• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk seansımm

evet ben yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı doktorum problem yok dedi inanmadım test sonucuma baktım herşey referans aralığının ortasında ablamda yaptırdı ama onun testesteron yüksek çıktı ilaç yazacak doktor ona ama şuanda istanbul dışında ablam bakalım gelince artık nasıl bir ilaç yazar acaba?

iyi canım tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim belki genetik olabilir ama bence sen şu jilet işini bi dr sor bence.ablana sanırım östrojen hormonu verir dr.

evet yüksek atışlarda kabuk bağlayabiliyormuş ama daha etkili diye duymuştum.benim kontrol seansı 20 gün sonrasına geçen perşembeydi onada gidemedim belim tutulmuştu bu perşembe gidicem artık öğle arasında. bende tüyleri kısaltmadan gidicem gerek görürse kendisi makinayla kısaltıyor zaten.yesacım kontrol seansı 1 kere yapılmıyormu?yani ilk kez yaptırdıktan sonra?senin gittiğin yerde 1 seans ondan sonra kontrol seansımı yapılıyor yoksa?:bbo:

canim benim gittigim yerde HER seanstan 10 gun sonra kontrol seansi var ve de ucretsiz sadece ilk seanstan sonra degil ki:bbo:vereliniortak

canim benim gittigim yerde HER seanstan 10 gun sonra kontrol seansi var ve de ucretsiz sadece ilk seanstan sonra degil ki:bbo:vereliniortak

yesacım ben bugün gidince sorucam her seanstan sonra kontrol seansı varmı diye..yoksa çok kızıcam kötükedihüso

ne zaman jilet yapıcan???seanstan sonra hiç birşey yapmana gerek yok bence tüyler kendi kendine dökülsün.bacak bölgesinemi yaptırdın?

bacak değil cnm.genital bölge ve uzadılar.çok sıkıldım bu uuzn kıllardan.kese yapma dediler.elinle çek dediler.zaten kese yapınca yanan kıllar kırılıyo denedim bi kere.ama parmaklarımla çekince köksüz bi şekilde geliyolar.bende elimle çektim.koltuk altı yüzde 90,genital de yüzde 50 döküldü.bakalım kontrol seansıma tekrar gidecem.

yarından sonra tam 10 gün olacak bende yarından sonra jilet yapacam.gidinceye kadar yine uzar

yesacım ben bugün gidince sorucam her seanstan sonra kontrol seansı varmı diye..yoksa çok kızıcam kötükedihüso

sor canim ya olmaz mi ilk gittigim tunalidaki yerde yoktu benim de ama kizilaydakinde var her seanstan 10 gun sonra gidiyorz ki sadece bana degil tum musterilerine oyle a.s.:lepi:

bugün kontrol seansına gittim.ilk gittiğimde fotonayla yapmışlar lazeri bugünki alexti ve acı daha azdı:lepi: ilk gittiğimder kaçıcaktım sedyedensırnaşık şey.
kontrol seansı sadece 1 kere yapılıyormuş:oklava: bundan 24 gün sonraya randevu verdiler o seanstan sonra 60 gün sonrasına randevu verilcekmiş o zaman yani 3 seans oluyor kılların durumuna bakıp kaçe seans daha gelmem gerektiği belli olurmuş.
lazeri yapan kız baya bi azalma var durum iyi dedi bende sevindirik oldum tabi:sm_cool: ama 3 seansta herşey daha net görünür deyince:bbo: :)) herneyse genitalde baya bi acı hissettim ama kremleyince birkaç saate geçti.

yesacım dediğim gibi kontrol seansı 1 kere yapılıyormuş.ben cihazı sordum alexin son modeliymiş dalga boyu 960nm acaba senin gittiğin yerde aynı cihaz ve dalga boyumu kullanılıyor.bu cihazların dalga boyu ayarlanmıyormuş ben ayarlandığını sanıyordum sadece o dalga boyuna göre satılıyormuş CADIARZU kafam karıştı acaba diğer yerlerdeki cihazlar bunun daha alt modelide dalga boyu düşük olduğundan daha fazla seansamı ihtiyaç duyuluyorfisfisfis daha çok seans daha fazla kazanç:1ninca:

kızlar bu gittiğim merkezi değiştriricem sebebi ödemeyi kredi kartıyla yapmıştım hata verdi diyerek tam 5 kez denemişlerdi en sonunda olmuştu meğer başka bankanın pos cihazından çektiklerinden 5 kere üst üste aynı mebla çekilmiş toplam 680 tl fazla hesap gelince ekstrede gördüm çok kızdım banka parayı ödeyin itiraz edin sonra diyor güzelllik merkezide para bizim hesabımıza aktarılmamış bizlik birşey yok dedi çıldırdım hepinizi mahkemeye vericem dedim artık kızdım eşim müdahil oldu baya bi telefon trafiğinden sonra merkez parayı hesabımıza aktardı kendide bankadan almış bi şekilde çok sinir oldum hayatta gitmem bi daha.kızlar siz siz olsun hata verdiyse hata kağıdını atmayın hatta çekimi yapan kişinin adını ve imzasını kağıda yazdırın

her makinenin dalga boyu farklıdır..alexs.makinesi kalın tüyler içindir dalga boyu yüksektir..
diot daha ince tüylerde kullanılır dalga boyu daha düşüktür..
IPL lazer cihazı değildir..yopunlaştırılmış ışık olarak düşünün...tüylere göre makine kullanılmalı ve programın iyi seçilmesi gerekir..kısa zamanda sonuç alınması için

cnmm benim bi seanslarım diyot ileee kontrol seanslarım alex ile oluyo...diyotta 33 dalga boyunda oldum en son ama hayatımda öyle bi acı yaşamadımmm öldüm resmen aglamaktan kadın zorla yaptı..normalde yüzüm 5 dk sürerken en sonnnn yarım saatt sürdüüüü:(

bugün kontrol seansına gittim.ilk gittiğimde fotonayla yapmışlar lazeri bugünki alexti ve acı daha azdı:lepi: ilk gittiğimder kaçıcaktım sedyedensırnaşık şey.
kontrol seansı sadece 1 kere yapılıyormuş:oklava: bundan 24 gün sonraya randevu verdiler o seanstan sonra 60 gün sonrasına randevu verilcekmiş o zaman yani 3 seans oluyor kılların durumuna bakıp kaçe seans daha gelmem gerektiği belli olurmuş.
lazeri yapan kız baya bi azalma var durum iyi dedi bende sevindirik oldum tabi:sm_cool: ama 3 seansta herşey daha net görünür deyince:bbo: :)) herneyse genitalde baya bi acı hissettim ama kremleyince birkaç saate geçti.

yesacım dediğim gibi kontrol seansı 1 kere yapılıyormuş.ben cihazı sordum alexin son modeliymiş dalga boyu 960nm acaba senin gittiğin yerde aynı cihaz ve dalga boyumu kullanılıyor.bu cihazların dalga boyu ayarlanmıyormuş ben ayarlandığını sanıyordum sadece o dalga boyuna göre satılıyormuş CADIARZU kafam karıştı acaba diğer yerlerdeki cihazlar bunun daha alt modelide dalga boyu düşük olduğundan daha fazla seansamı ihtiyaç duyuluyorfisfisfis daha çok seans daha fazla kazanç:1ninca:

canim valla bilmiyorum ama ben her seanstan 10 gun sonra kontrole gidiyorum tek seferlik degil benimkisifisfisfis

güz güzeli hadı hayırlısı benim baya fark etti yaaa hatta yapan kızda dedi çok iyi etkili olmuş dedi ama beyaz bir kaç tane tüy vardı onlar nasıl uzamış 2 ayda tabiki lazerden etkilenmemişlerdi

yesacım senin gittiğin merkezi aradım alex cihazının dalga boyu 765 nm,benim bu gittiğim yerinki 900 dü en modeliymiş bu ama bu merkezi bırakıcam daha önceki bahsettiğim sebeplerden dolayı...senin dediğin yerle görüştüm fiyat elbetteki ilk başlayanlarınki gibi olmaz dediler 1 ay sonra seans zamanı geldiğinde görüşücem.senin nasıl gidiyyor?

yesacım senin gittiğin merkezi aradım alex cihazının dalga boyu 765 nm,benim bu gittiğim yerinki 900 dü en modeliymiş bu ama bu merkezi bırakıcam daha önceki bahsettiğim sebeplerden dolayı...senin dediğin yerle görüştüm fiyat elbetteki ilk başlayanlarınki gibi olmaz dediler 1 ay sonra seans zamanı geldiğinde görüşücem.senin nasıl gidiyyor?

canim dalga boyu 765 nm demek cok mu kotu bi sey:) benimde idare eder canim gecen hem normal seansimi yaptirdim 6inci seans hem de kontrole gittim bakalim 7ye de giderim ben bu gidisle belki daha da cok :(

Back