kızlar lazere başladım yaz olduğu için koltuk altı ve genitale başladım.gitmeden tıraşlayın dediler tıraşladım ama onlar yine üzerinden geçiyorlar.ilk önce bir şey hissetmedim ama kılların yoğun olduğu yerlerde baya acıdı buz tozbası koyunca geçti.her ihtimale karşı krem yazdı dr.20 gün sonra taramaya gidicem uygularken serin bi hava üflüyor ama yinede acıyor baya umarım taramada azalmış olur canım yandıkça durdurdum kız bi rahat çalışamadı kan ter içinde kaldım :))) diğer seanslarıda yazıcam haa cihaz da alexsandrate ve fotonaymış:lepi:
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilk seansımm
- Konu Sahibi yaseemin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ocak 2008
- 912
- 53
- 318
canım hayırlı olsun. inşallah tamamen kurtulursun.
bende aleksandreita 6. seansım bitti ama tüyler hala bitmedi:'(
ilk seanslar döküldükçe oooo diyodum bitiyo ya diye. ama değil. seans vakti gelmesine yakın tekrar çıkıyor ve hatta yeni seans almasan eski haline dönecek gibi..
bakalım on seansı tamamlayıp yazıcam sonucu..
bende aleksandreita 6. seansım bitti ama tüyler hala bitmedi:'(
ilk seanslar döküldükçe oooo diyodum bitiyo ya diye. ama değil. seans vakti gelmesine yakın tekrar çıkıyor ve hatta yeni seans almasan eski haline dönecek gibi..
ay cnmmmm en kısa zamanda kurtulursun inş tüylerden...ben yüze gidiyorum pişman oldum ama bikere başlamış bulundum..vucut için daha etkili ve iyimiş lazer..yüz düşünme sakın...[/QUO
n,ye kurtulamadınki canım esmer tenliysen biraz zor olurmuş birde tüyler sarıysa sendede öylemi acaba?
canım hayırlı olsun. inşallah tamamen kurtulursun.
bende aleksandreita 6. seansım bitti muyormuş beüyler hala bitmedi:'(
ilk seanslar döküldükçe oooo diyodum bitiyo ya diye. ama değil. seans vakti gelmesineyakın tekrar çıkıyor ve hatta yeni seans almasan eski haline dönecek gibi..
hdai yaaa 6.seans baya olmuş ten rengi ve tüy yapısıda önemliymiş.eski haline dönme olmuyormuş dr özellikle sordum 20 yıl önceki yaptığım hastalarda hala çıkmadı ded,i
- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
ay cnmmmm en kısa zamanda kurtulursun inş tüylerden...ben yüze gidiyorum pişman oldum ama bikere başlamış bulundum..vucut için daha etkili ve iyimiş lazer..yüz düşünme sakın...[/QUO
n,ye kurtulamadınki canım esmer tenliysen biraz zor olurmuş birde tüyler sarıysa sendede öylemi acaba?
cnm esmerim tüylerde koyu çenemdekiler baya sert geri kalanlar koyu kahve siyaha yakın renkte..doktor 7-8 seasn sabretmen gerekiyor dedi..ama 7-8 seans 1.5 sene ya:)nifret ediom şu kıllardanÇok üzgünüm çoook
- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
bende memnunum dökülenler oldu dökülmeyenler var ama onlarda jiletle alınmasına rağmen yumuşaklar sert sert değiller.şimdi bu dökülenlerin yerine yenisi çıkmıcak demi umarım öyledir .)
canım daha baslangıc seanlarıysa cıkar ama seyrek cıkar daha da yumusak cıkar yanı artık kıl degıl de tüy halını alır ama cıkar 6 seanstan az bıtenı duymadım ya da ınanmıyorum deyım :) ama 6 ıle 8 arası normal gıbı bı de en sonunda 3 5 tane kalıyomus onun ıcın de ıgnelıye gecelım dıyolarmıs sanırım oyle yaparım ıgnelı cok acıyo ama malesef katlanmak durumunda kalırım heralde bu bıtsın genıtal de düsünüyorum ama bakalım
- 13 Şubat 2008
- 12.354
- 1.423
- 748
ben de gıdıp konustum bugun..
tum komple vucut koltuk altı,bacakalr genital bolge 3000 dedıler..ne kadar zamanda bıterse..
sadece koltuk altı seansı 100 lıra ,ama paket yaptırırsan yanı bitene kadar o zaman 800 tl.
sadece koltuk altıma yaptırmıstım ben bır seans ,gözle gorulur fark ettı ama ben devam ettırmedıgım ıcın sonuc aynı..
tum komple vucut koltuk altı,bacakalr genital bolge 3000 dedıler..ne kadar zamanda bıterse..
sadece koltuk altı seansı 100 lıra ,ama paket yaptırırsan yanı bitene kadar o zaman 800 tl.
sadece koltuk altıma yaptırmıstım ben bır seans ,gözle gorulur fark ettı ama ben devam ettırmedıgım ıcın sonuc aynı..
ben de gıdıp konustum bugun..
fiyatlar çok yüksek benim herif baya şaşırdı ne yani çiçekmi açıkamış bile dedi:roflol: o yüzden bende ya devam ettiremezsem azalmış olur diye düşünüyordum ama devam etmeyince eski haline dönüyorsa çok kötüüüüüüüüüüüüü:1shok::gitme: