmana gerek yok bence tüyler kendi kendine dökülsün.bacak bölgesinemi yaptırdın?
yesacım ben bugün gidince sorucam her seanstan sonra kontrol seansı varmı diye..yoksa çok kızıcam kötükedihüso
bugün kontrol seansına gittim.ilk gittiğimde fotonayla yapmışlar lazeri bugünki alexti ve acı daha azdı:lepi: ilk gittiğimder kaçıcaktım sedyedensırnaşık şey.
kontrol seansı sadece 1 kere yapılıyormuşklava: bundan 24 gün sonraya randevu verdiler o seanstan sonra 60 gün sonrasına randevu verilcekmiş o zaman yani 3 seans oluyor kılların durumuna bakıp kaçe seans daha gelmem gerektiği belli olurmuş.
lazeri yapan kız baya bi azalma var durum iyi dedi bende sevindirik oldum tabi:sm_cool: ama 3 seansta herşey daha net görünür deyince:bbo: :)) herneyse genitalde baya bi acı hissettim ama kremleyince birkaç saate geçti.
yesacım dediğim gibi kontrol seansı 1 kere yapılıyormuş.ben cihazı sordum alexin son modeliymiş dalga boyu 960nm acaba senin gittiğin yerde aynı cihaz ve dalga boyumu kullanılıyor.bu cihazların dalga boyu ayarlanmıyormuş ben ayarlandığını sanıyordum sadece o dalga boyuna göre satılıyormuş CADIARZU kafam karıştı acaba diğer yerlerdeki cihazlar bunun daha alt modelide dalga boyu düşük olduğundan daha fazla seansamı ihtiyaç duyuluyorfisfisfis daha çok seans daha fazla kazanç:1ninca:
yesacım senin gittiğin merkezi aradım alex cihazının dalga boyu 765 nm,benim bu gittiğim yerinki 900 dü en modeliymiş bu ama bu merkezi bırakıcam daha önceki bahsettiğim sebeplerden dolayı...senin dediğin yerle görüştüm fiyat elbetteki ilk başlayanlarınki gibi olmaz dediler 1 ay sonra seans zamanı geldiğinde görüşücem.senin nasıl gidiyyor?
diyot diye bir cihaz duymadım ben yaaa Ipl duydumda???
güz güzeli hadı hayırlısı benim baya fark etti yaaa hatta yapan kızda dedi çok iyi etkili olmuş dedi ama beyaz bir kaç tane tüy vardı onlar nasıl uzamış 2 ayda tabiki lazerden etkilenmemişlerdi
umarım başarı mesajlarını yazarım buraya bi kaç seans sonra:lepi: