ay cnmmmm en kısa zamanda kurtulursun inş tüylerden...ben yüze gidiyorum pişman oldum ama bikere başlamış bulundum..vucut için daha etkili ve iyimiş lazer..yüz düşünme sakın...[/QUO
n,ye kurtulamadınki canım esmer tenliysen biraz zor olurmuş birde tüyler sarıysa sendede öylemi acaba?
canım hayırlı olsun. inşallah tamamen kurtulursun.
bende aleksandreita 6. seansım bitti muyormuş beüyler hala bitmedi:'(
ilk seanslar döküldükçe oooo diyodum bitiyo ya diye. ama değil. seans vakti gelmesineyakın tekrar çıkıyor ve hatta yeni seans almasan eski haline dönecek gibi..
bakalım on seansı tamamlayıp yazıcam sonucu..
ay cnmmmm en kısa zamanda kurtulursun inş tüylerden...ben yüze gidiyorum pişman oldum ama bikere başlamış bulundum..vucut için daha etkili ve iyimiş lazer..yüz düşünme sakın...[/QUO
n,ye kurtulamadınki canım esmer tenliysen biraz zor olurmuş birde tüyler sarıysa sendede öylemi acaba?
cnm esmerim tüylerde koyu çenemdekiler baya sert geri kalanlar koyu kahve siyaha yakın renkte..doktor 7-8 seasn sabretmen gerekiyor dedi..ama 7-8 seans 1.5 sene ya:)nifret ediom şu kıllardanÇok üzgünüm çoook
bende memnunum dökülenler oldu dökülmeyenler var ama onlarda jiletle alınmasına rağmen yumuşaklar sert sert değiller.şimdi bu dökülenlerin yerine yenisi çıkmıcak demi umarım öyledir .)
ben de gıdıp konustum bugun..
tum komple vucut koltuk altı,bacakalr genital bolge 3000 dedıler..ne kadar zamanda bıterse..
sadece koltuk altı seansı 100 lıra ,ama paket yaptırırsan yanı bitene kadar o zaman 800 tl.
sadece koltuk altıma yaptırmıstım ben bır seans ,gözle gorulur fark ettı ama ben devam ettırmedıgım ıcın sonuc aynı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?